צריכה עזרה קטנה

sigalit33

New member
צריכה עזרה קטנה

היי בנות, מחר אני נוסעת לחופשה בצפון ובאחד הימים חשבתי לקפוץ לאיזה קניון באיזור חיפה. יש למישהי המלצה על קניון כייפי? (אולי אני אקנה נעליים, אז רצוי מקום שיש מבחר חנויות נעליים) אני פשוט לא מכירה. גם איזור חדרה/זכרון מתאים. THANKS

אני לא זוכרת באיזה יום השוק

אבל אם את אוהבת שווקים זה נחמד מאוד השוק נמצא בצומת BIG שנמצא חמש דקות מחוצות המפרץ כשמגיעים מאיזור חיפה פשוט נוסעים כל הזמן ישר עוברים את בתי הזיקוק ורואים מצד שמאל את חוצות המפרץ אם את ממשיכה ישר (לא עולה על הגשר) תראי מצד שמאל BIG שם מומלץ בחום יש שם הרבה חנויות במידות גדולות בהצלחהההההההה

tuti f

New member
../images/Emo91.gifקניונים באזור חיפה

קניון חיפה - בכניסה לחיפה, נחמד יש גם חנות של מתאים לי וחנויות נעליים לא חסר בשפע.
הגרנד קניון - בנווה שאנן (כל אחד מכיר איך להגיע ויש גם שילוט) ממש לא חסרות חנויות נעליים, אני אישית מאוד אוהבת את הקניון הזה
הקריון - קריית ביאליק, טוב זה כבר מקום אחר ...יש בו פשוט הכלללל המון המון חנויות נעליים, את חנות עונות האהובה עליי וגם חנות חדשה ונחמדה נדמה לי "גולברי" שמחזיקה ביגוד עד מידה 48-50 אז שווה לנסות... שתיהיה חופשה נעימה

Revi 22 Tal

New member
תעשי חייים בעיר הקטנה והחמודה שלי!

מאדאם את רואה יש עוד אנשים שמגיעים לנופש בחיפה ...

tuti f

New member
יש דברים שיש רק בחיפה

נו טוב אבל נראה לי ששתינו משוחדות אולי תמונה קטנה ממקום מדהים תגרום לאחרים להבין...

tuti f

New member
ועוד אחת בלילה ../images/Emo29.gif

ממליצה לפתוח בחלון נפרד כדי לראות את היופי הזה

sigalit33

New member
בנות יקרות - תודה!

אז ככה, לא נפשתי בחיפה, אלא בזכרון שזה אחד המקומות שאני הכי אוהבת בארץ, תמיד משרה עלי אווירת שלווה. באחד הימים נסענו לקריון, לפי אחת ההמלצות כאן וממש ממש נהנינו!!! אפילו לא הספקנו הכל כי גם נכנסנו לסרט בערב. העברנו שם יום בכיף. אז תודה לכולן על העזרה וההתייחסות. סופ"ש נעים, סיגלית

למעלה