צריכה לדבר

מעמקים39

New member

נוסעת27

New member
תמיד אני אוהבת שאנשים מגיעים למסקנות בלי שום מידע קונקרטי

איפה היא אמרה שהוא פיאר ותיאר את הסטוצים האלו וכמה יפות הנשים של העבר? בינתיים זה רק המסקנות של כמה גולשים פה. אם זה אכן מה שעשה, אבלום פי. אבל ייתכן, אבל רק ייתכן שלמשל, הגיעה למסקנה שהסטוץ מהעבר כל כך יותר יפה ממנה כי הציצה בפרופיל שלה או משהו בסגנון.. או אפילו שסתם שאלה אותו אם היא הייתה יפה והוא אמר לה שכן ומכאן הראש שלה התחיל לעבוד לבד? כמו שציינתי בתגובתי האחרונה זה באמת לא קשה היום לשגע את עצמנו ולחקור על אקסים ברשתות החברתיות. היא גם אמרה שהיא כל הזמן חוקרת אותו על העבר. אולי הוא לא מנדב מידע, אלא עונה בכנות על שאלות שהיא שואלת כדי לא לשקר לבת הזוג שלו, והיא בוחרת לקחת את זה למחוזות הקנאה ורגשי הנחיתות? אולי היא הגיעה למסקנות האלו בעצמה ובלי קשר אליו?

shirael

New member
מותק רק דבר אחד לא מסתדר לך:

היא אמרה בפה מלא ואני לא רואה סיבה לא להאמין לה: "עם האקס שלי לא הפריע לי כלום , ידעתי על העבר וגם הכרתי את הבנות איתן הוא היה ופשוט לא הפריע לי", וגם "זה משהו חדש לי שבחיים לא תארתי לעצמי שיפריע לי".
את צודקת שהיא אובססיבית והחפירה באה ממנה, אבל אם בוקר בהיר אחד בחורה בת 32 (ולא 22) תופסת אובססיה כזו, פשוט חייב להיות שם משהו מתחת לפני השטח של מערכת היחסים.

צריכה לדבר

שלום, נכנסתי לכאן כי אני רוצה לדבר ולשתף את הבעיה שלי אני בת 32 , בזוגיות כבר שנה ומאורסת חודשיים. החתונה המתוכננת תיהיה שנה הבאה בקיץ. עברתי קשרים בעבר , הייתי בזוגיות והתנסיתי בחוויות מיניות מהממות. אני בשלה ומוכנה להתמסד רק שיש לי בעיה . העבר של בן זוגי מאוד מאוד מפריע לי. אני מודעת לכמה שזה טיפשי ומודעת לזה שלכולנו יש עבר... עם האקס שלי לא הפריע לי כלום , ידעתי על העבר וגם הכרתי את הבנות איתן הוא היה ופשוט לא הפריע לי המשכתי איתו בכיף והסיבה שזה נגמר לא קשור לעבר.בן זוגי הנוכחי מדהים לא יכלתי לבקש גבר שיאהב אותי כמו שהוא אוהב אבל השאלה ששאלתי אותו על העבר והתשובה שקיבלתי פשוט גורמת לי להרגיש פחות טובה ותמיד אני עושה השוואות ביני לבין סטוץ מטומטם שהיה לו ערב אחד על חוף הים לפני 8 שנים, שבחוף הים הציע לי נישואין ואמר שזה המקום הכי טהור מבחינתו .. איך זה טהור אם שם היה לך סטוץ ? איך העיז להציע לי נישואין במקום כזה? לדעת שהיה עם בחורה שנראית יותר טוב ממני , יש רגעים שאני מסתכלת עליו ומרגישה שאני לא רוצה אותו יותר . אני בחורה מאוד בוגרת ומודעת לעצמה וזה משהו חדש לי שבחיים לא תארתי לעצמי שיפריע לי. אני מייצרת ריבים על כלום מחמיצה פנים על כלום שזה גורם לנו לויכוחים שהוא אפילו לא יודע איך זה נוצר. אני מסתכלת עליו נזכרת ומתחילה להתנהג אליו מאוד מגעיל. אני שונאת את עצמי על המחשבות האלה ויודעת שאני הורסת לעצמי ומנסה כל הזמן לחשוב שלכולנו יש עבר וזה בסדר וטבעי רק שאני לא מצליחה לקבל את העובדות ופשוט תמיד רוצה לדעת עוד ועוד , שואלת אותו ואז רבה ומתווכחת. אני עושה טעות ואני פשוט לא מצליחה לשלוט על המחשבות שלי . הוא כל כך אוהב ודואג ומוכן לעשות הכל כדי שיהיה לי טוב ואני פשוט הורסת את זה בידיים שלי .. אני מרגישה שאני משתגעת

אייבורי

New member
אכן חסר משהו

&nbsp
עם האקס היא מעולם לא חשבה שהוא האחד \ המיועד \ המטרה שלשמה התגשמנו
הוא היה סתם כיף
ועל סתם כיף אין צורך להיות אובססיבי
&nbsp
אבל פה מדובר בגולדן נאגט, בגביע הקדוש, אותו צריך להאלף,לקלל לקלס לגדף עד שיצא מושלם.
&nbsp
אבל למה לקחת אחריות, בואי נאשים את הבחור שלא נתן לה הרגשה כאילו היא מושלמת
שהרי ידוע לכל בר דעת שזה תפקידו של הזכר, לפלס ולרומם את רגשות הנקבה.
[אלוהים לפעמים לקרוא פה זה כמו מנהרת הזמן לקטעים לא טובים של דאג וטוני]

