צריכה עזרה בבקשה

@@oshra

New member
צריכה עזרה בבקשה

אחי אב ל- 6 ילדים קיבל הזמנה למילואים לפני המלחמה לעוד שבועיים. ביום א´ שעבר הוא נקרא למילואים בצו 8 אתמול בערב שיחררו אותו הביתה. בהתחלה אמרו לו שהצו 8 זה במקום המילואים הרגילים עוד שבועיים, אח"כ אמרו אולי ובסוף אמרו לו זה לא במקום ועוד שבועיים הוא צריך להתייצב שוב. הוא ביקש שאכנס לאתר של צה"ל ואברר לו את חוקיות העניין ואם אפשר לקרוא לו שוב למילואים כך, והאם משנה שיש לו 6 ילדים וכו´? אכן נכנסתי לאתר ומצאתי שם תת אתר של "קצין מילואים ראשי" אבל לא מצאתי שום תנאים, הסברים וכו´ בעניין צו 8 ? בבקשה אם יש מישהו שקצת מבין ויודע בעניין ויכול לעזור לי או להפנות אותי לפורום או אתר שיעזור לי תבוא עליו הברכה תודה רבה. בשורות טובות
וחג עצמאות שמח

אלי.

New member
בטוח שצה"ל יודע על 6 הילדים ?

ככל הידוע לי, 6 ילדים פוטרים לגמרי משירות מילואים.

assaf2002

New member
אם הם לא נותנים לו לצאת- שייסרב

כבר לא מכניסים על זה לכלא, צהל לא רוצה לעורר רעש סביב הסרבנים. אף אחד לא צריך לסכן את עצמו במלחמה המיותרת הזו- בטח שלא אב ל-6 ילדים.

@@oshra

New member
זהו

שהוא ממש לא בקטע שלסרב ואין לו בעיה להמשיך לצאת למילואים אבל לא נראה לו לצאת שבועיים אחרי 8 ימים בצו 8. אז למישהו יש רעיון אפילו לאיזושהי חוברת מידע שאפשר להשיג איכשהו ומשום מה לא עלתה לאינטרנט... וכמובן כל אתר או מידע אחר. שוב תודה

טורנאדו

New member
טלפונים להתקשרות

עד כמה שאני יודע אין קשר בין צו שמונה למילואים רגילים (שמ"פ), ככה לפחות היה אצלנו. כדאי שידבר עם המ"פ/מג"ד שלו ובמקביל אפשר להתקשר לקצין העיר. כמוכן הנה טלפונים בקמל"ר קצינת פניות הציבור בקמלר טלפון רב-קווי - 5699000 פקס - 5699400 נציב קבילות החיילים 6977433 6977377 תקציר הוראות מילואים http://www.aka.idf.il/miluim1/html/main.html

למעלה