צריכה עזרהה...

צריכה עזרהה...

אז ככה.. לפניי חודשיים +- בא לבית הספר חייל חמוד שלמד 4 מחזורים קודמים.. כמעט כמו כל נערה בגיל ההתבגרות גם אני אוהבת חיילים.. ישר הפניתי מבט אליו.. ראיתי שהוא גם נראה טוב.. התחלתי לדבר איתו וביקשתי להצטלם יחד.. הצטלמנו ותוך כדיי שהתחבקנו בשביל התמונה הוא שאל מאיפה אני בת כמה אני וכדומה.. החשבתי את זה כמין זרימה איתי.. אמרתי לו שאני אקח את המס' שלו מאחותו שלומדת בבית הספר גם.. והוא אמר לי לקחת... כשביקשתי ממנה את המספר היא לא הייתה מוכנה לתת.. ולא היה לי איך להוכיח לה שאני באמת מכירה אותו.. לא התעקשתי יותר מדיי ופשוט ירדתי מהנושא.. במשך החודשיים שעברו לא הפסקתי לחשוב עליו.. היה לי חבר אפילו במשך חודש ובכל זאת הייתי חושבת עליו.. כי הרגשתי שכאילו עדיין לא סיימנו את השיחה שלנו.. שבוע שעבר עבדתי במלצרות ובמקרה ראיתי אותו שם.. אחריי חודשיים שלא יצרתי קשר ולא כלום הוא זיהה אותי... אבל כל כך הרגשתי לא נעים <אני ילדה נורא ביישנית> והתחמקתי ממנו תמיד.. ככה שלא אמרנו שלום בכלל... יצאתי סנובית כן כן.. העניין הוא שזה הצית שוב את הלהבה.. שוב התחלתי לחשוב עליו המון המון עד שהחלטתי שהפעם אני לא אוותר.. והשגתי את המס' שלו.. לקח לי זמן להעז לשלוח לו הודעה.. ובסופו של דבר שלחתי.. הוא הראה טיפה התעניינות אבל היה נורא עסוק בגלל שהיה לו מבחן מסלול בצבא.. אז הוא אמר שהוא ידבר איתי כבר.. זה היה ביום שני ועד היום הוא לא שלח לי הודעה.. הוא בן 21-22 ואני בת 17... פעם אחת בחיים שלי התאהבתי במישהו שהיינו יחד שנתיים ובסופו של דבר כל כך התאכזבתי... מאז אני לא מוצאת את האהבה שלי.. אני משווה כל אחד אליו וכולם לא ברמה שלו.. אני מרגישה שהחייל הזה הוא פשוט ברמה.. בדיוק מה שאני מחפשת.. אני לא יודעת מה לעשות.. אני מעוניינת בו אבל אני לא רוצה להציק לו עם ה-SMS :( מה לעשות??... מצטערת שכתבתי כל כך הרבה...

מה האובססיה הזאת לחיילים?!

טוב נו, אני עוד מעט אהיה חייל ואוכל לאסוף לי בנות בבתי ספר. לא נורא. אני מציע שתחכי עד סוף השבוע, אולי אפילו עד יום שני הבא. הרבה גברים לא מתקשרים מהר (וזה די מתוכנן אצל רבים), במיוחד כאלה שבצבא ואין להם זמן. אם הוא עדיין לא יוצר איתך קשר, תשלחי לו SMS, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה ש"תציקי לו" (עלק, זה יחמיא לו ויגרום לו להרגיש טוב), שווה לקחת את הסיכון הזה, כשלוקחים בחשבון שיתכן שהאופציה השניה היא לא לראות אותו יותר לעולם. בהצלחה.

חחחח חיילים ווואיייי!@%

לראות אותם במדיםם.. וואי.. אני אוהבת אבל רק קרביים.. :)... אמממ... עדיין לא דיברנו בטלפון או משהו כזה.. רק התכתבנו באסאמסים.. אתה אומר לשלוח לו עכשיו אסאמס? או לחכות עם זה לשבוע הבא או ליום שישי אפילו???

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif מדים זה דבר מזעזע

כשהייתי בתיכון הייתה לי חברה שהייתה לה אובססיה קשה (קשה) לחיילים. מעולם לא היה לי ברור, לעולם לא יהיה לי ברור. א) מדים זה פשוט לא דבר יפה. ב) הם גם לא מסמלים דבר יפה במיוחד. ג) אני מעדיפה אותם עם חליפה ועניבה.

Netuuu

New member
הא?..

מדים זה כ"כ סקסי

אולי רק על בנים שברגיל מתלבשים גרוע

על בנות זה ממש מכוער. מה גם שיש חוק שאומר שאסור להנמיך ו \או להצר את המכנס.

חח פתחנו דיון על מדים!:]

מדים על גבר זה אחד הדברים הכי סקסיים שקיימים!!!!!!!!!!!!!! כמובן לא על כל אחד.. אבל על הרוב !!! :] שאני רואה חייל העיניים שלי יוצאות החוצה!!!! יש לי אובססיה מטורפתתת לחיילים!!!!!!!!

