צריכה מכם עצה..

רונית107

New member
צריכה מכם עצה..

זה קצת ארוך.. אני מקווה שתוכלו לתת לי עצות ולעזור לי :/.. אני מאוד מאוד מתוסכלת כבר.. כל כך קשה לי.. היה לי חבר חודש.. היה לנו את הקשר הכי מדהים בעולם אי אפשר פשוט לתאר את זה במיליםם .. היה לי חבר כמה שנים ולא הרגשתי איתו ככה אפילו..!! בחודש שעברנו יחד הרגשתי שעברתי איתו שנה... אחריי החודש הזה שניפרדנו הקשר נהייה סוג של משחק.. הוא רצה אותי בטירוף ואני לא רציתי אותו..ואז שאני רציתי הוא כבר החליט שהוא מבולבל והוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו.. מאותו רגע הבנתי שאני הולכת לאבד אותו לתמיד והתחלתי במלחמה.. מלחמה על הלב שלו.. או יותר נכון מלחמה עם הלב שלו.. כל יום עבר לי במחשבות עליו ואיך אנחנו חוזרים.. אנחנו באותה השיכבה ככה שאני רואה אותו כל יום.. בהתחלה היינו מתעלמים ולא דיברנו.. ואז השלמנו והתקרבנו שוב.. יצאו לנו פעמיים שגם התנשקנו.. כל הזמן הוא אמר לי שהוא אוהב אותי.. היה מתקשר... ולאט לאט זה גם נגמר.. הוא לא היה מתקשר כבר ולאט לאט גם הפסקנו לדבר... אני רק ניסיתי להתקרב אליו... וכל פעם שהתקרבתי הרגשתי אותו מתרחק.. לפעמים הוא היה נותן לי להרגיש שהוא רוצה אותי ושהוא אוהב אותי.. הוא היה שולח לי הודעות יפות כמו אני אוהב אותך, תתחתני איתי.. וכו".. בכל אופן הייתה לו התנהגות נורא נורא אינפנתילית.. כל ריב שלנו הוא פשוט היה נעלם, לא מדבר איתי, מסנן אותי.. הייתה יום הולדת לחברה מאוד טובה שלי.. אני לא יודעת למה ואיך אבל הוא היה שם למרות שהוא בכלל לא מכיר אותה.. מאז שהוא הגיע לא התייחסתי אליו בכלל.. כל החברים שלו הסתכלו עליי ולא הבינו למה אני ככה.. הוא הסתכל עליי במבט מושפל.. אני הלכתי יד ביד עם ידיד שלי טוב.. ובמקרה הידיד הזה הכיר את כל החברים שלו.. אז הוא לקח אותי בכוח אליו.. ואני ברוב טיפשותי.. אמרתי שלום והלכתי.. במקום לקחת אותו לצד ולדבר איתו!!! במקום לנצל את הרגע שלי איתו לבד!!!! אחריי כמה דקות הוא נכנס לאוטו שלו ולא יצא .. הוא רק הסתכל עליי מהחלון במבט כואב ומושפל ואז הלך הבייתה.. הרגשתי שמשהו התנפץ שם.. הרגשתי רע עם עצמי.. ישר חזרתי הבייתה וכתבתי לו מכתב ובו כתבתי כל מה שאני מרגישה אליו וכל מה שעובר עליי בזמן הזה שכל הקשר הזה הפך למשחק.. כמה שכואב לי כמה שאני בוכה בלילות ולא נירדמת.. הוא לא היה מוכן לקרוא את המכתב.. והוא אמר לי שהוא אפילו לא רוצה לדבר איתי.. כמה ימים אחריי היה לו יום הולדת.. שלחתי לו הודעה בדיוק ב:00:00 מזל טוב אפילו תודה הוא לא ענה לי!! התחברתי למחשב מאוחר יותר ואמרתי לו שזה לא כל כך קשה להגיב לי להודעה.. אז הוא אמר לי "תודה.." ניסיתי לדבר איתו והוא אמר לי שהוא לא רוצה לדבר איתי וזהו ..פשוט לנתק איתי קשר.. לא התווכחתי איתו ושיחררתי אותו.. ברגע זה עשיתי את טעות חיי.. הפכתי לו לזרה!! מאז כל יום אני מעבירה בכאב והימים עוברים לי לאט לאט... רק חושבת עליו וכמה טוב שהיה לנו יחד.. מסתכלת בתמונות.. כותבת לו מכתבים שהוא לעולם לא ייקרא.. מאז לא דיברנו... אני רואה אותו בבית-ספר ואנחנו מתעלמים ... המבטים שלנו מצטלבים אבל הוא לא יפיל את האגו שלו לריצפה.. בל"ג בעומר ראיתי אותו וכאב לי הכי בעולם.. לא הפסקתי לבכות פשוט.. אני ראיתי את הכאב מול העיניים שלי!! אף פעם לא כאב לי ככה.. אני בדיכאון.. אני לא אוכלת כלום אני מרגישה שאיבדתי את אהבת חיי.. אני כל כך כל כך אוהבת אותו.. הוא הדבר שהכי חשוב לי בעולם.. :// יצא לי לדבר עם חבר טוב שלו והוא ניסה לרמוז לי שהוא רק כועס עליי כנראה.. והוא אמר לי "אם את רוצה עצה, הוא עוד מרגיש אלייך משהו.." אז אולי באמת הוא מרגיש אליי משהו.. ואני .. אני לא מוכנה לאבד את האהבה שלי בגלל הגאווה שלו .. אני אוהבת אותו ואני לא רוצה לוותר עליו.. אבל מה אני יכולה לעשות?!.. ופה אני פונה אליכם כדיי לקבל כמה עצות.. מה אני יכולה לעשות כדיי להחזיר אותו אליי!?.... הרי לדבר איתו אי אפשר כי הוא לא מוכן לשמוע ממני!.. הוא לא רוצה לדבר איתי בכלל.. בבקשה תעזרו ://..

