צריכה עזרה - ארוך

צריכה עזרה - ארוך

לפני 6 שנים הכרתי את בעלי אנחנו נשואים 5 שנים לבעלי יש משפחה מאוד לא תומכת ומאוד רכושנית. מהרגע הראשון שהגעתי אליו הביתה אמא שלו שלה הוא שימש כבן זוג מגיל מאוד צעיר סירבה להיפרד ממנו וכל יום היתה מתקשרת ואומרת עליי דברים נוראיים ומנסה להפריד ביננו על ידי איומים שיקרה לאבא שלו משהו. היא הורידה פקודה לכל המשפחה שלא לקבל אותי ולכל בית שהגעתי חטפתי עלבונות וצעקות כולם התערבו לנו במערכת היחסים וניסו להפריד מבלי אפילו לנסות להכיר אותי בכל זאת המשכנו להיות ביחד ותכננו להתחתן המשפחה כולה יצאה נגד החתונה בטענות של אני ניכנסתי להריון ואני מפילה אותו בפח אני משפיעה עליו לרעה ולא היה ולא נברא. בפסח החלטנו לספר למשפחה שאנחנו מתחנים באופן רישמי ואז אבא שלו קם מול 30 אנשים ואמר שהוא לא רוצה אותי אי אפשר לתאר כמה זה היה מעליב ואני שיודעת לפתוח את הפה מול המשפחה שלו תמיד השתתקתי (אין לי הסבר לזה), הייתי שותקת ואח"כ כשהיינו חוזרים הביתה בוכה. כשחזרנו הביתה אמרתי לו שאנחנו נפרדים כי אי אפשר להמשיך עם כל העלבונות האלו ושהחתונה מבוטלת כי מתחתנים לא רק עם בן הזוג אלא גם עם המשפחה שלו. הוא ישב ובכה ואמר שלהבא לא ישתוק ויגן עליי ולא יתן להם להשפיל אותי יותר והעיקר שנתחתן. האהבה ניצחה את ההגיון והתחתנו והוא אכן ניתק איתם מגע לשנתיים אך בסופו של דבר לא יכל לעמוד בזה וחידש את הקשר. הוא תמך בי במשברים ואני עזרתי לו לצמוח (הוא צעיר ממני ב3 שנים) והיתה אהבה אדירה. החלטנו כעבור זמן לנסות לשקם את הקשר עם משפחתו אך כל פעם שהייתי מגיעה הייתי חוטפת עלבון מאמא שלו או מגיסתי. כעבור 3 שנים החלטנו להביא ילד לעולם אך התגלתה בעיית זרע שבעקבותיה הייתי צריכה לעבור טיפולי פוריות המון זריקות הורמונים בבטן מידי יום הפריות מבחנה ומה לא. הוא שיתף את המשפחה שלו בעניין ואז הם התחילו להציק לי שאני משמינה אכן שמנתי כתוצאה מההורמונים שקיבלתי וגיסתי שלה 3 ילדים לא הפסיקה לדבר איתה על הנקות וחיתולים ושנתיים אנחנו בטיפולים ללא הצלחה, מה שהכניס הרבה מתח לזוגיות עד שלבסוף הוא עזב את הבית לשבוע וחזר ואז פנינו לייעוץ זוגי היועצת פסקה שאם המשפחה שלו פוגעת בי אני זכאית לא להיות בקשר איתם ושעליו להגן עליי, הגענו לעוד הסכמים אך לאחרונה הוא התקרב מאוד לאחיו ואישתו והיחסים בבית לא טובים הוא נמצא בבית אבל מתעלם ממני כל הזמן רואה טלויזיה, למרות שהבטיח להגן עליי הוא מנהל קשרים חברתיים עם גיסתי אני שלא מעוניינת להיות איתם בקשר לא הולכת לארועים משפחתיים והוא החליט שהוא הולך לבד למרות התנגדותי. היחסים ביננו קשים מאוד כרגע כי ככל שהוא מתקרב אליהם הוא מתרחק ממני. לפעמים מתחשק לי לסיים את הקשר ולהתחיל קשר חדש שבו לא יהיו בעיות פוריות ותהייה משפחה נורמאלית אבל אני תמיד סולחת והוא מנצל את זה ומקשה עליי עוד יותר הוא בחור טוב אבל נתון להשפעת המשפחה ולא יכול להתנתק ממנה ולהבין שהוא בנה תא משפחתי חדש. מה עושים? אני כבר מיואשת ומרגישה נורא לבד.

