צריכה עזרה דחופה

אלייזה

New member
צריכה עזרה דחופה

אני לא עוסקת במאגיה בשום צורה שהיא, אבל כבר כמה חודשים, מאז יום ההולדת שלי ב-13 לפברואר, כל כמה ימים אני מקבלת סחרחורת חזקה מאוד, מלווה במין תחושה של ריחוף, ואני רואה מסביבי ערפל לבן סמיך עם תחושה של קור, זה נמשך לא יותר מכמה דקות. הלכתי כבר לכמה רופאים, והם אמרו לי שגופנית ונפשית אני בריאה לחלוטין. אני לא יודעת מה לעשות עם זה, אני רוצה שזה ייפסק כי זה מפחיד אותי. אני מבקשת מכם, האם מישהו מכם נתקל בתופעה דומה בעבר? או שיש לזה הסבר במאגיה, ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה רבה

אנשי פורום!

יש סיכוי שהיא נודדת שלא מרצונה למישור אסטרלי זה או אחר? אני יודע שדבר כזה מלווה לעתים בתחושת סחרחורת מיוחדת שנגרמת כנראה ממערבולת אנרגיה מאוד חזקה (יחד עם תחושת הריחוף הראשונית). בכל מקרה, אלייזה, פחד לא יעזור, אז על זה את יכולה לוותר.

אתה מדבר מעט

וגם לא מחדש. שאלתי שאלה לגיטימית. אני בספק אם הרופאים של הנערה כל-כך מטומטמים שלא ישימו לב למה שאמרת, אבל אם זה יעזור לה, אז מה טוב. יש סיבה מיוחדת (מעבר לכל השאר) שאתה מעט, איך נאמר, מעוצבן עלי?

Justin Angel

New member
אה הא...

מהמעט שאני יודע על רפואה זה נשמע כמו מיגרנות או מחסור זמני בחמצן. בתור התחלה אם אמרת שורפאים מומחים (מומחים!) אמרו לך שאת בריאה אז אין בעיה. תתחילי להתעמל על בסיס יומי (40 דקות הליכה ובסוף 10-20 דקות ריצה) אני בטוח שזה יעלם. ואם את בעודף משקל (ולרוב זאת הבעיה במצב שציינת) אז המלצה אישית שתורידי את המשקל העודף בשומרי משקל.

מחסור זמני בחמצן זה כנראה לא.

וזה אני אומר מתוך ניסיון מספק. וגם לא דפק באוזן הפנימית. ואני לא בטוח שמדובר במיגרנות (מניסיון של חבר). ושוב אני אומר שרופאים נוטים לסקור דברים כאלו בשיחה.

למעלה