צריכה מכם עצה..

Cyndi

New member
אולי לא בו..

אבל בקשר שלו עם חבר שלו כן..

shirlove

New member
כמובן שבחודש הזה

את בתור עצמך לא מטרידה אותו-לא מדברת איתו בתור את-מתרחקת הקיצר,שירגיש שאת כבר לא שם ולא מחכה לו

dana0500

New member
אל תשחקי את המחשק הזה!!!

אל תכלי ותשקרי אני אומרת לך מתוך ניסיון זה להיכנס לקטע מגעיל שבציק הוא יכול לעלות עלייך וכל זה בשביל משהו שאת יכולה לתת לו זמן בדיוק כמו שאת תשחקי את המשחק העניין של זמן אל שקרי לשקר יש רגליים תני לו זמן ואם את רוצה שהוא ידע שאת אוהבת אותו תתקשרי תשלחי הודעה אני בטוחה שהוא לא יסגור לך את הדלת בפנים זה בטוח אחרי הכל אני בטוחה שיש לו איזה כבוד אלייך תני לו זמן ואת תראי שזה יעשה רק טוב עד כמה שזה קשה זיכרי:לשקר יש רגלייםםם!!!

רונית107

New member
אבל יש בזה משהו..

כי אולי באמת זה יכול לעזור? הוא לא רוצה לדבר איתי, לא רוצה לשמוע ממני.. למה לא? אני נכנסתי אליו בתור מישהי אחרת לאייסיקיו כדי לברר דברים ולדעת מה קורה איתו תמיד.. כדיי להרגיש אותו קרוב אליי..

dana0500

New member
אל תעשי את זה!!!

אל תכלי ותשקרי אני אומרת לך מתוך ניסיון זה להיכנס לקטע מגעיל שבציק הוא יכול לעלות עלייך וכל זה בשביל משהו שאת יכולה לתת לו זמן בדיוק כמו שאת תשחקי את המשחק העניין של זמן אל שקרי לשקר יש רגליים תני לו זמן ואם את רוצה שהוא ידע שאת אוהבת אותו תתקשרי תשלחי הודעה אני בטוחה שהוא לא יסגור לך את הדלת בפנים זה בטוח אחרי הכל אני בטוחה שיש לו איזה כבוד אלייך תני לו זמן ואת תראי שזה יעשה רק טוב עד כמה שזה קשה זיכרי:לשקר יש רגלייםםם!!!

shirlove

New member
מי אמר ש...

לפעמים עם שקר לא הולך?!טוב הקטע עם החברה אל תעשי את זה אל תתחזי למישהי אחרת,אבל את יכולה לבקש מחבר שלו שיגיד לו להפגש איתו ואז בסוף את תיפגשי איתו-אין בזה שום רע

שקר

דבר טפשי ומיותר, לא ישר ולא מתחשב. כמעט תמיד אפשר למצוא אמת להגיד ולא לשקר. אם תשקרי, תוכיחי שלא מצאת משהו אמתי להגיד ונאלצת להתנהג כגנב שמסתתר.

shirlove

New member
דיברתי על עשייה לשם מטרה

זה לא שהיא אומרת משהו שיקרי -היא עושה משהו במטרה להראות משהו-במטרה להסביר משהו-במטרה להגיע לאנשהו,לא תמיד שקר זה מזיק....

רונית107

New member
אם אין ברירה מה עושים?

אין לי כל כך הרבה ברירות.. אם הוא לא מוכן בכלל לשמוע את השם שלי ולהסתכל עליי? מה אני יכולה לעשות?

Cyndi

New member
רונית, את חוששת שהוא יכעס עלייך >

כשיגלה ששיקרת עליו (ע"י התחזות לאחרת ב- ICQ), נכון? למה? השקר הזה עלול להיות מעשה פוגע נוסף, וכך, בעוד את עושה את זה מתוך כוונות טובות לכאורה- לחזור אל זרועותיו, את עלולה להרחיק אותו עוד יותר. המטרה לא מקדשת את האמצעים כדי להשיג משהו טוב, עלךייך לנקוט בצעדים טובים! לא לרמות! אישית, הייתי נפגעת אם היו עושים לי דבר כזה. אישית, הייתי מתרגמת התחזות כזו לזלזול בכבוד שלי, במילה שלי (החלטתי לא לדבר עם מישהו? אני אכעס עליו מאוד אם הוא יגרום לי לדבר איתו בכפייה, ללא ידיעתי. זה ניצול בוטה בעיניי!) אני מצטערת על חריפות דבריי
. אני רק מעוניינת לעזור לך להפנים עד כמה חמור שקר מסוג כזה, ולא משנה לאיזו מטרה. דרך אחרת, כנה, תצליח יותר, ואם לא, השקר- בטח שלא יועיל!!!

רונית107

New member
את צודקת...

אז מה עליי לעשות???!?!? :/.. אי אפשר לעשות כלום ואני מאוהבת בוו.. אני לא יכולה לתת לזמן לעשות את שלו זה קשה לי מדיי!! :(

קשה

אבל אפשר להתגבר בכוח רצון. אני אוהב כבר שנים אהבה אדירה אשה שעבדה בשבילי פעם, וקשה לי מאד להתמודד עם סרובה. בכל-זאת אני מצליח ומאושר, כי אני אדם מענין ורוחני, שיוצר ועושה דברים מענינים ויפים. צריך לאהוב את עצמנו ולעשות דברים שאוהבים ושמענינים אותנו, ואז פחות נהיה תלויים באהבת אחרים. אם את אוהבת אותו בטרוף, כמו שאני אהבתי בטרוף את העובדת הזו, ודאי תרצי להיטיב לו ולשמחו. אם תחליטי שעכשו התרחקות היא מה שתעשה לו טוב, עשי זאת בלב שלם. כשירצה, יפנה אליך.

רונית107

New member
אולי אעשה זאת אבל לא בלב שלם..

כי אני יודעת שאולי אני אפספס פה משהו...

זה מה שקורה כשמשחקים משחקים-

אני חושבת שהכי טוב יהיה פשוט לכתוב לו מכתב/מייל על מה שאת מרגישה ולבקש סליחה על ההתנהגות שלך,ואז הכדור יהיה בידו שלו. אולי הוא כן יסכים להרפות מהכעס שלו ולתת לזה צ'אנס, ואם לא- תלמדי להבא לא לשחק משחקים כאלה.

למעלה