בודדה אחת - כל כך קשה לי להשיב לך

ראשית לא כתבת אם את אוהבת אותו, ומוכנה להמשיך להלחם עליו, כמו שנלחמת עד היום. ובעצם זה הכי חשוב. אח'כ שאלתי את עצמי את השאלות הבאות: למה את מוכנה לסבול השפלות מצד משפחתו, האם לא כדאי לך לסיים את הקשר ולהתחיל קשר חדש. האם הוא עוד אוהב אותך??? למה הוא הולך לאחיו ומסתגר בבית מול הטלויזיה. התשובה שלי לשאלות היא: כל השנים נהגת כמו בת יענה, הם פגעו בך ואת הסתרת ראשך בחול (שתקת!) אין סיבה שתמשיכי לקבל את השפלות משפחתו בשתיקה,את חייבת לבדוק ולדעת מדוע הם מתנגדים לך כל כך הרבה שנים, לא להתביש לשאול אותם, עליך להוציא כל מה שרובץ לך על הלב, אם קשה לך לעשות זאת את יכולה לפנות לעזרת פסיכולוגית טובה שתדריך אותך איך לדבר אתם ותתן לך יותר בטחון כלפיהם. בעצם המשפחה שלו מצליחה להפרדי ביניכם. הוא לא מותר עליהם הולך לבד ומשאיר אותך בבית ההסתגרות שלו נובעת מהפגיעה ביכולת הפריון שלו (בעיות זרע). קשה לו כנראה לקבל שהוא הגורם לכך שאין לכם ילדים. אני משערת שעד היום משפחתו נושפת לו בעורף להפרד ממך, ויש לו מאבקים פנימיים. אם את רואה שמהסליחות שלך כלפיו לא יוצא טוב, את חייבת לקבל החלטה, על המשך עתידך, לעשות מין מאזן מה טוב לך ומה רע לך במערכת, אם נעים לך להשאר במשפחה שאת לא רצויה בה עד כדי השפלה . אם הוא לא ויתר לגמרי על הוריו למענך, למרות שהוא רואה ושומע מה הם אומרים לך , זה גם אומר דרשני. זה שהוא הולך לבד להוריו לא מוסיף לאיכות היחסים ביניכם. כנראה שכאשר הוא אתך הוריו ואחיו הם "טוחנים לו בשכל" להפרד ממך. לדעתי, אם יש לך מספיק כח, צריכה להפרד ממנו, למרות שאני בטוחה שבתוך תוכך את לא עושה זאת, את מוכנה לסבול, כדי לא לתת למשפחתו את ההרגשה שהם ניצחו. האמנם את עד כדי כך חסרת ביטחון והערכה עצמית שאת מוכנה לסבול הכל ולוותר על כבודך העצמי.

seeyou

New member
"אמו,הורידה פקודה לכל המשפחה

שלא לקבל אותי ולכל בית שהגעתי חטפתי עלבונות וצעקות כולם התערבו לנו במערכת היחסים וניסו להפריד ...." "המשפחה כולה יצאה נגד החתונה"... " אבא שלו קם מול 30 אנשים ואמר שהוא לא רוצה אותי "... אני שואל את עצמי-למה? מה גרם שכול כך הרבה אנשים יהיו נגדך? ברור שיש לך בעיה רצינית להילחם לבד נגדם. 6 שנים את מחזיקה בציפורניים את הנשואים שלא גורמים לך הרבה אושר. לפחות ממה שכתבת,אני לא יכול לראות אור בקצה המנהרה. האם שקלתם לעבור לעיר רחוקה מאוד ממשפחתו? האם את עדיין בטיפול פוריות? את כתבת:"האהבה ניצחה את ההגיון "...אבל באיזה מחיר?

