צריכה עזרה דחופה!!!

שיוואנה

New member
צריכה עזרה דחופה!!!

אני אולי נשמעת קצת הסטרית אבל מישהו רודף אותי כבר שלושה שבועות ואני לא מצליחה לעצור. זה מתחיל לגרום לי נזקים ממשיים ואולי גם בלתי הפיכים וכל מה שאני מנב=סה לא עוזר. אני לא רוצה להרע אבל מוכרחה להפסיק את הרדיפה והנזק. משיהו יכול לעזור דחוף? מחר בבוקר יש לי פגישה מאוד קריטית ואני מוכרחה לעשות משהו דחוף!

NacroMittler

New member
אולי תוכלי לפרט קצת

בקשר למקרה. זה אדם שרודף אותך? אם כן, אז איך. פיזית או מאגית? אם לא אז מה? מה כבר ניסית לעשות? למה הוא רודף אותך את יודעת?

שיוואנה

New member
אני אפרט

ככל שניתן. מדובר בשני אנשים: הוא מנהלת והיא מתחתיו. הוא לפני פרישה מהתפקיד והיא חדשה בתפקיד. מדובר במקום העבודה. הם מטרפדים כל צעד שאני עושה אבל מדובר בצעדים גדולים. ממש לא מדובר בקטנות. אני עושה עסקאות גדולות מאוד וזקוקה לאישורם. אני לא יכולה לפעול בלי אישורם. היא עוצרת הכל ודורשת ממני מסמכים שאינם ברשותי שהועברו אל קודמה בתפקיד לפני שנתיים ונעלמו מהתיק ואין לי כל דרך להוכיח. ללוא הנאישור של שניהם מחר בבוקר אני מאבדת עסקה עצומה ואולי אפילו מסכנת את כל המשך קיום החברה שלי. אני מנסה לעשות צעדים כפי שסיכמנו ושעה אחר כך היא טוענת שלא סוכמו דברים מעולם ומעלה הכל על שרטון. אני לא יכולה לפעול בלעדי שניהם ואני לא יכולה לפעול איתם. הצילו!!!

NacroMittler

New member
אני מאמין לפי ההודעה הראשונה שלך

שאין לך נסיון או ידע קודם במאגיה (תקני אותי אם אני טועה). אז ככה, כודם כל, אנחנו לא מחלקים כישופים בפורום, דבר שני, גם אם היינו נותינים לך כישוף, והיית מבצעת אותו, הוא כנראה לא היה פועל... "קריאת מתכון כלשהו וביצועו כלשונו, לא יביאו לתוצאות. למלמל מילים מעל נר - במקרה הטוב זה לא יעבוד, במקרה הרע יאשפזו אותך במחלקה סגורה. צריך לדעת איך, לדעת את המה ולדעת את הלמה, בהרבה תחומים - ובמאגיה הדבר חשוב פי כמה וכמה. לא יעזור לך לקרוא כשפים של אחרים וליישם (מה גם שבאינטרנט, איך אני אגיד לך, יש הרבה, אבל הרבה, בולשיט) אותם כלשונם, בלי לדעת להעביר אנרגיות, לבצע ויזואליזציה טובה, להשאר בריכוז לזמן רב וכו´. ככה ש"לנסות" כישופים סתם כך - עדיין לא יצא לך דבר."(עוד) כישוף לא הצליח לי! / morning star חשבת אולי על לנסות ולדבר איתם? להבין למה הם נטפלים אלייך? אולי טיהור של מקום העבודה?

NacroMittler

New member
אם יש לך נסיון/רקע/נסיון ורקע קודם

אני מצטער... עמך הסליחה...

שיוואנה

New member
קצת נפגעתי...

חבל שהמסקנה שלך היתה כזו. יש לי נסיון ואפילו הרבה (7 שנים)אלא שהגעתי למבוי סתום בתקופה האחרונה ומשהו תקוע אצלי. לקחתי אולי בטעות באופן מובן מאליו שברור שאני פונה אחרי שניסיתי את מה שהידע והכוחות שהיו לי איפשרו לי וביקשתי משהו עמוק יותר. אולי בתוך המתח העצום שאני שרויה בו איבדתי אפילו את יכולת הביטוי שלי והטעתי. הרבה זמן לא הייתי במצוקה כזו וחיפשתי תמיכה

NacroMittler

New member
סליחה../images/Emo140.gif

באמת סליחה... (למרות שבהודעה לא ציינת שיש לך נסיון קודם...) בכל אופן, אם זה המצב, אני לא חושב שאני יכול להגיד לך משהו שאת עדיין לא יודעת... אולי את יכולה לעזור לי בכמה דברים...

למעלה