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif חחח... בדיוק השבוע

בדיוק השבוע חבר שלי הלך למילואים. אני קמה בבוקר, רואה אותו מתלבש, שם מדים, ונקרעת מצחוק. זה אחד הדברים המזעזעים ביותר שנוצרו אי פעם. אולי מבחינתך זה לא הקטע של ה"מדים", אלא הגיל (אני מניחה שאת לפני צבא), הסמכות (בגלל זה נשים בארה"ב מפנטזות על כבאים) והפוזה. אני מבטיחה לך שברגע שיכריחו אותך לשים את המדים הללו וישללו ממך את הזכות הבסיסית ביותר (ביטוי עצמי באמצעות הופעה חיצונית), גם את תפתחי אנטי חזק לעניין. כמו שאמרתי, אני מעדיפה בחורים בחליפה ועניבה. ללכת ברחובות לונדון, לראות בחורים צעירים הולכים לעבודה בלבוש רשמי, גררר... אבל תמיד היה לי אנטי חזק כלפי הצבא, אולי בגלל זה גם בתקופת התיכון לא ראיתי במדים משהו סקסי, אלא משהו שצריך להוריד וכמה שיותר מהר.

בגלל זה את לא מוצאת בזה משהו יפה.

אני למשל מוצאת במדים משהו מאוד יפה. ובתכלס אני מחכה לשירות הצבאי שלי. אני חושבת שזה מאוד חשוב לתרום למדינה ואני גם די אוהבת את צה"ל. [את כל הרעיון לא את התפקוד הלקוי שלו כרגע.] לפני שנתיים וחצי כשאחי התגייס כל המשפחה אמרה "כיגיע הזמן שלך להתגייס את לא תצטרכי כי לא יהיה מלחמה" בלהבלהבלה. מה שתמיד אומרים. ובקשר למה שאמרת "לוקחים לך את הזכות הבסיסית ביותר ביטוי עצמי דרך הופעה" אני אגיד לך מה שאחי אמר לי בחצי שנה הראשונה שלו בצבא: "אתה לא מרגיש שאתה חייל עד שנותנים לך לשבת". אני באמת לא מבינה למה יש לך אנטי כלפי הצבא. ואני אשמח אם תסבירי לי אותו [:

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif ההתנהלות הלקויה של הצבא

תמיד הפריעה לי. בתור שוחרת שלום מגיל אפס, מעולם לא הבנתי את הצבא. מעבר למערכת הבירוקרטית המטופשת, מעבר להתנהלות הלקויה, אני לא מבינה איך אפשר לתת לילד בן 18 נשק. במיוחד כשהוא לא יודע מה לעשות איתו (והתדרוך בטירונות כללית הוא אפסי). אם הצבא היה גוף מקצועי, שאליו אנשים הולכים מרצון תמורת משכורת הולמת, הוא היה מתנהל בצורה הרבה יותר חכמה. וכן, אני מאמינה שזה אפשרי. אם במחסומים היו מעמידים אנשים רציניים ולא ילדים בני 18 ששונאים כל רגע, הכל היה נראה אחרת. אם הם היו מקבלים תגמול כלשהו, זה היה נראה אחרת. ונחזור לנושא המדים. כמו שאמרתי - בנות לפני גיוס שאומרות שמדים "זה מאמם", אומרות זאת בגלל תפיסה כלשהי, לא בגלל העיצוב היפהפה של המדים. זה בגלל הסמכות, זה בגלל הגיל, ופסיכולוגים כבר מצאו דרכים להוכיח את זה. מדים זה לא יפה, מבחינת בגד. יש כאלה שנמשכים (נמשכות...) למה שעומד מאחורי זה "וואו, הוא בן 18" וכאלה. "הוא קשוח, הוא עבר טירונות. הוא מחזיק נשק! סקסי". לא רואה את זה ככה.

REGENERATION

New member
../images/Emo45.gif

גם אני התלהבתי מהצבא לפני הגיוס. אחרי שראיתי איך צה"ל מתנהל, הרגשתי שבזבזתי שם זמן יקר. צבא שכונתי בלי טיפת מקצועיות.

יש בזה משהו נכון,יש בזה הרבה נכון.

אבל בקשר לזה שאת אומרת שבנות לךפני גיוס חושבות שמדים זה משהו 'מאמם' אז כן,בגיל מסויים זה ככה אבל ככל שמתקרבים לשירות הצבאי יותר ויותר המדים מסמלים משהו אחר. [לטעמי לפחות] אני אוהבת את כל הקוסנפט הזה של לשמור על המדינה. צבא זה דבר נורא חשוב. כן,יש את הילדים הממורמרים,אבל יש גם את אלה שלא,ואסור לשכוח אותם!

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif אמרתי שכולם ממורמרים?

