צריכה עזרה

virtual angel

New member
צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

האקס שלי שב זה עתה מהנופש שלו עם חברתו החדשה. הגיע הזמן שניפגש וניפרד באופן מסודר (מה לעשות, צריך לחלק את הרכוש, לטפל בביטול החתונה וכל זה) ואני מתה מפחד
עוד לא נפגשנו מאז הפרידה. (הוא בחר לספר לי שהוא בוגד בי במסעדה, כמעט נחנקתי שם..). מה אתם אומרים? לקחת את אמא? לקחת דובי? לקחת כדורים?
אני לא יכולה לראות אותו עכשיו.

Shadowmage

New member
תאזרי אומץ.

ככל שתדחי את זה יותר כך זה יהיה יותר קשה - גם מבחינה רגשית וגם מבחינה ביצועית (כמו כל דבר שדוחים). תהיי את הבוגרת מבין שניכם, תהיי קרה והגיונית ותעשי את זה במהירות וללא כאב. אחר כך מותר לך להתפרק ולבכות אם את רוצה אבל לא לפניו! מולו תתנהגי כאילו הכל בסדר ואין שום בעייה, שיחשוב שזה לא מזיז לך בכלל. תראי לאפס שאת התגברת והמדכת הלאה בלי להסתכל אחורה. הוא לא שווה יותר מזה.

virtual angel

New member
לא יודעת אם אני מסוגלת ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

יודעת שאתה צודק.. אבל לא נראה לי שאצליח.

dudusch

New member
אולי כדאי...

שבאמת תקחי איתך מישהו/י שאת סומכת עליו/ה. כדי שלא תאבדי את קור הרוח, סתם לתמיכה מוראלית, וגם מבחינה פרקטית, מפני שסביר להניח שאת לא תהיי ממש מרוכזת בחלוקה ויכול להיות שלא ייצא כמו שחשבת ואז... בכל אופן, דעי לך שאנחנו איתך! בהצלחה לך...

blaumark

New member
לדעתי קור רוח ולחתוך

מקווה שאת מתמודדת ומחזיקה מעמד לדעתי את צריכה לחתוך ישר בקור רוח כמו שכבר נאמר לקחת את מה ששלך ואם את יכולה יותר זה גם בסדר אם נוח לך בליווי גם הולך העיקר שלא תראי לו שאת צריכה או רוצה אותו ושיואכל את עצמו על מה שהוא הפסיד אם הוא בגד ועוד סיפר לך אז הוא בסך הכל עשה לך טובה והיראה לך מי הוא באמת וטוב שזה נגמר לפני החתונה אחר כך זה נהיה מגעיל באמת אנחנו כאן איתך ובשבילך בכל שעות היום והלילה הכי חשוב תפרקי את הרגשות שלך הכעס הכאב הזעם הכל תשחררי אם זה בבכי ופעילות או אפילו לכאסח שק איגרוף אבל על תשמרי בפנים זה כואב עד שזה יוצא אז המון בהצלחה תהיא חזקה ואמיצה אנחנו מאחוריך

s0uljacker

New member
העצה הזאת לא מתישבת

באותו קנה עם המשפט "הזמן מרפא" אני חושב שאלה אם הדברים אינם סובלים דיחוי אז אפשר לחכות - כמה שרק צריך, עד שהפצעים יגלידו השקט לא צריך להיות רק על פני השטח אלה מבפנים, ואז, ללא כאב ובמחשבה צלולה יעשו הצעדים הנכונים ביותר

trozz

New member
חיבוקי ניחומים...

לא מנסיוני אבל... * הוא בחר במסעדה כדי שלא תוכלי להשתולל יותר מדי ושתהיה לך שליטה על עצמך... ע"ע "ג´רי מגוויר" - ממש בהתחלה * אז את צריכה לדבר איתו בסביבה שבה תרגישי מוגנת - עדיף מבודדת כדי שתוכלי להתפרץ (אם תרצי) - סביבה שאת חזקה בה כדי שהביטחון העצמי שלך יהיה במייטבו- וכמה שיותר... * תאספי את עצמך... ותעברי את זה - אל תשמרי בפנים כלום... כי זה רק יתבשל עד שיתפוצץ - עדיף שתסיימי עם זה כמה שיותר מהר ותתחילי תחדש!!! - אל תדחי את זה ולו בדקה אחת - ותמיד תיהי בשליטה... ושוב שיישרף האפס!!! על שלא סיפר לך כשהתחיל הקטע וחיכה לראות אם ייצא לו משהו מזה... תיהי חזקה - בהצלחה

trozz

New member
מי שבוגד פעם אחת יבגוד שוב...

