צריכה לפרוק...

צריכה לפרוק...

כבר פעם שניה שזה קורה לי, אני מפחדת שזה הופך לדפוס חוזר. לפני כמה זמן יצאתי עם בחור ביסקסואל (אני סטרייטית, אגב) שמיד אחרי שזה נגמר בינינו, ביוזמתו, הוא החליט שנשבר לו מבנות ועכשיו הוא יוצא עם גבר. די הייתה לי בעיה עם זה בפעם הראשונה, עם בחור אחר שאני גמרתי איתו, אבל עכשיו זה בכלל מערער את הבטחון העצמי שלי. בכנות, אני לא חושבת שאני נראית רע בכלל. אני אוהבת סקס, די פתוחה מבחינה מינית אבל לא מופקרת- אני נותנת מעצמי רק למי שאני באמת רוצה להיות איתו, ושיש לו כבוד כלפיי. עכשיו, הכרתי בחור חדש לפני כמה ימים, הוא מקסים, ואני חושבת שזה יכול ללכת נהדר בינינו - אבל הזיכרון של שני הבחורים שדיברתי עליהם (במיוחד של האחרון) גורם לי לחשוש שזה יקרה שוב... אני לא חושבת שהוא ביסקסואל, אבל עדיין, זה מטריד אותי כל כך שאני מפחדת להיפתח אליו כרגע. מה יכול להיות לא בסדר בי, שזה קורה שוב ושוב? אני לא נשית מספיק, או שמה נשית מדי?... אולי הכל רק בראש שלי? אין לי עם מי לדבר על זה, ואני ממש רוצה להוציא את זה מהראש..

lily kane

New member
נשמע מוכר

בחורה שהתאהבתי בה הפכה אחרי כמה שנים לטרנס מוצהר כך גם בחורה שהייתי איתה וחשבה שאולי היא לסבית בחור אחר שיצא איתי החליט שהוא לא ביסקסואל אלא הומו לעומות זאת היו לי כמה קשרים בהם אנשים נשארו כמו שהיו אני לא מסוגלת לחשוב כמה הייתי מפספסת אם הייתי עסוקה בלחשוב שאני מצרעת מינית אנשים, כאשר את אדם פתוח שחיי בסביבה מקבלת אז אנשים יחקרו ויגלו על עצמם יותר דברים ואולי ישנו את ההגדרה תפסיקי לחשוב מה הוא יעשה אחריך קודם תראי הוכחה שהא בכלל שווה אותך היתר עניינו

TerryKasper

New member
לא את הבעייתית כאן.

זה דיי טבעי, שלאחר שאדם נפגע ממערכת יחסים כלשהיא יבחר ללכת בפעם הבאה שיצא עם מישהם על אדם הפוך, שלא יזכיר לו את מי שנפרדו ממנו כלל. אם את אישה, מי שנפרדת ממנו יברח לזרועותיו של גבר. זה הכי רחוק שיוכל להגיע, והכי קל. כך שבמקום לחשוש למיניות שלך, למשיכה של אחרים אליך, את צריכה להיות שמחה על ההשפעה החזקה שלך עליהם. הם נפגעו ממך כל כך שהם יעדיפו שלהמנע מנשים לזמן הקרוב. כי את אישה, וכל אישה תזכיר להם אותך. אל תפחדי להכנס לקשר עם הבחור הנוכחי, אם את באמת מחבבת אותו. את גם לא צריכה להיות נשית יותר או פחות, תמשיכי להיות את, נמשכים אליך ואוהבים אותך כמו שאת. מספיק בכדי לא לרצות אישה אחרת.

Blackice

New member
וואו, זה נשמע הגיוני....

וגם קרה לי כבר, שאחרי שמישהי שהיתי מאוד מאוהב בה זרקה אותי (ומאוד נפגעתי) אז אחר כך יצאתי רק עם בחורים לתקופה מסויימת... לא חשבתי על זה בזמנו, אבל יש מצב טוב שזה היה בקטע תת- מודע של להיות עם אנשים שונים שלא מזכירים לי אותה. למדתי משהו חדש! תודה....

לילי וטרי, המון תודה

עזרתם לי להסתכל על זה בצורה שונה לגמרי

למעלה