נ ט ע 9 1

New member
אני אישית חושבת שאין מה לעשות..

לא ניתן להכריח בנאדם לאהוב אותך, וגם אם חבר שלו זורק לך משפטים נוסח:'עדיין יש לו משהו אלייך', אני אישית לא הייתי בונה על זה.. הוא מכיר אותך, יודע ת'כתובת שלך, יודע מי את.. אם הוא ירצה(לפחות כמו שאת) הוא יבוא.. עד אז תישתחררי קצת, כי הוא לא נשמע כ"כ סובל... אז למה שאת כן תיסבלי?..!

omer73

New member
תראי,

כמו שכתבה נטע, אין טעם לבנות על מה שהחבר אמר לך, שעדיין יש לו משהו כלפייך. יכול להיות שכל המשחק הזה בתחילת הקשר גרם לו לקבל החלטה קשה, אבל החלטה לגיטימית אחרי כל המשחקים האלה- שהוא מנתק מגע וממשיך הלאה. יכול להיות שהוא עדיין אוהב והוא נלחם ברגש, ומצד שני יכול להיות שהוא המשיך הלאה עם החיים שלו. מה שכן, הייתי מציע לך, שבשביל שתדעי שעשית הכל, ושכן ניסית לתקן, אולי תתקשרי אליו, אם הוא לא עונה תשאירי לו הודעה קולית, שאת מצטערת על מה שהיה, שאת רוצה לשקם את היחסים, ושיתן לשניכם את הצ'אנס הזה. מקווה שעזרתי.

רונית107

New member
זה בעיה כי

הוא לא רוצה לדבר איתי! :/ אני תמיד מנסה למצוא את הרגע שהוא יהייה לבד ופשוט אין רגע כזה..! תתנו לי עצה מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה להיפגש איתו לבד? פייס טו פייס.. רק אני והוא! :/

Cyndi

New member
לגביו כבר נתנו לך עצות טובות..

לדעתי, בין אם הוא יחזור אלייך ובין אם לא, כדאי שתקראי שוב את מה שכתבת ותפיקי לקחים גם בקשר להתנהגות שלך. לטנגו צריך שניים, מה שאומר שגם לך הייתה תרומה במצב שלכם עכשיו. אני חושבת שאם את רוצה להתנצל בפניו, ומרגישה שאת צריכה, כדאי שתהיי ספציפית. כמו שאת אומרת נכון- שיחקתם משחקים. אם תלכי שלב אחרי שלב לפי מה שאת כותבת, אחרי שנפרדתם הוא רצה אותך, אבל את לא. כשהוא כבר לא רצה- את כן. משמע, אחרי שנפרדתם הוא רצה לחזור אלייך. למה זה השתנה? חשבי על החלק שלך בכל הסיפור, ואז תביני את גודל הפגיעה שהוא חש, ותוכלי להתנצל באופן אמיתי יותר. לא בשביל שיחזור לזרועותייך, אלא גם, ובעיקר, כי את חושבת שאת צריכה. אם גם הוא צריך להתנצל- אחרי התנצלותך הכנה, גם אם הוא עדיין לא ירצה אותך, אני מאמינה שהוא ירגיש את הצורך בעצמו.