קצת הסברים

למה שתקתי? כי כן איבדתי את הבטחון שלי (הדמעות פשוט יורדות לי עכשיו) אני לא עשיתי להם כלום אני נראית טוב משכילה נעימה באמת. כשהיינו אצל המטפלת הזוגית היא אמרה שמאחר וההורים שלו מבוגרים כל המשפחה יחד ללא תכנון נתנה לו את התפקיד לשמור על ההורים שלו כי הוא האחרון שנשאר בבית וכך הם יוכלו לחיות את חייהם בלי שאף אחד יפריע להם וכשהקשר שלנו נהייה רציני הם לא היו מוכנים לוותר עליו לוותר על התפקיד שנתנו לו וניסו להפריד. הוא בחור מקסים שתבינו אבל לא יכול בלעדיהם הוא יודע לפנק ולאהוב ולהפתיע בשירי אהבה ומתנות אבל תמיד כשיש משהו שזה או אני או המשפחה שלו זה יהיה המשפחה שלו הוא אומר שאני קשה אני יודעת שאני קשה אני בעד צדק מי שלא עושה למענך או עושה לך טוב אל תעשה לו בחזרה. הוא אומר שהוא אוהב אותי אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני אותו מאוד לכן הקושי בפרידה. אבל הוא אומר שאני קטנונית לדוגמא אמא שלי אלמנה ומשתכרת ממשכורת מאוד קטנה אך בכל טיפולי הפוריות עזרה לנו, כשראתה שקשה עם הטיפולים נתנה כסף לנופש, היא זו שנתנה לו מעט כסף כדי לשנוכל לקנות את הדירה מהצד שלו לא נותנים אגורה גם את הטיפול הזוגי אמא שלי משלמת, אבל כשההורים שלו צריכים שיסיעו אותם לאיזה מקום והם מלאים בכסף אז הם מתקשרים אליו והוא רץ ואני אומרת לו הם לא עוזרים לנו למה אתה רץ? האם זה קטנוני לדעתכם? כשעוד הייתי הולכת אליהם היא היתה מתעניינת כל פעם אם אני בהריון והוא היה מודיע שהטיפול נכשל איך שהייתי נכנסת היא היתה אומרת לי "איך שאת נראית בהריון" או "למה הוא מרזה ואת משמינה" (אני שוקלת 60 קילו), פעם העלבונות היו גדולים יותר עכשיו הם בעקיצות קטנות האם אני קטנונית כמו שהוא אומר? ועכשיו כשהוא עובד עם אחיו הוא מרגיש קרוב אליו ואל אישתו אז ניסינו להרחיק אותם ממני אבל בגלל יחסי העבודה כל היום יש טלפונים מהם. אני יודעת שאני כותבת מבולבל כי זה המצב בו אני נמצאת כרגע אני אישה מאוד חזקה ומאוד דעתנית אך אני סובלת מאגורופוביה (פחד ממקומות פתוחים) ולכן אני תלויה בו ואני מטופלת אצל פסיכולוג אבל כרגע לא אוכל להסתדר בלעדיו מה גם שפיטרו אותי מהעבודה על רקע ההעדרויות עקב הטיפולים ככה שהוא לדעתי מנצל את העובדה שאני כמעט ולא יוצאת מהבית ואני דיי חלשה בגלל הבעייה הזאת אני כל כך רוצה לשקם כשהתחלנו ללכת לטיפול הזוגי היה כל כך טוב כל המריבות שבאו בעקבות המשפחה שלו או בעקבות הכישלונות בטיפולים נעלמו וחזרנו להיות החברים הכי טובים ועכשיו זה שוב חוזר. אני כל כך עצובה וכל כך בודדה.

zrubavela2

New member
שלום לך בודדה אחת - ארוך.....

