צריכה מכם עצה..

oferyosi

New member
שיחקת משחקים ועכשיו את בוכה??../images/Emo196.gif

את בעצמך אומרת את זה.. ואח"כ ביום הולדת - הלכת יד ביד עם מישהו אחר.. נו מה??? זה לא היה כדי לגרום לו לקנא???? אז הוא פשוט שלח אותך לאן שצריך מבחינתו - וזהו....(הכי עדין שאפשר
) לפעמים אוכלים את מה שמבשלים

Rhinoceros

New member
אני ממש מזדהה איתך...

גם אני נמצא במצב דומה...אבל המצב שלך נשמע הרבה יותר קשה מכיוון שהצד השני ממש מתעלם ממך... יכול להיות שהוא רוצה לנתק קשר בגלל פחד שתדחי אותו שוב... אולי מחוסר ביטחון מולך... בכל מקרה לדעתי דרך אחד החברים שלו תפני אליו...תסבירי להם מה את מרגישה אליו ושהם ידברו איתו על זה ועל המצב שאת נמצאת בו...אני בטוח שאם תפני לחבר הנכון ותיהי פתוחה איתו עד הסוף הוא יעביר לאהבתך את המסר בצורה הכי טובה, בצורה כזאת שתיגע בו בלב, שתכאיב לו על כל מה שהוא עשה לך... לדעתי זו יכולה להיות אופציה מצויינת...ואז אם זה יצליח תוכלי לדבר איתו פנים אל פנים ואח"כ אני רק יכול להחזיק לך אצבעות שייצא לך מזה הדבר הטוב ביותר.... =] בהצלחה!

רונית107

New member
אני יודעת שאם

אנחנו נדבר פייס טו פייס הכל יהייה מצוין!!! אני בטוחה במאה אחוז.. גם אם הוא לא יירצה אני אהייה רגועה ואני אדע שהוא יודע כל מה שעובר עליי וכל מה שאני מרגישה כלפיו.. כי אלה רגשות שאני כל כך רוצה להוציא ואין לי בפניי מי להוציא אותם.. אני חייבת למצוא את הדרך שאני אוכל להיפגש איתו ואין לי איך!! :// מה אני יעשה :/ תתנו לי רעיונות..

Blone Babe

New member
רוניתי-אין דרך אחרת להיג את זה חוץ מ

יש לפעמים קשרים מדהימים שלא נועדו להימשך, אלה פשוט להיות תקופה ו...זהו! אני יודעת שאת אוהבת אותו וזה כואב, נראה לי שכולנו היינו בסרט הזה-לא קשה להזדהות,לי לפחות לא קשה. אבל,עם כמה מטומטם שזה לא ישמע-גם זה יעבור. אם זה משהו שנועד להיות, אתם תחזרו להיות ביחד כששניכם במקום שבו אתם מסוגלים להיות פתוחים ומוכנים אחד לשני, ואם לא אז תאמיני לי כשאני אומרת לך שעוד יהיו לך קשרים מדהימים מזה בהרבה. פשוט תסמכי עליי בזה. אז העצה שלי היא-אל תעשי שום דבר. אם באמת יש לו רגש אלייך הוא לא יוותר עלייך בקלות והכעס שלו יעבור. לך בינתיים אני ממליצה להתרכז יותר בעצמך,פחות ללחוץ על הנעשה ולתת לדברים לקרות בעצמם. כשתעשי את זה את תופתעי כמה דברים טובים יבואו...

רונית107

New member
אבל..

את אומרת לי בעקיפין לוותר עליו :/.. זה מה שאני צריכה לעשות? לוותר?..

תגובה

אם אמר לך שאינו רוצה לדבר אתך, עליך לכבד ולא להטרידו. כנראה, לא היה לך מזל הפעם ורגשותיו פחתו. אולי אם תהיי נחמדה אליו ולא מטריחה, יחזרו רגשותיו אליך ותחזרו לקשר. כרגע שמרי קצת מרחק ממנו, עד שירגיש נוח לחזור לדבר אתך. כשיצטרך עזרה, עזרי לו. היי טובה אליו ככל שתוכלי.

רונית107

New member
אני אולי אעשה את זה

אבל לא בלב שלם... :/ אני מאוהבת בו בטירוף.. וזה קשה לי :/..

dana0500

New member
עצה מימני...

את מאוהבת בו עדין כי זה עוד טרי אולי ונעלם לך הדבר שאת רגילה אליו אם את באמת רוצה אותו תגידי לו את זה פעם אחת ואחרונה אבל אל תשפילי את עצמך יותר מידי!!! ותעזבי אותו בשקט ותתני לזמן לעשות את שלו רק הזמן יחליט עם לטוב או לרע! ולך- אל תכנסי לדכאונות בובה אף אחד לא שווה את זה למרות כל הכאב אם תצאי עם חברות ידידים תבלי ככה הזמן יעבור מהר יהיה קל ואולי כל זה יתן לך את הפוש להבין מה את באמת את רוצה!!! תני זמן זאת המרפא!!! בהצלחה!

רונית107

New member
לעזוב?...