Cyndi

New member
לפי מה שאת מספרת,

כן, נראה שנדרשת התנצלות.. :) אגם לא סתם ירצה אותך, ופתאום יפסיק לרצות, וידבר איתך, ופתאום יחליט שהוא בקושי רוצה להסתכל עליך.. אבל שוב, את צריכה להבין בעצמך על מה את מתנצלת, מה הצד שלך בעניין, להביע חרטה אמיתית על זה ולהפיק לקחים, כדי שתוכלי להימנע מלחזור על טעויות איתו, או אם זה לא יהיה הוא, אז עם כל אדם אחר שתאהבי...

רונית107

New member
כבר הפקתי לקחים ו..

אני יודעת בדיוק על מה אני רוצה להתנצל ויודעת בדיוק ל-מ-ה אני אתנצל.. אבל השאלה היא איך להתנצל!? הוא לא רוצה לדבר איתי.. בטלפון? אי אפשר.. דרך האייסי? קצת לא אמיתי.. אז איפה? .. אני לא מוצאת איתו רגעים לבד ! :/

Cyndi

New member
הכוונות שלך טובות.

את רוצה להסביר את עצמך, וזה לגיטימי. לדעתי, הדרך הטובה ביותר היא לא לכפות ת'עצמך עליו בשום דרך, אלא לבקש- בקצרה- אפילו דרך האייסי, לדבר איתו. אל תאמרי רק: "אני רוצה לדבר איתך", כי הוא לא מעוניין וסביר להניח שייסרב. אמרי לו משהו שיפתה אותו לשמוע מה שיש לך לומר. יותר בכיוון יכולים להיות מילים כמו: "הזמן הזה בלעדייך גרם לי לחשוב הרבה, הגעתי למסקנה שטעיתי ואני רוצה להתנצל בפניך, אם תרשה לי, כי אני חושבת שאתה ראוי לזה.." זה לא שקר, וזה עשוי לגרום לו להסכים לשוחח איתך, היות והוא קולט מדברייך שחל שינוי סוים, ואת לא ממשיכה על אותו גל שגרם לו מלכתחילה להחליט להפסיק לדבר איתך. נקודה נוספת: חשוב שתשאירי את הבחירה בידיו, וגם תשדרי לו את זה. ההחלטה היא שלו. אם הוא רוצה אותך, את שמחה מאוד לקבלו! ואם לא, את מאוכזבת, אבל זו הבחירה שלו ואת תתמודדי איתה.

רונית107

New member
אני ממש לא חושבת שהוא יסכים כי..

היה מקרה כזה שכל כך רציתי לדבר איתי.. אמרתי לו בוא ניפגש, נפתח את כל הקלפים על השולחן וזהו ונגמור את זה.. לא יהייה יותר כלום.. הוא לא הסכים ! :/

רונית107

New member
אני מניחה שבגלל

שכל כך פגעתי בו.. אתמול פרצתי לו לאייסיקיו וגיליתי שהוא גם מחק אותי מהרשימה..

Cyndi

New member
רונייייתוש!!

למה, לאלף עזאזל, את עושה דברים כאלו? לא שפריצה לאייסיקו היא דבר מזיק, אבל זו חדירה לפרטיות- וזה לפרטיות של אדם שאת אוהבת ורוצה. אם את אוהבת אותו, איך את יכולה לעשות לו את זה? את ממשיכה לפגוע בו- פשוט עכשיו זה ללא ידיעתו. ואת מוכרחה להפסיק לפגוע בו אם את רוצה אותו, או בכלל, מערכות יחסים בעתיד. אני מבינה אותך! מבינה את הדחף לדעת, ובגלל שאין אפשרות לדעת דרכו, אז את מוכרחה למצוא דרך לדעת בכל זאת! אני באמת מבינה את זה, אבל את מוכרחה להתגבר על זה כשמדובר באנשים שאת אוהבת, כי אם הם ידעו על זה, זה עלול לפגוע בהם, ואם הם לא, את פוגעת באמון, והאמון הוא הבסיס למערכות יחסים טובות. אני מניחה שאת רוצה כאלה...