שלום לך בודדה אחת אני פעם ראשונה נמצאת בפורום הזה מצאתי כתבה קטנה עליו היום במספרה וזה ניראה לי מקומי הטבעי. אני מתנצלת מראש על הבלאגן בכתיבה אבל לא יכולתי להתעלם מדבר מאוד חשוב במה שכתבת, תוך כדי קריאת השורות יכולתי להשבע לעצמי שאני כתבתי את ההודעה הזו, אחר כך שמתי לב לשוני בפרטים קטנים. אני מכירה את בעלי 8 שנים אנחנו נשואים 3 שנים ולנו סיפור דומה. ההבדל אצלו שהוא לא בא ממשפחה אוהבת אבל משום מה הם עשו לי צרות בדיוק כמו לך במשך שנים הייתי חוזרת מהבית של הוריו בוכה וכעוסה והוא כמו דג לא פצה פיו ולא הגן עליי, היו גם כמה פעמים שהחלטתי לא להגיע אליהם יותר ואכן זה מה שעשיתי , אבל איך שהוא לאחר תכנוניו הייתי מוצאת את עצמי שוב שם. לפני החתונה הוא שיכנע אותי להשלים איתם כי זה לא יאה להתחתן באוירה כזו ואני נישבעתי שזו הפעם האחרונה. אני לא אשגע אותך בכל הסיפור אבל כבר בסיום החתונה הם רבו איתי עוד באולם, למחרת זה נמשח בקללות "ואיחולים לבבים". וגם אז הוא היה שומע אותם ולא יוצא להגנתי וגם אני הייתי שבורה אבל משום מה , ממש כמוך נישארתי ונשארתי ונשארתי למה???? אני כבר לא יודעת לענות לך. גם בי ממש כמוך אין שום דבר פסול נהפוך הוא אני באה ממשפחה טובה ותומכת ולא מבית הרוס כמוהו, אצלהם בבית תמיד יש אוירה מגעילה תמיד רבים וצועקים ממש ברברים לא ראיתי התנהגות כזו לפני שפגשתי בהם. גם הם הסיטו את המשפחה נגדי. ואז הגיע השלב שבעלי החליט לנתק קשר איתם (אמא שלו מתקשרת פעם פעמים בשנה לשגע לו את השכל). ואכן זה מה שהיה אבל !!!!! אני תמיד בהרגשה שהוא רוצה לחזור להיות בקשר איתם וזה דבר גרוע מאוד כי אני מרגישה אשמה על עצמי. בהמשך כמובן רצינו ילדים וגם לנו היו בעיות בזרע וגם אני עברתי טיפולי פוריות ואפילו הפלה והיום תודה לאל יש לי ילדה מקסימה אחרי שנתיים בלבד של טיפולים. אבל החיים שלי רחוקים מלהיות יפים ומאושרים זה פשוט לא עובד זו סיטואציה לא נורמלית אני גם ניסיתי לשכנע את עצמי שאני יכולה לשרוד את זה והאהבה תנצח והכל יהיה בסדר גם אני ניסיתי לשכנע את עצמי שהוא חמוד ומקסים ואוהב אותי והכל ניפלא למעשה רק היום אני יודעת שניסיתי לשכנע את עצמי , כי פעם ממש האמנתי בזה כשאמרתי את זה . היום אני כבר לא בטוחה שאני אוהבת אותו, ולפעמים עצם הנוכחות שלו באותו חדר מפריעה לי , כל הדברים והויכוחים שהסיטואציה הזו גרמה להם הרסו את הקשר שהיה לנו היום אין לי כח להתמודד עם שום דבר ואולי גם אין לי רצון. אני לא מרוצה מחיי הזוגיות שלי ומשום מה גם אין לי תשובה למה אני לא מתגרשת אבל אני מאמינה שזה רק עיניין של זמן הגירושים, היום יש את הבת שלי וזה קצת מסבך את העיניין שורה תחתונה אני לא מציעה להתגרש ואני לא אומרת לך שתמשיכי חיות ככה זו החלטה שרק את יכולה להגיע אליה אני כתבתי לך רק כדי להגיד שאני לא חושבת ולא מאמינה שמשהו טוב יכול לצאת מזוגיות כזו כי תמיד תיהיה מעליה עננה שחורה והאושר לא יהיה שלם תמיד. אני רק מציעה לך לחשוב טוב טוב לפני שאת נכנסת להריון (כחי בחשבון שיתכן והמתח מפריעה לך להכנס להריון). אני מאחלת הצלחה בכל דרך שתיבחרי ומקווה שלא תגיעי למצבי. והכי הכי חשוב לעולם אבל לעולם אל תחפשי למה הם לא קיבלו אותך או מה לא בסדר בך, תיחיי בהרגשה תמידית שאת בסדר ולא עשית שום דבר רע שיהיה לך כל טוב מכל הלב

