צריכה עזרה דחוף!!!

למה מחפשת לריב?

סה"כ נתתי לך לתרגם לי משהו... כי את יותר טובה ממני באנגלית [= ורגע, מה זאת אומרת לא קולטת את עצמי? כאילו, אם תהיה לי אנטנה אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה?

kit k@t

New member
מה זה שעווה?

זה לא מה שעושים ממנו נרות? ומחוטים עושים בדים, לא? וסכיני גילוח??? מה זההההה? קאט

איכס יא שעירה לעזאזל!!

את לא מגלחת רגליים\ בית שחי? שלא לדבר על שעווה במפשעה... יאק! לייק את סווווווו דוחה, לא לימדו אותך עוד כלום? לייק, את כבר בת 12, את אמורה לדעת את כל זה!!! (אני ידעתי על כל זה עוד מגיל 8!!!)

kit k@t

New member
החבר שלי אף פעם לא מתלונן...

וגם לא חברים שלו, ואחים שלו. קאט

וואו, אם הבחורים לא מתלוננים

אז למה אני מתלוננת? וואלה גם לך יש חבר? (לא יפה לבגוד, אבל אני מבינה איך זה... ההורמונים של גיל 12...) גם לי יש חבר... אנחנו יחד כבר שנה כמעט... מסוף כיתה ו'....

kit k@t

New member
אני לא בוגדת...

החבר ביקש שאני אעשה טובה לחברים שלו. והוא ביקש כזה יפה, ואמר שהוא אוהב אותי. איך אני אגיד לו לא?? איזה יופי :) חבר שלך חתיך? קאט

יא איזה חמודה את.......

חבר שלי כזה קנאייייייי ורכושנייייייי!!! פעם הוא הרביץ לבן דוד שלי כי נתתי לו שלוק מהבקבוק שלי (הוא לא ידע שהוא בן דוד שלי)... כמעט נפרדנו בגלל זה!! קוראים לו דוד, הוא מבת ים, אולי את מכירה?

kit k@t

New member
הוא גם בן 12?

כי היה לי דוד בכיתה, והוא היה ממש חתיך. קאט

kit k@t

New member
לא...

אני למדתי בגננות ושתלנות. מלמדים אותנו איך לעשות זרים, ולגזום דשא. וכמעט כולם מבת ים. לפעמים זה ממש קשה, אבל יש לנו שיעורי עזר אם צריך. והמורים תמיד שמחים לעזור... :) קאט

כןןןן

היתה לו כיתה כזו שלוש פעמים בשבוע והם היו נוסעים לביצפר אחד!! יואווווווו את מכירה את דודו'ש שלייייייייייייייי

AngeIDust

New member
לרגע קטן

הייתי בטוחה שזה הודעה אמיתית. משעמם לך שירן אה?

אכן...

ותמיד כיף לעשות צחוק מכותבים אקראיים ומההודעות המפגרות שלהן, תפרגני לנו...

AngeIDust

New member
אוקיי את וקאט

לאן נעלמה השפיות? צריך למצוא לכם תחביבים חדשים? אוריגמי אולי? נגרות?

למעלה