רונית107

New member
אבל אני אוהבת אותו :(

מה אני יכולה כדיי להחזיר אותו?! :// אני רוצה להתאבד כבר אוף..

סליחה שאני כזה בוטה,אבל...

אני חושב שקיבלת את העונש שלך. את משחקת "משחקים" (כן פונה אליו...לא פונה אליו....כן מתעלמת ממנו...לא מתעלמת ממנו....ובלה בלה בלה). היתה לך הזדמנות בל"ג בעומר לדבר איתו--אבל נתת לאגו שלך להפריע לך. למה לא פנית אליו? למה נתת לו להרגיש כמו איזה כלומניק ומושפל? אין הרבה מה לעשות. אנשים לפעמים לא מודעים לתוצאות שהמעשים שלהם גומרים. שחררי אותו,ועיזבי אותו לנפשו.(גם ככה קשה לו).-----

רונית107

New member
למה? אתה יודע למה?

אני בכלל לא רציתי.. אני רק חיפשתי את הזמן הזה שהוא יהייה לבד ואני ישר ארוץ לדבר איתו, לספר לו הכל!!! אבל הוא תמיד היה עם החברים שלו.. פעם אחת הושפלתי מול כל החברים שלו שהוא העיף אותי שניסיתי לדבר איתו.. אני מפחדת שוב פעם להיות מושפלת!!! זה הדבר שהכי מפחיד אותי!! :// אין לי אגו בשמיים.. אני פשוט מפחדת שגם הביטחון העצמי שגם הוא כבר אוזל לי לאט לאט ייגמר..

אבל זה לא מה שכתבת

את כתבת שאת זו שהגעת למסיבה של חברה שלך והוא גם היה.(למרות שלא הכיר אותה בכלל.) ואת נתת לו שם כאלה מבטי בוז.....שלא השאירו מקום לספק.....שאת לא בעיניין שלו. ועוד אח"כ הלכת עם ידיד. מה נראה לך? אני בסה"כ אומר שלפעמים המעשים שלנו מתפרשים אצל האחר,כמשהו שונה לחלוטין ממה שאנחנו מתכוונים. הוא חשב שאת לא בעיניין שלו.הוא נפגע. הושפל (כמו שאת כתבת...). וזהו

רונית107

New member
יש בזה משהו, תראה..

אתה יודע כמו כל בחורה רציתי שהוא יקנא ואולי הוא ייתפוס את עצמו בידיים ויגיד לעצמו "חאלס להתעלם אני עכשיו הולך לדבר איתה.." שמע, אני יודעת שבצדק הוא לא איתי ושאני השפלתי אותו ואני אשמה.. אבל אני גם יודעת שגם לו יש חלק בסיפור הזה וזאת לא רק אני.. כי כשלא דיברנו במשך שבועיים היה לי כל כך קשה ואמרתי לעצמי שדיי אני חייבת לאזור אומץ וללכת לדבר איתו! הלכתי בבית-הספר מול כל החברים שלו , ניסיתי לקחת אותו לצד והוא השפיל אותי כמו שבחיים לא השפילו אותי!.. הוא פשוט סילק אותי הוא לא רצה לדבר איתי הוא אמר לי תלכי לא רוצה לשמוע אותך.. וכולם הסתכלו עליי.. זה היה היום הכי קשה שיש... הרגשתי כל כך מושפלת.... :/ סבבה הוא צודק הוא נפגע ממני בזמן שהיינו ביחד והוא נפגע המון.. ומה שאני רוצה זה לתקן.. ואני שואלת עכשיו איך לתקן? מה לעשות?

מתוקה...תני לזמן לעשות את שלו

את יכולה לשלוח לו עוד משהו קטן...כדי שהוא יבין שאת בקטע ושאת רוצה אותו. וזהו---תעזבי את זה ותמשיכי את חייך. (ברור שזה קשה ונראה כרגע בלתי אפשרי. אבל מניסיון...ועוד איזה ניסיון!! זה ייקרה....) אם הוא יחליט לעשות את הצעד -ואת עדיין תהיי מעוניינת.סבבה. אם תהיי במקום אחר בזמן שהוא יחליט שהוא בקטע--אז תודיעי לו שכבר התגברת עליו. וזהו.

למעלה