zrubavela2

New member
עוד כמה פרטים חשובים

שאולי לא ציינתי במפורש היום מערכת היחסים שלנו במילים פשוטות די מחורבנת אנחנו רבים המון צועקים, צורחים אפילו, אני לפעמים מרגישה שאני שונאת אותו,אנחנו גם רבים בציבור לפעמים כי הסבל כבר לא נותן לכעס לעצור. והוא היות והוא בא מבית די רקוב וברברי החל עם הזמן להביא את ההתנהגות הזו המוכרת לו למערכת היחסים שלנו , מה שהופך לגרוע יותר. ומה שהכי מצחיק אם תישאלי אותו על היחסים ביננו הוא חושב שאנחנו כמו כל זוג אחר , הוא ממש מקל ראש בהכל חושב שאני עושה סיפור מכל דבר. אם יש משהו שאני יודעת בודאות זה שככה לא מתנהגים , העסק דפוק ולי אין כח להתמודד עם שוב דבר יותר. כשאני מנסה לדבר איתו זה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, לא בגלל שהוא לא מקשיב, להפך, בשיחות האלו הוא ממש בעל למופת הוא טוען שהוא מבין והוא ינסה והוא ישתדל......... בולשיט מה שנקרא עץ עקום לא מתיישר. כשאני מנסה להסביר לו שהיחסים שלנו לא טובים ומעלה את האפשרות לגירושין הוא נעלב וכועס ומסוגל לא לדבר איתי כמה ימים. הוא טוען שהוא אוהב אותי וכו וכו... אבל כנראה שההגדרה שלו לאהבה שונה לגמרי משלי וכנראה שהבית בו הוא גדל יצר לו עולם אחר לגמרי בראש שרק הוא מבין. ולי נמאס לנסות לשבור את הראש אני רוצה את החיים שלי חזרה אני רוצה את השקט הנשפי שלי והכי חשוב אני רוצה לאהוב ולהרגיש נאהבת

jekba

New member
כל עוד אין לך ילדים תברחי כל עוד

נפשך בך, זה רק ילך ויחמיר וכשיגיעו ילדים גם אותם הם ינסו "לסחוב" לצד שלהם, ימלאו אותם עליך, את תהיי אומללה ובעלך רק ילך ויתקרב למשפחתו עם הזמן, זה מה שקורה בד"כ. זה נשמע גרוע אך עוד יש לך הזדמנות לבנות לך חיים חדשים ואז כן תסתכלי על המשפחה, כי כן מתחתנים עם משפחה, במיוחד אם זו משפחה כמו של בעלך, שהם מחליטים, יודעים וצריכים לנהל את העניינים של כולם. טיפולי פוריות וכל הטיפולים והזריקות גורמות להמון מצבי רוח, עצבנות, את בטח יודעת שלא יוסיפו ויתרמו ליחסים וחוסר תמיכה ואף ההפך מזה יכולים להביא ליותר הרס. אולי זה שיש לכם בעיות בלהכנס להריון זה לטובה ונותן לך הזדמנות לקחת את הרגלים וללכת, תנצלי אותה, אם לא תצטערי על כך. ת ב ר ח י ת ב ר ח י ת ב ר ח י

בודדה אני מציעה לך להישאר אתנו

בפורום ולאט לאט ניתן יהיה לנתח את מצבך .תמצאי כאן אוזן קשבת, יש כאן מגוון דעות רחב אולי התשובות יעזרו לך להבין את הבעיה מנקודות מבט שונות שיעזרו לך ויתנו לך יותר בטחון עצמי, תדברי כאן חופשי על הבעיות, קל יותר להפתח בפורום את תמיד נשארת אנונימית, קל יותר להפתח כי את יודעת שאף אחד לא מכיר אותך, אני משתתפת בפורומים כבר זמן רב ולומדת המון, מבעיות ומנסיון של אחרים ושמחה לתרום מנסיוני.

אוי בודדה אוי אוי אוי ../images/Emo4.gif

דבר ראשון זאת לא אשמתך שיש לבעלך חרא של משפחה ואת חייבת להבין זאת לא אשמתך. מה שאני יכול לשלוח לך מכאן זה רק אמפטיה למצבך מפני שאיך שלא הופכים את הדברים התוצאה יוצאת לא טוב. הפתרון נמצא בידיים של בעלך אבל הוא חלש מידי בשביל לסדר את העיניינים. את בת 35 ורוצה ילדים זה לא הולך כרגע איתו וגם אם תפרדו לא מוצאים מהיום למחר חתן והגיל מתקדם...מה גם שאת אומרת שבעלך יכול להיות אדם מקסים איתך כשהוא רוצה. אין פתרון קל... אני מייעץ לך אבל בזהירות...להפסיק את ההפריות כי לא כדאי להביא ילד לעולם במצב כזה.להתחזק למצוא עבודה ו... התנתקות חד צדדית ממשפחתו אם הוא ירצה הוא יצטרף אלייך ואם לא שישאר איתם. בהצלחה

