צריכה ניב
A Apella2 New member 22/1/15 #3 אני נשבעת שכתבתי הודעה. אבל בינתיים כבר מצאתי לי ניב. אתה אומר, לחפש עוד שלושה?
U udilir New member 22/1/15 #4 כן. ע"פ ויקיפדיה הן אמורות להמצא ליד הטוחנות, אני רק לא בטוח שיוצרנו הקפיד לעבוד תמיד בהתאם להוראות של ויקיפדיה.
כן. ע"פ ויקיפדיה הן אמורות להמצא ליד הטוחנות, אני רק לא בטוח שיוצרנו הקפיד לעבוד תמיד בהתאם להוראות של ויקיפדיה.
U udilir New member 22/1/15 #5 וכדי לאזן עם משהו מועיל (אולי) באמת ... אני ממליץ לכתוב את הכותרת רק אחרי שגוף ההודעה כבר נכתב, כך יובטח שלא תשלח הודעה ללא תוכן (כי אי אפשר לשלוח הודעה ללא כותרת. זה בערך כמו האופרות של מוצרט: הפתיחה תמיד נכתבה בסוף).
וכדי לאזן עם משהו מועיל (אולי) באמת ... אני ממליץ לכתוב את הכותרת רק אחרי שגוף ההודעה כבר נכתב, כך יובטח שלא תשלח הודעה ללא תוכן (כי אי אפשר לשלוח הודעה ללא כותרת. זה בערך כמו האופרות של מוצרט: הפתיחה תמיד נכתבה בסוף).
A Apella2 New member 22/1/15 #6 הנוהג עפ"י אלדד הוא שיש כותרת כללית, בשביל כל השאלות שיבואו אחר כך. כך שהכותרת אמורה להיות בלי פירוט. ההודעה שלי שאבדה הייתה כבר ההודעה הבאה.
הנוהג עפ"י אלדד הוא שיש כותרת כללית, בשביל כל השאלות שיבואו אחר כך. כך שהכותרת אמורה להיות בלי פירוט. ההודעה שלי שאבדה הייתה כבר ההודעה הבאה.