כן להגיד לו שאני אוהבת אותו אבל איך? אם הוא לא מוכן לשמוע ממני..? למען האמת פניתי אלייכם כדיי לקבל את העצות האלה.. איך אני יכולה להיפגש איתו אם הוא לא רוצה לשמוע ממני? דרך מי? דרך איפה? מה לעשות?! אחריי שאני אוציא את כל מה שאני מרגישה אני בטוחה אני ארים ידיים במידה והוא יחליט שהוא לא רוצה אותי יותר.. אבל הכל עוד חנוק בתוך תוכי ואני רוצה לשחרר את הכל!! :/

shirlove

New member
או.קיי אז ככה

את מתה לראות אותו נכון,ולדבר?!סבבה אני לא יגיד לך כמו כולם תשלחי לו הודעה או תאכלי את מה שבישלת, אני אומרת:תצאי לפעולה...! את יכולה לעשות לך כינוי חדש ושם משתמש חדש באייסי,להוסיף אותו-הוא ישאל מי זו-תגידי שסתם עשית חיפוש אנשים באייסי(נו השעימום משפיע)תתחילו לדבר-תתחילי בהתחלה בקטנה כזה ואז תזרמי לתוך החיים האיישים שלו ותשאלי שאלות בנוגע לאקסית שלו -אם יש לו אקסית-אם יש לו חברה-לפני כמה זמן נפרדתם,מה המצב עכשיו-אם בא לו להפגש(כל זה יקח לך די זמן לפחות חודש של התכתבות אבל אם את שחקנית טובה זה ילך לך עם המון סבלנות),הוא מבקש תמונה?!תשיגי תמונה של מישהי אחרת ותשלחי לו-של מישהי זרה,הוא מבקש לדבר בטלפון?!בקשי מחברה שלא מכירה אותו שתעשה לך טובה ותתקשר אליו -כשהיא לידך כמובן-מהפלאפון שלה-מחסוי-אם הוא שואל למה חסוי-את מתקשרת מהפלאפון של אבא שלך-שלך נגנב, ושתדבר איתו(לפני כן תעדכני אותה בכל השיחה שלכם)-כמובן שאת צריכה לבטוח בחברה הזו-קובעים מקום מפגש-מי מגיעה?-את!הבנתוש.....?!או ש...תבקשי מחבר משותף שיבקש ממנו להפגש איתו במקום זה וזה-ובמקומו את מגיעה-אבל זה בתנאי שבאמת אפשר לסמוך על החבר המשותף הזה והוא באמת אמין.או שפשוט תנחתי אצלו בבית ,מה יותר טוב מזה?!

רונית107

New member
יווואו..

שמעי אני עושה את זה... כרגע אני מדברת איתו בכינוי של מישהי אחרת.. כבר משהו כמו חודש אנחנו מדברים.. גם בטלפון מחסוי וחברה שלי מדברת.. הקטע הוא שעליי הוא רק אמר שהיינו ביחד וזה היה רציני ונגמר.. הוא לא מדבר על זה בכלל.. ואם אני אחפור לו לגבי "האקסית" זה יהייה כבר חשוד לא? קבענו האמת שניפגש מחר.. אבל אני מפחדת שהוא ייכעס ולא ידבר איתי בכלל אם הוא ייראה שזאת אני ושעבדתי עליו :/ זה יכול להיות לא ?

shirlove

New member
יכול להיות

האקס שלי לא כעס-כנראה כי הוא ממש אהב אותי למרות הכל-ותתפלאי אנחנו עד עכשיו ידידים למרות הכל...זה קצת ילדותי בתאכלס,כשאני חושבת על זה במבט לאחור,כאילו היה קטע שהוא אמר שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר אחרי שהוא גילה שזו אני,אבל אחרי פחות משבוע הוא שלח לי הודעה באייסי מה המצב(אבל לא כולם הוא,בקטעים האלו היה ממש מיוחד וסלחן)אבל תנסי לסחוט קצת יותר מידע עלייך "האקסית"-זה לא יראה חשוד,תגידי בכינוי שלך שאם הוא בטוח שהוא שכח מהאקסית ,שלא נשאר לו כלום ושיהיה ממש כנה כי את בונה עליו(מישהי אחרת כאילו) ,בונה עליו לקשר רציני,ותראי מה התגובה שלו.ותפסיקי לרדוף אחריו בתור את,תפסיקי!!!!שיראה שאת כבר לא רודפת אחריו בתור את.

רונית107

New member
אני כבר לא :/

אני לא רודפת אחריו בכלל בתור אני.. הפסקתי ממזמן להשפיל את עצמי למרות שכל כך אני רוצה לדבר איתו.. ולא איכפת לי מזה שאניא שפיל את עצמי אבל העיקר שנחזור..

shirlove

New member
עד גבול מסויים

אל תשפילי את עצמך-ביקשת כמה פעמים-אבל שלא תעוררי בו רחמים-לא נראה לי שתרצי שמישהו יהיה איתך מתוך רחמים נכון?!

רונית107

New member
כבר השפלתי מספיק! :(

בכיתי לו מול הפרצוף.. הלכתי לדבר איתו כן כן .. הלכתי לדבר איתו.. הוא לא רצה בכלל ואני בכוח החזקתי אותו שם וניסיתי לדבר.. בכיתי לו מול העיניים והוא חיבק וניסה להרגיע.. ובכל זאת לא הסכים שנדבר יותר.. החלטתי להפסיק עם זה.. אני אכבד את ההחלטה שלו.. וארים ידיים.. :/...

shirlove

New member
אבל מישהי כאן כתבה דבר נכון

את לא יכולה לכפות עליו לדבר איתך. האקס שלי ואני דברנו בלי שום קשר,התחזיתי למישהי רק כדי לברר מה הוא חושב- למרות שידעתי מה גם כשהחלטתי להפרד-אהבה ...וגם רציתי "לנקום" בו באיזשהו מקום....הקיצ' במקרה שלך לא נראה לי שהוא יסלח לך אם תעשי את זה.

shirlove

New member
בקשי מחבר משותף ש....

שיקבע להפגש איתו ובמקום זה את תופיעי.זה לא שקר שיכול לפגוע בו או לגרום לו להקשר לדמות דמיונית.וככה תוכלי להיות איתו לבד,בתקווה שהוא לא ילך,זו דעתי בכל אופן.

למעלה