צריכה עזרה דחופה

diklar22

New member
צריכה עזרה דחופה

שלום לכולם, שמי דקלה ואני אורחת סמויה... אני מדריכה בפרוייקט פר"ח של סטודנטים ומעבירה בעיקר סדנאות יצירה וימי הולדת לילדים שאין באפשרות ההורים שלהם לעשות להם. עד כאן ההקדמה. ביקשו ממני לעשות שעה וחצי של פעילות לחונכים וחניכים בגיל הבר מצווה בנושא בת מצווה או סתם פעילות ערכית שקשורה אבל... שתהיה גם כייף אחרת הילדים ממש אבל ממש יתעצבנו. אז יאללה מה אתם מציעים? נ.ב. הפעולה היא עוד יומיים...

2003 SkiPeR

New member
סבבה, אז....

אני אשמח לעזור לך, אניקורא את ההודעה הזאת וחייב לצאת לבצפר, אז קבענו- שאני חוזר- אני עוזר

2003 SkiPeR

New member
פורום !!! אני מבקש שכולם ייכנסו !

א-נ-ש-י-ם, תקראו את ההודעות שמלמעלה ותבינו- זה חשוב מאוד שנציע כמה שיותר רעיונות
********************************************************************** ועכשיו.. לאורחת הסמוייה שלנו: נזכרתי.. שאחותי שהיא בכיתה ז', עברה הרבה פעילויות על כל הנושא של ,בני מצווה"- בעבודת השורשים שלה.. אז אני עובר פה על הכל (זו מין חוברת שכזאת...)... אני חושב... שאפשר להסתכל על כל הנושא הזה, של בני מצווה, בהמון נושאים, והנושא שאני אישית הכי מתקשר אליו, הוא זהות יהודית, ומיהו ישראלי. איננ לוקח עוד זמן לחשוב על פעילויות... אבל אני מקווה שנתתי פה לאנשים חומר למחשבה

למעלה