צריכה עזרה דחוף!!!

צריכה עזרה דחוף!!!

אני עוברת לגור ביוון! מישהו מכיר את צילה שביט מיוון??? אתם מכירים קהילה יהודית חרדית ביוון? מכירים את קונסטנטיני??? אני עוברת לתקופת ניסיון ואז אנחנו עוברים לכל החיים. תודה חבר'ה!!

AnnabeI Lee

New member
LoL

אני חושבת שאני קאט ואת צריכות להמעיט את האינטראקציה בינינו. אני עוד צריכה לשמור על שם של מישהי נחמדה (חח לכן זה כבר אבוד)

kit k@t

New member
ואו מותק!

איזה כיף לך! יוון ממש מושלמת! הייתי שם פעם בטיול של שלושה ימים, וזו המדינה הטובה בעולם לחיות בה! צילה גרה בבית הכחול עם הפעמוני (mis) רוח עליו, והיא ממש נשמה, נתנה לנו קולה. יש קהילה חדרית ממש שווה, האבא של צילה הוא הרב הראשי שם. ויש המווווון קונסטנטיני! אבל הם כולם מ-ד-ה-י-מ-י-ם! חחחחחח ש-יא איזה כיף לך! יוון זה המקום ההכי שווה לגור בו, כי יש בו הרבה יוונים, והם מוכרים שווארמה. קאט

יאווווווו

אז את כאילו מכירה את כולם? לייק... את כל הקהילה החרדית? ולייק, איך מתלבשים שם בקהילה? אופנתי כזה? חצאיות אופנתיות? מיני וכאלה? וגם השפה כזו מדליקה! מדברים שם אנגלית!!! כאילו זה סוווו קל להבין!!! כי לייק, סו ולייק הן מילים באנגלית!!! אז את אומרת שזה שווה וכאלה?

kit k@t

New member
ואו,

סו, ולייק זה כאילו כל כך באופנה שם, יא ברור! כלללל התיירים ידעו לדבר אנגלית, יוונית זה לגמרי פאסה. ומתלבשים רק בבגדים של קאסטרו, מאנגו, וזארה, כאילו ברורררר! זה ממש שווה! כל היום לשבת בים, ולטייל. מי לא היה רוצה לחיות ככה? קאט

או מיי גאד!

לייק, מי משתמש במילה פאסה בימינו? יאקקקקק! את כל כך מנודה!!! ביו'ש!

kit k@t

New member
../images/Emo7.gif

נעלבתי. אתם סתם אנשים לא מפרגנים פה. אני באתי לכתוב כמה אני רוצה לגור ביוון, ואתם סתם רעים אלי! אני אחזור לפורום דוליז, איפה שאני אהובה. קאט

אבל זה לייק

בגלל שינדו אותך כי את משתמשת במילים שאמא שלי היתה משתמשת בהן לפני שנתיים לייק 'פאסה' וזה כל כך טחון לייק... ממש חפור כבררררר... וחוצמזה שאת סוווווווו חיה באשליה שזה מושלם שם! לייק, אם אין לך לאק ורוד - איך החיים שלך יכולים להיות מושלמים? ומה עם הממשלה? והנשיא?? שכל הארצות נלחמות בו כי אין נשיאה!!! וכי אין אף אחד שלובשת ורוד!!! לייק, על זה את לא חושבת? אבל את יודעת מה? ס-ב-ב-ה!! טוטאלי אוקיי עם זה!!! כי בסופו של דבר, לך תתנפץ בועת האילוז'ן בפנים ואז יהיו לך כתמי סבון על המייק אפ!! ואת תביני שארץ מושלמת היא לא מושלמת בלי לאק ורוד!!!!!!!!!!!!!11111

kit k@t

New member
אבל יש לי לאק וורוד!!!!!!!

וזה שאין נשיאה, זה הם הביאו על עצמם, כי הנשים כאילו לא בחרו, או שהן לא ידעו לקרא, והתבלבלו בפתקיות וכאלו... ואפילו כשאני הלכתי לקנות מייק אפ בחנות שם, אז היה להם לאק וורוד! כאילו אני יודעת שאת מבואסת מלעבור, אבל זה כמו בקטנטנות, כשהן עברו לבית היתומים החדש הן פחדו, אז הן חשבו שרע שם. גם את ככה, בגלל שאת עוברת את מפחדת שלא יהיה לאק וורוד! אבל יש שם נשמה שלי! קאט

יואואוווו

זוכרת את הפרק שמילי התעוורה??? ואז היה את חואניטו שאהב אותה ועזר לה ללכת? עד שביום בהיר (וורוד) אחד - היא סופסוף יכלה לייק לראות??????? וואווווווו כמה בכיתייייי כמה טישו ורוד של עלילי בזבזתיייי!!! אבל עזבי רגע את זה שאין שם נשיאה! הן אף אחד בממשלה שלובשת ורוד זוהר! ואת יודעת מה? אפילו לא פסטללללל!!! לייק א-י-ך א-פ-ש-ר ב-ל-י??? בכל מקרה, גם אם אין להם לאק ורוד, יש לי אספקה שנתית מהמניקוריסטית שלי מזל. כפרה עליה. אז רגע קאט, איפה את גרה? בטורקיה המושי-מושלמת?

kit k@t

New member
אני גרה בארץ....

