צריכה עזרה דחוףףףף

ash16

New member
צריכה עזרה דחוףףףף

היי, אני צריכה שמות של שכונות עוני ושכונות של עשירים בארץ אני צריכה את זה ממש בדחיפות! תודה =)

pume

New member
קצת סטיגמטי , לא?

עוני: שכונת הרכבת בלוד פרדס כץ נוה שפירא בת"א עשירים: ארסוף נווה אביבים בת"א זה מה שעולה לי בראש בשליף.

בחיפה

עשירים - דניה עניים - מחנה דוד, יוסף, הדר, עיר תחתית בנשר (העיר שלי) עשירים - בנה ביתך עניים - תל חנן ובן דור

cohen shir

New member
מה זה משנה... עוד מקומות בפנים.....

עשירים- עומר הרצליה פיתוח כפר שמריהו קסריה עניים- שכונה 7 בבאר שבע דימונה

cohen shir

New member
אגב בפרדס חנה כרכור...

עוני - שכונת מוסקוביץ. שכונת דרוקר. שכונת קנדי. שכונת רמז. שכונת נווה פרדסים - חלקית. [אלה שכונות שיש בהן פעילות של ועדת קהילה והדרכה קהילה שלנו....] אמידים- שכונת נווה אשר. שכונת מגד. שכונת האחוזה הירוקה. שכונת יובלים. שכונת כנרת. שכונת פרחי הדר. שכונת האלון. שכונת נווה תות. קיצור יש עוד מלא אבל זה כבר חופר...

ענבל317

New member
נווה תות?!?!?!?!

מה זה השם הזה?? חחחחחח אצלנו ככה- "עניים"- רמת אליהו שיכון המזרח אממממ אני לא מכירה שכונות במרכז העיר.. [עמרי,יעל,רותם...זה המקום שלכם לפתח את הרשימה הזאת]. "אמידים" חח כמו שירו: נווה דקלים נווה ים פרס נובל נאות אשלים נווה חוף ושוב-אני לא מכירה שכונות במרכז העיר חח אז שורקים-זה המקום שלכם...

cohen shir

New member
יש לך בעיה עם נווה התות?!

אחלה שכונה שבעולם!!!!! עדיף שכונת פרס נובל?! לפחות ליד שכונת התות באמת יש שדות של תותים... לא נראלי שבשכונת פרס נובל מישהו באמת קיבלת פרס נובל....

ענבל317

New member
חחח וואו זה היה מהיר!!

בטח שעדיף שכונת פרס נובל!! חחחח מה זה תות?!?! עוד הייתי מקבלת תותים...אבל תות?!

cohen shir

New member
באמידים נזכרתי בעוד מלא...

שכונת ניצני השרון. שכונת נווה הדרים. שכונת קורן. שכונת יפה נוף. שכונת נווה רותם. שכונת הדקלים. שכונת השקד.

ענבל317

New member
כל מה שיש לי לומר זה...

חחחחחחחחחחחחח

Waver G

New member
רמת גן

עשירים-רמת חן, שיכון ותיקים, תל גנים עניים- סלמה ג', שקמה

Knotted String

New member
לא שכונות של עשירים...

אבל בבית שאן - שכונת אליהו, שכונת טירת צבי והמדורגים נחשבות שכונות עוני, פחות או יותר. נוף הגלעד ונוף הגלבוע הן שכונות של יותר אמידים.

למעלה