צריכה לפרק את ה-HP

gozala

New member
טוב, הבטריה לא משנה כלום בעצם../images/Emo45.gif

חוץ מהתאריך, המחשב נידלק, פועל כאילו כלום... פעם אחת ביקש F10 לעשות בדיקה, גם זה לא עזר, עבר לו ל-WIN וניגמר הסיפור! שלחתי כמה הודעות SMS לח' בעניין ומה עכשיו, לפרק עוד יותר? יש איזה פלאג??? איך הביוס פועל שם בכלל, אולי יש בטריה נוספת?

gozala

New member
ניסיתי לנתק שני פלגים, לא שינה כלום

איפה ראיתי את זה? הצעו לעשות קצר וכך לאפס את הסיסמא... טוב, שוב לחרוש ולחפש פתרונות בגוגל או לעזוב את זה עד שיעלה רעיון חדש, הסוף שלו שיהיה מחשב שולחני, לא נורא בכלל. 2.66 פנטיום 4 60GB צורב שעובד יפה מאוד, מה רע? עם המסך החלופי עלה 600$ וממילא המסך יעבור (בתקווה שיתאים) לנייד אחר. בעקרון אין לי שום עסק עם הביוס חוץ מלפני פירמוט (לפעמים אם בכלל) לסדר שיתחיל מה-CD, הפונקציה הזו קיימת ANYWAY.

gozala

New member
הציעו אם לא עוזר לפרק ל-OVER NIGHT

אני בספק אם זה יתפתור את בעיית המסך, בכל אופן באתר אחד כבר נידבקתי בקרציה כשניסיתי להוריד תכנה שפורצת, למזלי הייתה אפשרות לשחזר יום אחד אחורה וניפטרתי מזה. יש אתרים קצת יותר ברמה מכל אתרי הפריצות האלה (תרתי משמע) ושם אומרים (כן שם ראיתי שוב את האפשרות לקצר, לא בשבילי) שאם לא עזר חצי שעה-שעה אז להוציא את הבטריה למשך כל הלילה.

senseBOP

New member
את יכולה לומר את הגרסא של ה-BIOS?

יכול להיות שיש לי סיסמא בשבילך.

senseBOP

New member
../images/Emo70.gifדרך אגב...

קראתי שאסור להומיא את הבטריה מהלפטופ, כי זה רק ייתקע אותך עוד יותר. עד תקבלי את ה-Boot Password במקום רק Power Password. עם ה-P.P את יכולה להריץ פורץ סיסמא, ולנסות לפרוץ אותה. בנוסף, קראתי שבאמת יש לניידים שבב שמולחם ללוח אם שבו מאוכסנת הסיסמא, ובכדי להוריד אותה צריך מכשיר שיודע לכתוב ל-EEPROM. בכל אופו, יש לי בשבילך תוכנה לפיצוח הסיסמא, וגם מצאתי אתר שמציע שבבים שאת יכולה להלחים במקום הקיים, וכך להיפטר מהסיסמא לעד. כמובן שזה דורש ידיים טובות, ואם לך ניסיון בהלחמות אז רצוי שלא תעשי את זה בעצמך. השבבים הללו עולים בסביבות ה-90 דולר, אם זה מעניין אותך. אני גם מוכן לבצע את ההלחמה בשבילך. יש לי גם נסיון, וגם ידיים מצויינות. :)

gozala

New member
הוצאתי למשך כל הלילה, זה לא שינה!

פעם אחרונה שהלחמתי משהו היה לפני... בשנות העשרה שלי, היה לי דוד טכנאי אלקטרוניקה שעזרתי לו בתור ילדה. (אולי מזה הכושר במשך שנות חיים להחליף ברזים, תיקוני טיח, הרכבת גופי תאורה, מכשירים חשמליים כמו טוחן אשפה, לרצף בקרמיקה וכל מה שקשור בעניינים "טכניים" כאילו). אז לחשבון: המחשב הזה עלה 470$ כולל הובלה עם מסך שבור, כשלעצמו הוא ממש בסדר. אז אני עם מסך נוסף שאנסה להתקין על מחשב אחר עם מסך פגוע ואת זה אהפוך לשולחני ובזה ניגמר הסיפור. עם המסך החלופי זה כבר מגיע ל-600$. לא אקנה חלק ב-90 על מנת לפצח סיסמא שלא מפריעה לי לתפקד איתו בכלל. אחי עו"ד בתא, ביקש שארכוש לו מצלמה דיגיטאלית. הוא לא יוכל לתפקד איתה על המחשב הדינוזאור שהוא מחזיק שם במשרד. רוצה מצלמה? עסקת חבילה - את המחשב הזה במחיר העלות (שירכוש לו מסך חיצוני שטוח). יש לו בת בגיל 12 ועוד רגע קט יצטרך לרכוש עבורה מחשב גם, אנסה להציע לו את זה ( מחשב שולחני תותח בגודל של נייד עם כל המעלות של מחשב נייד) עוד מעט קט ניפגשים אצל אמי. אגב נותקתי מהאינטרנט אמש, היום התקשרתי לברק (אחרי שניסיתי לאפס את המודם וזה לא עזר)... הוא קרא לי בשמי - היי איך אתה יודע איך קוראים לי??
רשום לך שם באיזה מקום? "אנחנו זוכרים".. זו הערה קטנה לתמיכה של החברות, כנראה שאני "בולטת" מאוד, חיברתי את כל הילדים לרשתות עם 4 ראוטרים, עם ה-5 לא הצלחתי ולקחתי אותו לקנדה, שם חיברתי אותו. (לא התאים לכבלים בארץ), הייתה ממש הפתעה! התברר שהייתי צריכה לנתק גם את הראוטר, והכל הסתדר.

