צריכה עזרה..חדשה פה

NOAMOBER

New member
צריכה עזרה..חדשה פה

היי חברים,( זה יהיה מעט מעייף אבל אשמח אם תקראו ותעזרו)
אז ככה..עשיתי שני קורסים ביואל גבע.. הבחינה האחרונה שעברתי הייתה ב13.4 וקיבלתי ציון דיי יפה,אך לא מספיק..למעשה חסרות לי בסה''כ 8 נקודות כדי להתקבל למה שאני רוצה (רפואה).
עכשיו,כל העניין של שיפור בגרויות, או הגשת עירעורים לאוניברסיטה..כרגע לא בא בחשבון.. בעיקר לא האופציה השנייה ( אף אחד לא יוותר לי על 8 נקודות...)
אני באמת מתלבטת מה כדאי לעשות, אז אחרי לבטים רבים החלטתי לעשות מבחן נוסף... (שלפחות בתחביבים יהיה כתוב: עושת פסיכומטרי סידרתית).
אני לא יודעת אבל איפה לעשות את הקורס הנוסף (לימוד עצמי לא בא בחשבון..)
לעשות שוב פעם ביואל גבע מבחינתי תיהיה טעות פאטלית...כי אומנם הם הכי טובים, וכן הם באמת טובים. אבל הם מלמדים ברמה (בלי שחצנות) שלא תתאים לרמה שבה אני נמצאת כיום.
אז שמעתי על כיתת 750 של הייקיו, כיתת 700 של קידום וכד' וכד'.
אבל אני לא יודעת מה לעשות..
אם מישהו שמע על אלטרנטיבה טובה, מכיר את אחת האופציות שפירטתי למעלה..למד שם או שיש לו דרך לעזור לי, אשמח לעזרה.
תודה רבה וחג שמח!
נעם :)

קורס באמת לא בא בחשבון

זה יהיה פשוט בזבוז זמן מוחלט.

כיתות ה-750 וה-700 למיניהן נחשבות ככאלה שמביאות שאלות מעבר לרמת הבחינה כדי לאתגר את התלמידים.
זו טעות לדעתי כי שיטת "קשה באימונים, קל בקרב" טובה אולי למלחמה אבל לא לפסיכומטרי.

מעבר לזה, הרכב האנשים עדיין לא יתאים לך: אני מניח שהרמה שלך היא פחות או יותר 730 וזה אומר שאת עדיין תהיי טובה יותר מרוב הכיתה או מכולה ולכן אין לך מה לחפש בכיתה (אם החלק החזק שלך הוא כמותי, הדברים שלי מקבלים משנה תוקף).

כדאי לחשוב בכל זאת על אופציה של לימוד עצמי שזה תכלס מה שאת עושה רוב הזמן בקורס אם תחשבי על זה..
לחילופין, לימוד משותף עם חבר/ה חזקים במיוחד עשוי להועיל לך.

מיה1118

New member
מה עם מורה פרטי?

למה שלא תלמדי עם מורה פרטי?

אין לך מה לחפש בקורס..העבודה שאת צריכה כדי לשפר ב8-10 נקוות היא עבודה נקודתית וממוקדת. לשמוע שוב הסברים על חזקות ואנלוגיות לא יעזור לך.
יש כל מיני מכונים שמציעים שיעורי פסיכומטרי אחד על אחד.

תמצאי קורס שמציע לך מסגרת עם הכוונה ברורה לעבודה בבית והכי חשוב מורה שהוא באמת מורה פרטי מקצועי.

mnm113

New member
מורה פרטי

הייתי במצב מאוד דומה לשלך, הייתי צריכה גם לשפר בטווחי ה-700+ בשביל רפואה. לקחתי מורה פרטית מיואל גבע כולה ל-3 שיעורים וזה ממש עזר ונתן לי את השיפור שהייתי צריכה. את יכולה לבדוק בסניף שלמדת מי נותן שיעורים פרטיים.
8 נקודות זה בערך טעות אחת בציונים האלו, ככה שזה גם עניין של מזל. אם זה מעודד רוב מי שרוצה רפואה עושה כמה פעמים פסיכומטרי, בסוף מצליחים :)

למעלה