צריכה עזרה! =)

HakunaMatata15

New member
אומיגאד!!

הוא שר כ''כ יפה
אררר שיצא כבר!!111

הילוליש

New member
הוא באמת שר יפה

אבל זה מהקישור של המי ספייס של סוויני טוד בעמוד השני??? חוץ מזה אמרו שאם מצרפים אותו במיי ספייס אפשר לפגוש אוו בפרימיירה אבל אין מיי ספייס של ג'וני יש רק על ג'וני!! אני רוצה תשובות!!!!

SHaNINuSH55

New member
קראת את ההסברים על זה??

אם יש לך קישור שלחי לי אני אקרא שו ואסביר לך.. אבל לדעתי זה רק בשביל כאלה שגרים איפשהו בארה"ב.. [אני מדברת על האפשרות לפגוש את ג'וני]

הילוליש

New member
זה בעמוד השני

אם תפתחי את העמוד השני בפורום את תראי שמישהי שמה את הקישור (הכותרת היא" נפתח מיי ספייס לסוויני טוד" או משהו כזה) יש שם את הקישור ואני יודעת שאני לא אפגוש אותו בפרימיירה אבל אני רוצה לראות את המיי ספייס שלו אם יש כזה!!! תודה רבה על העזרה!

nitzan s

New member
היה לו פעם! =]

לפחות ככה אותו מייספייס טען זה היה לפני שיצא הסרט השני של שודדי הקריביים ומלא אנשים שם שלחו לו תגובות והכול... והוא רשם שם גם לעיתים מאוד מאוד רחוקות אני זוכרת שהוא רשם פעם שהוא מצטער שהוא לא מגיב לכולם על ההודעות פשוט שולחים לו יותר מדי והוא לא ממש מבין במחשבים... בכל מקרה כנראה שהיה לו פעם מייספייס אלאאם כן זה היה מתחזה...

אומגדדדדדדדדדדדד

דיי הואאא דר כל כך כל כך יפההההההההההההה והוא בחיים שלו לא שרר!!! הוא מדהיםם

nitzan s

New member
../images/Emo207.gif באותו נושא! =]

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2072093436 טרילר שלישי של הסרט!! =] ונראה לי שגם כאן זה הוא ששר...

nitzan s

New member
נו מה לעשות שאני לא יודעת לשים לינק.. =]

חוץ מזה בשביל זה טוב שאת פה!

SHaNINuSH55

New member
חחחחח

תראי אני אלמד אותך =] [רק בגלל שאני חמודה
] את כותבת מדביקה את הלינק אבל עדיין טוב שאני פה!!!
נכון??

tali44

New member
טריילר שלישי או שני??

ומעניין אם זה הוא שר!! קול באמת דומה....

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

גאד הוא כ"כ מתוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק לי הוא מזכיר קצת את ג'ק ספארו?

חחחח...

מבינה אותך..כשאני הגעתי לפה זה היה הפורום הראשון שאי פעם הייתי בו... ולא הבנתי כלום.. אבל לאט לאט תביני..:) אם את רוצה לשאול משו תשלחי לי במסר ואני אסביר לך..:)

למעלה