צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

בעוד כשבועיים אני מתחילה רישמית את תפקידי כראשג"דית ד', כן עוד שבועיים ישב"צ ראשונה ואני ממש לחוצה. אני כבר יודעת מה להעביר לצוות, אבל אני מפחדת מהתגבות שלהם, מהיחס זה קצת מלחיץ אותי. אני צריכה כמה מילות עידוד/ עצות תודה=]

mayagur2

New member
לדעתי אין לך שום סיבה לדאגה...!

צוות חדש הוא תמיד נרגש ומלא מוטיבציה! אני בטוחה שאם תראי להם שהשקעת, הם יעריכו את זה ישר על ההתחלה וישתפו פעולה... במיוחד אם הם מדריכים שנה ראשונה, כל דבר שתעשי בשבילם יהיה חידוש - אם זה קלסרי צוות, יציאת צוות, פעולת צוות, מושמושים או כל דבר אחר... היחס הטוב מובטח :) ואם את צריכה עזרה ברעיונות אז בכיף... :)

yo yoel

New member
שמעי

בתור שישיסט לעתיד, אני יכול להגיד לך שאנשים כמוני פשוט מתים כבר להתחיל בתהליך הזה. הצוות שלך יתלהב, באחריות. אני לדוגמה מת על הראשגדית שלי. לא התחלנו בתהליך עדיין אבל כל הצוות שלי ואני מחכים לזה. זה יכול להיות טיפ מבאסה בהתחלה שיש לך ציפיות וזה לא איך שרצית אבל הכל תלוי איך מציגים את זה... אם תתלהבי מספיק לא נראה לי שתהיה בעיה...

rliss

New member
מחזקת ../images/Emo45.gif ומוסיפה,

אמנם מאוד מצפים אבל ישנן גם מליייאן חששות. אני דיי בטוחה שכולם פה זוכרים איך הם הרגישו רגע לפני פתיחת השנה, כל הריגוש והלחץ... אז כמובן, לא לשכוח שכמו שאת בטח מתת מפחד/לחץ/ריגוש כך גם בטח הצוות שלך, אז פשוט להיות ניחוחה, לתת לצוות שלך את כל הביטחון שאפשר, כל דבר שכשאת היית בתחילת השישית והיית רוצה שיעיברו לך. (בין אם משהו כמו ביטחון וכלים או משהו פיזי יותר. הפעלות, דיבורים וכוכוכו) בהצלחה!

gorck

New member
אני באותו מצב שלך, אולי אפילו יותר מוזר....

כאילו, גם אני אחרי הקורס אתחיל את התפקיד שלי רישמית, אבל יש עליי המון להוכיח- התפקיד שלי הוא רשמ"ד ולא רשג"ד, אני גם הולך להיות חלק מהצוות, לא רק הסמכות שלו.... אני פועל בשבט אחר, בשבט חוץ, שאני לא מכיר את כל המסורות , הנהלים, ההלך רוח הכללי בו.... יהיה לי צוות קטן, זה די בעייתי כי ברגע שנגיד יש איזה תאקל עם אחד מהצוות, הלכה הישיבה הקרובה.... כאילו, ואם הם לא יאהבו אותי ותדפק להם השנה מזה?! ואם לי תדפק השנת שמינית שלי מזה?! ואם לא נסתדר, והם לא ירצו לעבוד איתי, בלי קשר לאם היה טוב איתי או לא... ואם...ואם...ואם... נכון, תמיד יהיו ה"ואם"ים האלה.... אבל הגיע הזמן שתעשי את התפקיד שלך, שתקחי עלייך את האחרויות שצוות שיבוצים העניק לך לשנה הקרובה- תחנכי צוות, תהיה הדוגמת מופת שלו, תעבירי לו תהליך, תוציאי ממנו את המיטב.... אם צוות שיבוצים, שכנראה יודעים מה הם עושים והם בעלי לא מעט ניסיון, החליטו שהתפקיד הזה מתאים לך, ואת יכולה לעשות את כל מה שכבר ציינתי, אז את בטוח יכולה.... בהצלחה ונתראה בקורס!!!

למעלה