זה באופי של בנאדם

virtual angel

New member
ברור שאתם צודקים.. אבל אין לי מספי

כוחות נפשיים אפילו לכעוס עליו כרגע. אני חושבת שנצטרך לחלק את הרהיטים, הכלבה, החיים שלי. אין לי כוח לזה כרגע. ומצד שני, אי אפשר לדחות את זה. לא מסוגלת לחשוב רחוק כרגע, אני מודה. הרחמים של אנשים משגעים אותי, זה רק עושה לי להרגיש כמו אפס.

trozz

New member
תאספי כוחות

מכל מקום שאת רק יכולה... ותעברי את זה שלב - שלב... כל פעם תאספי עוד קצת כוחות להתמודד עם מה שקורה ממש באותו הרגע ואל תחשבי כרגע על העתיד ועל מה יהיה (מלבד לסיים את זה כמה שיותר מהר ולהתקדם הלאה...) אלא על מה עכשיו ומה עושים עם זה

virtual angel

New member
אוספת ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

אור אהבה וחיבוקים, ומקווה לטוב. (חברה המליצה על ואליום, היא חושבת שאני היסטרית - כנראה שהיא צודקת)

dudusch

New member
אני חייב לאמר לך...

אני לא מהרחמנים. גם אין לי טאקט אז אומר לך כך ישר... את לא אפס ואת לא חלשה. שבי עם עצמך בשקט בלי אף אחד מסביב, חשבי מה הכי חשוב לך. אל תתפזרי על יותר מידי חזיתות אלא רק במקומות בהם את יודעת שתוכלי לנצח, או שאין לך מה להפסיד. יש הבדל בין להיות חלשה, לבין להיות באפיסת כוחות. איפה את עומדת? האם את חלשה? לא נראה לי שהגעת לאן שהגעת ע"י זה שהיית חלשה. סיימי את ענייניך עם אותו יצור והמשיכי הלאה. אני מאוד מקווה שלא פגעתי בך, כי זו ממש לא הייתה כוונתי.

virtual angel

New member
לא נפגעתי, אני מודה על האכפתיות ../images/Emo20.gif

לקחתי ללב את מה שאמרת, לאט לאט וחזית אחת בכל פעם. אולי באמת כדור? (אף פעם לא ניסיתי) אני לא רוצה לבוא מעמדה של חולשה, אבל לנען האמת - אני חלשה.. הוא כבר המשיך הלאה. לא רואה אותי ממטר, ואני צריכה לריב על הספות? תאמין לי שכל מה שאני רוצה זה לסיים את ענייני עם החל##. אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט.

Barbie

New member
כלומר, זה או הכל או כלום ?

אותי זה מצחיק. אני לא מכיר כמעט אנשים שלא בגדו בבני / בנות זוגם/ן. מבחינתי, אני מעדיף שהחברה שלי תשכב עם כל העולם על פני שהיא תגיד למישהו אחר שהיא אוהבת אותו, בזמן שהיא איתי.

babe10

New member
עצוב.... ומדאיג.

אני לא מכירה כמעט כאלה שכן. ואלה שהכרתי וכן, כבר לא בסביבתי הקרובה. אם הסביבה שלך מכילה בעיקר כאלה שכן, אולי כדאי שתחליף סביבה. יחד עם זאת, יכולה להבין בהחלט את המשפט האחרון שלך. למרות שאני הייתי מעדיפה שהוא פשוט ילך. מי שהלב שלו לא שלי במאת האחוזים וחלק ממנו נתון למישהי אחרת, אם זה מומש או אם לא - לא יהיה אתי.

Barbie

New member
עצוב עוד יותר לא לדעת.

ובהחלט יותר מדאיג (מחלות...). לא לכולם בסביבה הקרובה שלי (ואני מאמין שגם באופן כללי) יש קודים מוסריים מכובדים מספיק. לא חייבים לקיים יחסי מין בכדי לבגוד.

babe10

New member
כמו שאמרתי

מי שהלב שלו לא שלי במאת האחוזים, בין אם האהבה מומשה או לא - אין לו מה לעשות אתי. וגם אני, חושבת שישנן פעמים בהן הבגידה מתרחשת לפני או בלי קשר לסקס. אינטימיות לא מחוייבת להיות מקושרת למין. כך או כך. עם או בלי. מי שבוגד בי, רגשית ו/או מינית לא יהיה אתי. כנ"ל לגבי חברותי. ולא, אני לא מתיפיפת. כששמעתי בעבר על חברות שלי שבגדו - ניתקתי אתן את הקשר. כי יש לי קודים מוסריים מופרזים מעט... וקשה לי להסתכל על בחורה שבוגדת במה שאני מאמינה בו. גם אם בפועל הבגידה ה"אמיתית" היתה במישהו אחר.

למעלה