צריכה עזרה דחופה!

Alin lin

New member
צריכה עזרה דחופה!

שלום רב אני צריכה עזרה דחופה. אני צריכה לכתוב מכתב חריף ללמהל לשכת התעסוקה ולעובד מסוים. ואני פשוט מאוד נסערת ולא מצליחה להתרכז. אני אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי בניסוח. נדמה לי לפני 4 שבועות פירסמתי את הסיפור. אז ככה: לפני חודש גיליתי שעשו לי טעות בדיווח על ימי אבטלה ולא קיבלתי הרבה מאוד כססף על חודש ינואר. פניתי לאותו בן אדם שאני חותמת אצלו והוא אמר שהוא מתקן וניתק לי טלפון בפנים. ביטוח לאומי מקבל דיווחים רק פעמיים בחודש אז התקשרתי באותו יום ואמרו לי שלא קיבלו תיקון. התקשרתי שוב לאותו בן אדם והוא לא היה במקום. הגעת ללשכת תעסוקה ודיברתי איתו שוב ומה פלא? מסתבר שלא תיקן כלום. אז הפעם ישבתי מולו והוא אמר הינה תיקנתי עכשיו תוך שבוע את תקבלי את הכסף. אז אני התקשרתי היום לביטח לאומי ומה? לא לא קיבלו תיקון (ודיווחים של פברואר כב כן קיבלו). אז התקשרתי שוב לאותו בן אדם מוכנה לדבר איתו בחריפות ומה? הוא לא נמצא. מי שנמצא זה מנהל אבל הוא מוכן לדבר איתי רק בשעה 2. אחרי כל הבלאגן הזה אני יושבת והדמעות פשוט זולגות. הסתדרנו חודש שעבר אבל החודש באמת סמכתי על זה שהכסף הזה יכנס ואני לא יודעת איך נסתדר החודש. אז בבקשה אם מישהי יכולה לעזור לי לנסח מכתב אני אודה מאוד.

למעלה