צריכה עזרה

Mrs Shoki

New member
צריכה עזרה ../images/Emo10.gif

אני מנסה להירשם למשחק ולהתחיל לשחק (אתם יודעים.. חופש וכאלה..) אבל אני רגילה שאח שלי תמיד היה עוזר לי עם ההורדות וכל זה ובקיצור עם הכל.. אז קראתי פה את המדריך על ההרשמה וההורדה שעוזר מאוד דרך אגב, ובהרשמה כשרושמים את האימייל רשום "You must enter a valid e-mail address" אם התרגום שלי נכון אז זה אומר שצריך לתת כתובת עדכנית אבל רשמתי שלוש כתובות שונות ובכולם השתמשתי בשבוע האחרון... מישהו יכול לעזור לי עם זה? [ו..מצטערת על הבורות בכל העניין
]

Mrs Shoki

New member
אוי יופי באמת..

ועכשיו התגברתי על ה"בעיה" ויש עוד אחת: יש את הקוד אימות הזה למטה ואני מקלידה את המספרים הנכונים אבל כל פעם זה מציג מספרים חדשים. אוקי אל תצחקו עלי אבל מה לעזאזל אני אמורה לעשות?! עד שאני אצליח להירשם למשחק הזה אני אזדקן =/

Hasselblad

New member
אני לא בטוחה על מה את מדברת

זה קוד כזה מתחלף שהוא כתוב קצת לא ברור? אם כן אז תבדקי שאין רווח בין שתי מילים ושהקלדת בדיוק בדיוק כמו שכתוב.. אם זה לא מה שאת מדברת עליו אולי תוכלי לצרף צילום מסך של איפה שנתקעת ואנסה לעזור

נראה לי שהבנתי...

את לא יכולה להשתמש באימייל של וואלה, רק של נענע, ג'ימייל וכל השאר. בנוגע לקוד אבטחה- תנסי עם\בלי Caps Lock. מקווה שעזרתי.

Mrs Shoki

New member
כן אני כבר הסתדרתי עם זה :)

עכשיו יש לי שחקן וכל זה ולמרות שיש בעיות עם ההתקנה ה"מקורות" שלי אמורים לסדר לי את זה היום.. מה אתם אומרים, איזה עבודה הכי כדאית לי? קראתי במאמרים אבל אני מתקשה להחליט..

לכל עבודה יש יתרונות וחסרונות.

תבחרי לפי המקצועיות\ רצון אישי. אפשר להטיל מטבע.

Guid

New member
בגדול?

אבל ממש ממש בגדול? זה תלוי אם את אוהבת תקיפה מקרוב או תקיפה מרחוק. אבל גם כשתבחרי אחד מהם תהיה לך התלבטות... נגיד, תקיפה מקרוב, יש לך את הלוחמים, הגנב- בנדיט, והפיראט- בראולר. כל אחד והייתרונות והחסרונות שלו~ D:

למעלה