צריכה עזרה

טל קר

New member
לקחת עו"ד מקרב חבריך/משפחתך

הייתי ממליצה על אבא שלי (שעובד כמגשר). בכל אופן ממליצה בחום : א. בשום אופן לא ללכת לבד, אלא עם מישהו/י קרוב/ה ב. רצוי שאותה אחת תהיה אשת מקצוע בתחום (עו"ד/רו"ח/שכל ישר/מגשרת), כדי שתוכל להפעיל לחץ, למען חלוקה הוגנת. כדי שמעבר לזה שהוא דפק אותך רגשית, הוא לא ידפוק אותך גם כספית.

virtual angel

New member
חשבתי על זה.. אבל זה נראה לי רק

יסבך את העניינים יותר. ננסה בטוב, לא יילך - נפנה לאמצעים אחרים. אני רוצה לקוות שהוא יעשה את הדבר הנכון. אולי אני תמימה מידי.

טל קר

New member
אני חוזרת ומדגישה את המלצתי.

איך בטוב? שום דבר טוב אין כאן. חשוב לדעתי שמעבר לכך שרגשית כבר נדפקת, לא תדפקי כספית. והוא בהחלט יכול לנצל את המצב שבו את למעשה די שבר כלי (אם הוא היה אדם הוגן טוב לב ומתחשב, הרי לא היית בסיטואציה הזו מלכתחילה, לא ככה?) אני לא מדברת על כך שתבואי עם עו"ד שתגיש נגדו תביעה, אלא איש/אשת מקצוע שישגיחו שסוגרים את כל הקצוות באופן הוגן. אחרי ההתנהגות שהוא הפגין הוא לא האדם לסמוך עליו שיהיה הוגן כלפיך. (ואל תזניחי את הכלבה)

virtual angel

New member
לקחתי לתשומת ליבי.. ../images/Emo51.gif

למה התכוונת אל תזניחי את הכלבה?

טל קר

New member
אמרת שגידלתם ביחד יצור חי, כלבה

צריך לדאוג גם לה, שלא תפול בין הכסאות.

voguemaster

New member
אה, לה זה מאוד קל לדאוג

פשוט צריך להרים אליה טלפון ולספר לה על הבחור הבוגדני (כי לא נראה לי שהיא יודעת. אם הייתה יודעת לא חושב שהייתה נשארת באיזור.. חחח
) אלי

voguemaster

New member
למה לא ?

חוץ מזה, שים לב לדגש ההומוריסטי של ההודעה.. עשה טובה..

virtual angel

New member
ברור ../images/Emo13.gif היא ../images/Emo107.gif איתי לנצח, לא

משנה מה. אני חושבת שאפילו הוא יודע שמכלבים לא מתגרשים, אני אפילו מוכנה לביקורים

babe10

New member
ממש לא!

הוא עלול להגיע כולו נופת וציוצים, ובשניה שהוא ירגיש את חוסר הנוחות שלך, הוא ימשיך במודע או שלא, ככה שאת תרגישי כל כך לא נוח שתסכימי להכל רק כדי לסיים את הסיוט! בשום פנים לא ללכת לבד! את מדי מוצפת רגשות , מכל הסוגים, בכדי להתמודד אתו לבד. בהצלחה!!! (וכן, מצטערת, אבל את קצת תמימה לחשוב שמי שעשה לך מה שעשה, רוצה באיזושהי צורה או דרך בטובתך....)

ליאן.

New member
עד כמה שידוע לי ...

עפ"י החוק, הגבר מחויב אוטומטית והיא זכאית ל 100 אחוז מהוצאות החתונה.

ליאן.

New member
זה נשמע מאוד רציני

וברור שלך מאוד קשה להתמודד עם כל זה כרגע. אני מציעה שתבחרי מועד שבו כן תהיי מוכנה ליישב דברים ורצוי שזה יעשה במקום נטרלי, בליווי אדם קרוב אלייך שיוכל לתמוך ולטפל בעניינים בשבילך. אני מניחה ששיחה ובירור ראשוני אפשר לעשות באופן בלתי רשמי. במידה ודברים לא יתקדמו לרוחך, עלייך לפנות לאיש מקצוע. אַת הוא הצד הפגוע בכל העניין, אל תעזי לעשות ויתורים והנחות לבנאדם הזה, אפילו שאת רוצה לסיים את העניין כמה שיותר מהר. אל תפנימי את הכעסים שלך כלפיו, תתמודדי איתם.

virtual angel

New member
וודאי שזה רציני..

אבל אני מנסה לא לתת לזה לשבור אותי. אני פשוט יותר מידי בהלם, ומעכלת את חיי החדשים, והוא ברח לחו"ל, ועוד לא ממש כעסתי עליו. את מבינה? אני בטוחה שזה יגיע.

שאלה קטנה?

מי החליט שהגיע הזמן שתיפגשו ותיפרדו באופן מסודר? מכאן הכל מתחיל , אם את הגעת למסקנה הזאת , סימן שאת מספיק חזקה להתמודד עם הפגישה המחודשת איתו לאחר הפרידה הגועלית שלו . אם לוחצים עלייך מבחוץ , קחי לך את כל הזמן שאת צריכה , תתחזקי , ורק לאחר מכן תגשי ותסיימי את זה עם ראש מורם , לא דקה לפני כן , כי אני חוששת ממה שקראתי כאן , את תתמוטטי , ואולי תעשי דברים שאחר כך תצטערי עליהם . לכן , רק אם את בטוחה , וההחלטה להיפגש איתו הגיעה מהאני הפנימי שלך , רק אז לכי , ותסגרי את העבר בתיק ענק עם מנעול . בהצלחה בכל מה שתחליטי.

virtual angel

New member
הלוואי ויכולתי..../images/Emo88.gif לקחת את הזמן

אבל למעשה החיים החליטו. הוא חזר מחו"ל וצריך לגור איפהשהוא. ואני בדירה, הדברים שלו כאן.. לא פשוט. כמה כבר אפשר לדחות את זה? אין לי יותר מידי ברירות.

trozz

New member
תתני לו את הדברים שלו - נטו

ז"א מברשת שיניים, סכין גילוח, חולצות שלו - שאת לא משתמשת בהן... שיגור אצל הזאתי שלו... ושוב אני אחזור - תסגרי את זה מה שיותר מהר ותמשיכי הלאה - רק ככה תתגברי על זה

Barbie

New member
בעיה שלו.

מי שבורח, שלא יבוא בתלונות. את לא חייבת לו שום דבר. שיגור אצל החברה החדשה שלו. מצידך, שיגור באולם הממתינים בטרמינל 2. מה אכפת לך ?

למעלה