צריכה עזרה דחוףף

adva012

New member
צריכה עזרה דחוףף

אוקיייי שמעווו חילקו אותנו לאחראים על כל מיני דברים לחנכ"ד (אנחנו יוצאים לטיול הנהגתי בדרום..) בקיצוררר אני וחברה שלי אחריות על 'קשרי חוץ' =) (כלומר- הוואי בין הגדוד/שבט שלנו לשבטים אחרים, וכתיבת פעולה שנעביר לגדוד שלנו עם עוד גדוד 1 /2 משבט/ים אחר/ים) בקיצוררר אני צריכה רעיונות ממשששששששש מגניבים לשבירת קרח והכרות וכל זה.. ובכללי דברים מגניבים, כולל משחקים 'לילדים גדולים' חח :) *נקודה חשובה- אנחנו גדוד גדול מאוד כך שהמתודות צריכות להיות מותאמות להרבה אנשים.. אשמח ממש לעזרה, ורעיונות מגניבים/ כל מה שעולה לכם בראששש תודההה =) אדוה שישיסטית שבט אלון הנהגת צפון אימפריההה

משהו שעשו לצוות שלי וממש אהבתי

בתחילת השנהה עשו לי ולצצות שלי פעולת הכרות, ועשו לנו משחק "שבירת קרח " שפשוט לקחו בלון הכניסו מים והכניסו למקפיא בערך ליום, ואז הביאו לנו את זה ועשינו מעגל ומישהו היה באמצע והתמסרנו עם הכדור קרח הזה, וזה התחלק לנו מהיידים וזה היה ממש מצחיק@!!!! ובמהלך המשחק זה היה אמור להישבר ולא נששבר(כי שיחקנו את זה בדשא...) אז שסיימנו שברנו את הקרח... זה היה נחמד זה לדעתי מתאים לגדוד

adva012

New member
אחלה רעיון אבל..

(קודם כל תודה!!) אבלל הפעולה כנראה תהיה בערב-ועוד להוסיף קרח על הקור של חנוכה דרום נראה לי ממש התעללות.. דבר שני.. זה הולך להיות באמצע הטיול ואינלי איך לשמור על זה קפוא.. יש עוד רעיונות?

למעלה