send 65

New member
../images/Emo24.gifבודדה../images/Emo140.gif

העלת פה דבר מאוד חשוב שכל מי שלא התנסה בזה לא מכיר את גודל התופעה וזו ה"אגרופוביה" פחד משתק.........חברתי הטובה סבלה מזה ועברה טיפולים בהחשפות והמון שיחות.היא הייתה שומרת את כרטיסי האוטובוסים בהם נסעה משום שזה היה מבצע אדיר בשבילה.זה עבר לה כיום היא נוהגת,מגדלת ארבעה ילדים וחיה חיים מלאים.כולי תקווה שתצאי מיזה ואז תראי דברים בבהירות ותלמדי להבחין בין טוב לרע ולא תתני לאנשים לטפס עלייך,ולא תרגישי סוג ב כי זו תופעה שיכולה לחלוף .בהצלחה

seeyou

New member
זה לא רק ה"אגרופוביה"

זה קשר בין האם לבנה שלא מתבגר.

לבודדה האחת

לי אין בשורות או עצות חשובות לתת לך מפני שאת נמצאת במצב מאוד לא נעים ולא נוח עם משפחת בעלך . בנוסף לכך , ציינת שהוא צעיר ממך , ואולי מבחינת השפקת העולם של משפחתו , כאן טמונה איזה שהיא בעיה. ואם לא די בכל , קיימת באצלכם בעית פוריות , וכאן באה שאלתי אליך : קראתי בדברייך , וכן בדברי זרובבלה 2 כי אצל שני הבעלים שלכם התגלתה בעית זרע , אם כך הדבר למה אתן הן אלו שצריכות לעבור טיפולי פוריות ?? זה תחום שאני לא מכירה , האם כאשר קיימת בעיית זרע אצל הגבר - האשה היא זאת שצריכה לעבור טיפולי פוריות ?? חשוב לי להבין את הנקודה הזאת לגבי יחסיכם . אודה לך , או לזרובבלה 2 אם תבהירו לי את הענין .

היי ציפור צהובה

כן כאשר קיימת בעיית זרע או כל בעייה אצל הגבר האישה היא זו שצריכה לעבור את הטיפולים. מה שעושים כשהזרע חלש הוא מזריקים לאישה זריקות של הורמונים כדי שהיא תייצר יותר ביציות (כל אישה מייצרת ביצית אחת בחודש) וכך יגדל הסיכוי לכניסה להריון. עם כמות ההורמונים שקיבלתי ייצרתי 18 ביציות ואז לאחר כל זריקות ההורמונים ברגע שעומד להתרחש הביוץ שואבים את הביציות בהרדמה מלאה הגבר נותן זרע בכוס ומחברים את הביציות לזרע כלומר מחדירים את הזרע אל תוך הביצית. אז כן גם כשהבעייה היא אצל הגבר האישה היא זו שעוברת את הטיפולים למרות שלעיתים שולחים את הגבר לניתו לשיפור הזרע כמו ששלחו את בעלי אבל עדיין את כל העינוי עוברת האישה.

תודה לך

אכן לא הייתי בקיאה בנושא זה , ולדעתי עכשיו אני צריכה לחשוב על הבעיה שהוצגה בשרשור זה באופן מעמיק יותר , כי זה גם משנה במידה מסויימת את דעתי על היחסים שהוצגו כאן . אז שוב , אני מודה לך .

zrubavela2

New member
בהמשך למה שענתה צדף האחת

אכן האשה עוברת את כל העינוי כשיש בעיה בזרע לוקחים אותו למעדה ושם משביים אותו לקראת התהליך שצדף אחת הסבירה.

עדכון

לאחר שיחה שהתקיימה מיוזמתו אתמול בלילה הוא ביקש שאקבע פגישה דחופה עם המטפלת הזוגית כי הוא אוהב מאוד והוא רוצה לעבוד על מערכת היחסים כמה שיותר. נושא המשפחה עדיין מעיב אבל אני מאמינה שנצליח לפתור את זה בטיפול הזוגי. בינתיים טוב ושקט בבית ויש המון אהבה.

הבהרה אני חברה של בודדה האחת

היא ביקשה ממני לרשום את ההודעה בשמה כדי לעדן אתכם כמה שיותר מהר על ההתפתחויות בנוגע לאתמול ואגב לאחר שגיליתי לה על הפורום הנפלא הזה היא נכנסה ופתחה את צוהר ליבה ומוסרת לכם תודה על התמיכה האדירה.

למעלה