אמרתי שהמערכת הצבאית דפוקה מיסודה. יש כאלה שזה לא פוגע בהם, ויש כאלה שזה מאוד פוגע בהם. מעבר לזה, בהתחשב העובדה שבגלל שהגיוס הוא גיוס חובה, יש כ"כ הרבה חיילים מיותרים (שאני הייתי גאה להיות אחת מהן). הגעתי בשמונה בבוקר לבסיס, הלכתי בחמש בערב, ולא עשיתי כלום. ישבנו ושיחקנו 'יניב', ישבתי וקראתי ספר, ישבתי בחוץ ועישנתי סיגריה. ככה עברו עלי שנתיים. שנתיים מבוזבזות ביותר, שנתיים שרופות מהחיים שלי. זה לא מוביל למרמור? יש אנשים שתורמים, כל הכבוד להם, שימשיכו כך. אבל הצבא בנוי כך שבמקום להפנות חיילים למקומות שצריך אותם, שם הם יהיו חשובים למערכת, הוא משאיר אותם במקום בו הם הכי לא נצרכים. הצבא עובד כמו מכונה ישנה. צריך להפוך הכל ולנער טוב טוב. הברגים החשובים ישארו במקום, כל מה שמיותר - יפול, והמכונה תעבוד טוב יותר. עד שיעשו את זה, הצבא לא יתקדם לשום מקום. לשמור על המדינה זה אחלה, ואני מאחלת לך מעומק ליבי שזה אכן יהיה מה שתעשי. מעטים החיילים שזה באמת מה שהם עושים בפועל. (ואל תתחילו עם הבולשיט של "מישהו צריך לעשות את זה", "דברים גדולים מונעים ע"י דברים קטנים" וכו', כי זה באמת שטויות. במשרד שלי היינו 4 חיילים, ארבעתנו ישבנו שבועות על גבי שבועות מבלי לעשות כלום. בקלות יכלו ללמד את אותו החייל את ארבעת התפקידים, ולחסוך כח אדם מיותר. אבל היי, יצא משהו טוב מזה שהיינו ארבעה. השמירות בבסיס התחלקו בין כולנו, אז לא רק אחד נדפק. כייף לדעת שצריכים אותך).

אני מסכימה איתך לגמרי!

התפקוד של הצבא לקוי. מאוד לקוי אפילו. אם אני לא טועה גם אמרתי אתזה בשאר ההודעות שלי.

אם..

אם חצי מהמתגייסים לא היו מורידים את הפרופיל בשביל לברוח מקרבי לג'וב לכל הג'ובניקים היה מה לעשות והיו מספיק קרביים (מה שחסר עכשיו, יש 80% מהצורך..) מה שרקוב זה לא המערכת הצבאית אלא חלק מהנוער של ימינו, והאידיאולוגיה הציונית שמתפוררת על סף קריסה.. כי מי לעזאזל ימות בשביל מדינה..?? ככה זה אחרי שהמציאו את המילה פראייר.

REGENERATION

New member
ממש לא נכון.

יש לי מלא חברים שהיו מתים להיות קרביים, ויש להם יכולות חשיבה ופיזיות שקשה למצוא פה. וזרקו אותם לג'וב בגלל דברים מפגרים! הם ניסו בכוח, אבל לדבר עם הצבא, זה כאב ראש אחד גדול. דפקו להם את פרופיל בגלל דברים מטומטמים! בארצות הברית, אפילו אם יש לך מחלת ריאות, אתה עדיין יכול להיות קרבי. בזמן מלחמה, היו לוקחים ילדים להלחם!! כל גבר שמסוגל להרים נשק ולירות, היה הופך להיות קרבי. היום, עלולים לעשות לך בעיות בגלל ששברת רגל בגיל 6, או בגלל שקיבלת דלקת ריאות בגיל 10. הצבא בוחר את הפרופיל, אם אתה רוצה לשנות אותו, אתה צריך לשבור את הראש!! ולעבור הרבה.

אתה אומר שצריך להוריד את הדרישות?

טוב, אני יכול להסכים איתך במצב הנוכחי של הצבא, אבל אם מי שהיה ראוי להיות בקרבי היה הולך לשם לא היו צריכים לחפש אחרים בעלי איכות גופנית-רפואית נמוכה יותר, יהיו ככל שיהיו טפשיים הסעיפים הרפואיים אני מניח ובטוח שהם לא המצאות טפשיות חסרות כל בסיס והשפעה על יכולת התפקוד הגופנית, ואני כן חושב שהן מבוססות על חוות דעת רפואיות, ללא ספק מי שאין לו את הסעיפים האלו עדיף על מי שיש לו. אבל הצבא באמת צריך לפקוח עיניים ולרדת מהמצב האידיאלי של חייל קרבי כפי שהוא היה רוצה באידיאה לרמה קצת יותר נמוכה, אבל צריך להבין שזה קודם כל בגלל שמי שהיה צריך להיות שם לא שם.

למעלה