צריכה עזרה דחוף!!

BaBe0

New member
צריכה עזרה דחוף!!

אני צריכה להעביר מחר פעולה על בגרות ואחריות ואין לי מושג איך!!! אם יש לכם רעיונות משחקים לא משנה מה אני ישמח!!

liron010

New member
זה יכל להיות אחראי לכתוב את הפעולה.. ../images/Emo6.gif

סתם,סתם. לנו עשו פעולה נחמדת בח': נתנו לנו ביצה והיינו צריכים להות אחראיים אליה עד סוף הפעולה תוך שהעבירו אותנו סמלולי מכשולים שכאלה. אפשר גם לעשות כאילו שכחת להכין את הפעולה, לשחק אותה כאילו את מנה לאלתר ולשחק איתם קווה - קווה או משהו.. בכ"א, יהיה יותר פשוט אם תאמרי לאיזו שכבת גיל הפעולה צריכה להיות.. בהצלחה

עונה לך:)

אני שישיסטית והמדריכת שכבה שלי גם עשתה לנו דבר כזה..אבל זה תלוי באיזה גיל החנכים שלך.. לנו היא עשתה סבבה מה נשמע ואחרי זה אמרה לא היה לי זמן לכתוב פעולה השבוע..אז נעשה כמה דברים משחקים נחמדים, ומקווה שיהיה בסדר.. אז היא חילקה אותנו לשתי קבוצות לקדרים באים, ובאמצע היו חבלים(כי עשינו משהו לפני זה איתם)והיא אמרה להוריד נעליים, ואני(מחוננת שכמותי) אזזתי את החבלים כי זה הפריע ואחרי זה היא לקחה אבן בינונית ושמה על סלע ואמרה אתן עכשיו צריכתות לזרוק אבנים ולפגוע באבןן הבינונית ולההפיל אותה... וזהוץץהפעולה הייצתה דיי קצרה כי מיהרנו ללכתאחרי יום פעילות..חח היה דווקא ממש נחמד בפעולה הזאת!@!!! חחח

למעלה