אבל הייתי לפני 8 שנים ביוון ל3 ימים. ואני כל כך מקנאה בכם, כי אתם גרים בחו"ל וחו"ל זו המדינה ההכי שווה! הפרק שמילי התעוורה! זה היה כזה עצוב! והפרק שסבא שלה מת?1 בדיוק לפני שהוא עמד לגלות לה שהיא הנכדה שלו! לייק, זה היה כל כך עצוב!!!! זה שאין בבמשלה אף אחד שלובשת וורוד זה באמת ממש לא בסדר, כאילו, את צריכה לכתוב להם מכתב, ולהגיד להם. כי וורוד זה ממש חובה בכל מלתחה. אין יום אחד שאין עלי משהו וורוד, ובדרך כלל הכל וורוד! הכי יפות הם נעלי הסקצ'רס שלי, הן וורודות! בדיוק כמו של בריטני (כפרה עליה!). איזה לאק וורוד את שמה? קאט

גם אני עכשיו גרה בארץ

והחלווווום שלי זה להגשים את עצמי ביוון בתור זמרת רוק. כאילו, לא רוק לייק כל הגותים המפחידים האלה, הקשוחים והאפלים... לייק רוק, שאני שרה ונוזל לי מלא רוק מהפה..... זה משו חדש, עוד לא היה דבר כזה מעולם, אז ההצלחה מובטחת. וואי, אני חושבת שהייתי באודישנים לפסטיגל 95 כשהיה את הפרק הזה, כי אני לא זוכרת.... ואני משתמשת בלאק של שיק כאילו! כי זה הכי שיק!!!! (אבל מצאתי מציאון בשוק רמלה לוד... שזה עולה 5 שקל! אבל אל תספרי לאף אחד, כי כולם חושבים שאני קונה בפוקס שזה מותג! אז אסור שיידעו!)

kit k@t

New member
יא

ואני מנודה?! את כאילו קונה בשוק ולא רק בקניון ואני מנודה?! את מנודה! אני גם היתי באודישנים לפסטיגל 95! יא כפרה עלייך, את היית זו שהייתה לבושה כולה בוורוד? קאט

אבל לייק...

לפחות אצלי זה שיק! ולא "פאסה" יא זקנה בת 25!!! וכן, איך ידעת? היה לי גם קוקו גבוה גבוה כזה, באמצע הראש.... והיתה לי חצאית של בלרינה ונעלי באלט... כי אמא רצתה שאני איראה כמו מישהי על קלאסה... כי הם לא אוהבים אנשים מבת-ים... \=

kit k@t

New member
אני מבת ים!

כאילו, נולדתי וגדלתי שם. בת-ים לנצח! ואמא רצתה לעלות ברמה אז עברנו לאופקים, כאילו נראה לי קוראים לזה עיירה מפותחת או משהו. איזה אנשים פצצות יש פה! קאט

לא שמעתי...

כי אני מצהלה כאילו.... לייק, לא הגבת לי על הפריצה שלי כזמרת רוק....!!! ובת ים לנצח עד איזה רצח, את מתכוונת? בת ים זה איזור מסוכן!!!!!!!!!!!!

kit k@t

New member
אבל יש לי גב!

אז לא מסוכן. רק מישהו אומר לי משהו, וכבר כל החברים של אח שלי באים עליו. ובהצלחה כפרה שלי על הקריירה שלך ברוק. נישמע ממש שווה. קאט

וואי אני חייבת להגיב לך

כי יש לך חרדות נטישה, אז לייקקקקקקק סבבה שיש לך גב, גם אני רוצה גב ואם אפשר אז גם חזה, כי אני מזה שטוחה!!! (אני רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה לכבוד הבת מצווה)... יש לי מבחן כזה שקובע אם אני חכמה ואם שמים אותי בכיתה טיפולית או סתם בכיתה איטית... אז לייק..... נדבר אחורי זההההההה לאב יו בייבי!!! ביו'ש מושי-מושלמת שלייייייי!!!

kit k@t

New member
שיאאאאאאה

בהצלחה במבחן כפרה עללייך! הלכת שיתנו לך קמעות? ושיברכו אותך רבנים? והשתטחת על קברי צדיקים???? זה מה שעזר לי במבחן שלי! קאט

למעלה