צריכה עזרה! =)

הילוליש

New member
צריכה עזרה! =)

מישהיא מוכנה להסביר לי איך הדברים פה עובדים???

הילוליש

New member
הרבה דברים

מי מתחילה את כל השאלונים האלה.. מי עושה את התחרויות... איך אן יודעות מי זאת מי???? כולם פה חברות של כולן<???? נפגשן כבר?

A Kiss To Kill

New member
אממ...יש פה כמה פינות קבועות../images/Emo25.gif

למשל הסיכום השבועי, זה בכל סוף שבוע, סוג של סיכום. יש את התחקיר השבועי, כל שבוע מישהי מהפורום "נבחרת" וחבריי הפורום מפרסמים שאלות באותו שרשור והיא צריה לענות עליהן. היה פעם את התמונה השבועית. יש כל מיני פינות שאם לאחת הבנות יש רעיונות היא פשוט מעלה אותו, כמובן שאם זה סתם הודעה של "היי מה קורה" לא צריך לפתוח שרשור חדש. אממ.. אנחנו יודעות מי זאת מי כי יש פה בנות שהן הרבה זמן, ועם הזמן לומדים להכיר אחד את השני, אני למשל מדברת עם הודיה רוויטל שני שרון [שנעלמה] ונעם במסנג'ר...ופשוט תוך תקופה מסויימת את מכירה את האנשים פה.. ואנחנו גם לא הרבה.. היה לנו מפגש פורום אחד בעבר, ועוד מיני מפגש.. עוד שאלות?
דייייייי ניסיתי לכתוב אתכל זה בלי אייקונים%#_@% זה קשה ולא כיף

SHaNINuSH55

New member
חחח אז למה כתבת בלי אם זה קשה?? [+הסברון]

[הכוונה לאייקונים
] וממש מדברת איתי במסן.. את תמיד מסננת!!!
ולגבי הפינות.. יש גם את הפינה של תמונת השבוע שנעם צריכה לפתוח השבוע כי התמונה שלה נצחה שבוע שעבר.. ואז כל אחת מאיתנו תעלה תמונה של ג'וני ונעם[הילדה שפותחת את השרשור] בוחרת את תמונת השבוע ומי שהעלתה את התמונה הנבחרת פותחת את הפינה בשבוע שאח"כ
ואחרי שתמונת השבוע נבחרת אני פותחת שרשור יצירתי חחח כל אחת מעצבת את תמונת השבוע איך שבא לה..את יכולה לראות דוגמאות ממה שעשינו.. אממ לגבי פתיחת שרשור חדש.. אז גם לא פותחים כל פעם שבא על כל מיני שטויות.. יש שרשורים מתים ששם ניתן לנצלש =] מקווה שעזרתי

tali44

New member
את יכולה לפתוח בעצמך גם פינות או שרשור תמונות

כלשהוא שסתם בא לך לשים תמונות נגיד, או לפחות איזה שאלון... אם יש לך שאלות קטנות יחסית (נגיד- מה תאריך הלידה של ג'וני אז את צריכה לנצל"ש. לשים את הסימן הזה-
על הודעות קטנות יחסית כמו על ההודעות של "תפוז אנשים מודיע" וכלאה, ולשאול את השאלה שאת רוצה.) ואין משהוא מיוחד... לאט, לאט לומדים להכיר פה את כולם, יהיו עוד מפגשים בקרוב ואני מאמינה שתשתלבי מהר.

SHaNINuSH55

New member
חחח לגבי עוד מפגש..

אז היינו עושות בחנוכה.. אבל בטח כבר נלמד ואז לא יהיה חופש
בכל מקרה נקבע עוד מפגש =]

פאני14

New member
../images/Emo207.gif כנסו...

תראו את הקטע הזה. עד הסוף. ג'וני שר באולפן בהקלטה של השירים והסאונד טרייקס של סוויני טוד!!!

SHaNINuSH55

New member
יאאאאאאאאאאאא תודהההההה ../images/Emo24.gif

איזה יפה הוא שרר
מתי הסרט יוצא בארה"ב??? בסוף דצמבר??

פאני14

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

כשראיתי את זה הלב שלי התחיל לפרפר
בנוסף לכל, הוא גם שר יפה

tali44

New member
אמא, אמא, אמא תכיני לי קבר!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

דיייי, אתמול חיפשתי את ה-Ny Space של סווני טוד ולא מצאתי אותו, הווידאו הזה היה במקום ולא היה לי כח לראות.
דייייייייי הוא שר ממש ממש יפה!! הייתי בטוחה שהוא ישיר בצורה ממוצעת. אין אני כל כך קונה את הפסקול...!!! (אני מקווה שהשיר יכלל בפס קול.
) אני אומרת לכם, זה הולך להיות הסרט האהוב עלי ביותר שלו!!

nitzan s

New member
אהההה

איזה יפה הוא שר!!! זה הולך להיות סרט כל כך טוב!! =]

למעלה