לא רק אינטרננט... חיפוש טרדיציונלי.
במח' הנדסה של העיריה נורא אדיבים כשעשיתי את התיזה שלי באוניברסיטה (בחו"ל אמנם) הם נורא עזרו לי. לא זוכרת שמות כרגע ובטח הם גם התחלפו, אבל... מציעה לך להרים טלפון למח' הנדסה ולהתחיל לטייל ביין החדרים לפי מה שמפנים אותך. יש להם ארכיון מרתק שאמנם לא פתוח כולו לכולם אבל אם תרתקי מישהו (כמו שאני הצלחתי) תוכלי לקרוא מסמכים מופלאים. מכל מקרה לפני שמתחילים לצלצל להכין חבילת ניירות ולרשום תמיד שם, משפחה, תפקיד, וטלפון ישיר של כל מי שאת מדברת איתו. מי שטוען שלא יכול לעזור, תמיד לשאול :"אז אולי יש לך רעיון איפה כן? מי כן?" אני התגלגלתי כך לכל מיני אדריכלים מופלאים שלא עובדים בעיריה וקיבלתי אינפורמציה מאלפת. אגב, רק להסביר לכם מה אפשר לעשות בטלפונים. אני הצלחתי להפגש עם הפטריארך הארמני ולקבל סיור במבוכי הרובע במקום שתיירים סתם לא מגיעים!!! טוב זה היה כרוך בשליחת מכתבים המתנה וכ"ו. אבל כל זה התחיל מכמה טלפונים בעיריה ועבודת מחקר של 3 שנים... אפשר להציץ בביבליוגרפיה של הספרים הרלוונטים מן הסדרה של דויד קרויאנקר ואולי אפילו לדבר איתו (אני התקשרתי אליו...) אל תתביישי לפנות לסופרים וכותבים בכל מקצוע. האנשים הללו אינם רגילים לתהילה ולכן לא איבדו את אדיבותם. כמו כן הם צמאים להעביר את הידע שלהם וכך תוכלו לשרת זה את זה.