senseBOP

New member
זה רשום להם במאגר.

טוב, לפחות (אולי) יש לך פתרון לייצור הנוראי הזה. מחשב שולחני בגודל של נייד ב-$500 זה בהחלט לא רע. אולי שווה לאחיך לרכוש מסך חדש לנייד, במקום מסך שטוח רגיל, זה יעלה אותו סכום, והוא יוכל לעבוד איתו גם בתור נייד. הילדה בטוח תשמח. :)

gozala

New member
אבל קניתי מסך חדש - הוא לא מקבל!!!

הבעיה נראית לי בלי כל קשר לביוס. השקע שם כנראה לא בסדר (למרות שעל פניו נראה כן בסדר) המסך שהשארתי על המחשב של בני הוא חדש והגיע עבור המחשב הזה, גם הוא לא עבד: היה דוק לבן. הצלבתי עם המסך על המחשב של הבן (מחשב חדש) ויש הצפת צבע... אנסה אם בכלל אפשר מבחינת השקע מסך שלישי ממחשב שנמצא ברמת גן ואם לא? שיעבוד על מסך חיצוני וניגמר הסיפור, הרי יש את השטוחים שהם בהחלט נוחים ומחירם סביר (עלה לי מסך חיצוני כמעט כמו המסך שלא עובד עליו). הוא לא נייד ממש גם ככה, זה מחשב מהדור הישן, מהירות 2.66, מעבד חזק, וזיכרון 512, אבל כבד ומסורבל! זה לא מחשב להיסחב איתו לאוניברסיטה כמקלדת, אז זהו, לא סוף העולם בכלל. אחי לחלוטין לא בראש הזה, בתו ביקשה והוא ענה שתסתפק במחשב במשרד. אם באמת הייתי משוכנעת שאני רוצה למכור, הייתי נותנת אותו לטכנאי שאני איתו בקשר קרוב, היה מוצא לו בית תוך כלום זמן. אני עדיין חושבת, הוא יכול לשמש לי לנסיעות (בלי המכסה) מסכים זה משהו שזרוק ברחוב... (אני עצמי זרקתי שניים טובים לרחוב לפני כשנה) אין לי בעיה בחו"ל להדביק לו מסך זמני ולהסחב רק עם הגוף, פחות משקל! הקיצר, יש מקום למחשבה. כרגע אני מתייחסת אליו כאל שולחני קומפקטי וניגמר הסיפור.

gozala

New member
איזה VER הביוס? אוורסט זה בסדר?

CPU Properties: CPU Type Mobile Intel Pentium 4A CPU Alias Northwood, A80532 Engineering Sample No CPUID CPU Name Genuine Intel(R) CPU 2.66GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 1594.89 MHz (original: 2667 MHz) CPU Multiplier 12.0x CPU FSB 132.91 MHz (original: 133 MHz) CPU Cache: L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard Pavilion ze5500 (DM769A) Chipset Properties: Motherboard Chipset ATI Mobility Radeon 7000 IGP Memory Timings 2.5-3-3-? (CL-RCD-RP-RAS) SPD Memory Modules: DIMM1: Hyundai HYMD232M646A6-H 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) DIMM2: Hyundai HYMD232M646A6-H 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) BIOS Properties: System BIOS Date 08/29/03 Video BIOS Date 03/03/18 DMI BIOS Version KF_KH.F.13 Graphics Processor Properties: DirectX 4.08.01.0810 (DirectX 8.1)

senseBOP

New member
נסי אחת מאלה...

AMI AAAMMMIII BIOS PASSWORD HEWITT RAND AMI?SW AMI_SW LKWPETER .A.M.I CONDO

למעלה