סתוונית333

Well-known member
גם בדבריך חסר משהו

זה לא הגיוני להפיל את האשמה רק עליה או רק עליו כי שניהם חולקים בה.
משתמע מדבריה שהוא הזין במודע את הקנאה שלה שהתגלתה כאובססיבית . אפשר היה לוותר על רשימת הכיבושים שלו וההשוואות שהוא ערך והיא מבחינתה חייבת לטפל בדחיפות באובססיביות שלה כלפיו .

אייבורי

New member
חולק על דעתך

&nbsp
לא שמעתי ממנה טענות כאילו הוא אדם מרושע המזין את קינאתה.
&nbsp
אם היה עושה את זה, הרי גם פה הבעיה היא אחרת, ואכן יש בעיה בזוגיות שלהם.
&nbsp
אני מציע שהיא תבחן איפה כושלת הזוגיות במבחנים הבאים, פרנסה, מיניות, חברות, דעת וכבוד הדדי.
&nbsp
אולי שם היא תוכל להבין מה חסר לה בזוגיות.
&nbsp
בכל מקרה הדרך של אימלול הבן זוג ובחינת יכולת הסבל שלו, מובילה בסוף לפרידה, כי לא לעולם חוסן

סתוונית333

Well-known member
אל תיסחף עם הכינוי ( מרושע) שלא הצמדתי לו

אבל כן הסתמכתי על המשפט שלה : "לדעת שהיה עם בחורה שנראית יותר טוב ממני ...."

מכאן אפשר להסיק או שהוא זה שערך את ההשוואות ביניהן או שהקנאה שלה עברה את גבול השפיות והיא זו שיוצאת מתוך ההנחה
שהבחורה מהסטוץ נראית טוב ממנה והכל הוא פרי דמיונה . ומאחר שהוא לא נמצא כאן כדי להסביר את הצד שלו אני נמנעת מלהפיל את האשמה רק על אחד מהם .
בכל אופן ואיך שלא מסתכלים על זה הקנאה האובססיבית שלה
טעונה טיפול.

נוסעת27

New member
מותק... עדיין לא מסכימה איתך P-:

ודווקא מסכימה עם משהו שעלה מהדברים של אייבורי, אולי היא זאת שמסתכלת שונה על מערכת היחסים הזאת מאשר שהסתכלה על האקס? מי מאיתנו לא ציפה או רצה או הבליג על דברים של אקסים שלא עוברים אותו הדבר עם קשרים חדשים? נורא נוח להפיל את זה על התנהגות בן הזוג אבל ייתכן בהחלט שזה נובע מאיך שהיא מסתכלת על הקשר. אולי הקשר הקודם לא היה כזה חשוב כמו הנוכחי, ובהחלט עדיין ייתכן ואין לפסול שהתחושות האלו מגיעות בגללה. אני גם הייתי הרבה פחות קנאית לאקס שלי מהנוכחי, כי הוא יותר משמעותי בעיני (יותר פחד לאבד אותו למשל) ולא כי נתן לי סיבה.
&nbsp

shirael

New member
מסכימה גם עם הנקודה של אייבורי

ולדעתי כאן כבר הפלגנו למחוזות הספקולציה, כי כל אחת מהאפשרויות שהעלינו לגיטימית וכולן נמצאות על סקאלה מסוימת, אבל בלי שהגברת תבוא ותמקם אותנו יותר במדויק, לא נראה לי שיש לנו דרך להתפקס יותר על המצב הספציפי שלה ולא להמשיך לזרוק ניחושים באוויר.

niva99

New member
תמשיכי כך

ותשארי לבד...
[את מבינה זאת בעצמך נכון?- ואם יש לך יצר של הרס עצמי תטפלי בזה].
&nbsp
&nbsp
&nbsp

באמת בעיה

אבל היי, חתיכת בעיה מקורית!
כאילו יש שם ממש מחבלת בראש שלך שמריצה סרט - "הבחור הזה זיין יפיפיה על חוף הים, ואחרי שהזרים אותה לא סביר שישחרר כוסית כזאת מיוזמתו. סימן שהיא נפנפה אותו. סימן שהוא לא היה מספיק שווה כדי להיות מסוגל להחזיק בה לאורך זמן. וזה מה שאני מקבלת? נשורת של כוסיות? ואיתי הוא דווקא רץ להתחתן. מה זה רץ, עף! אז מה זה אומר עלי???"

אני מציעה, בגלל שזה ממש מציק לך, ומריח כמו מחשבה כפייתית הולכת וחונקת, להיעזר בפסיכולוג קוגנטיבי. יש להם, לממזרים האלה, כל מיני טריקים איך לעקוף את מערכת החבלה הזו.

Charles Dickens

New member
חושב ש..

זה אולי הפוסט הכי מקורי וכתוב שנון שקראתי עד היום בפורומים השונים.
פשוט מעולה!!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן צריכה לדבר

ברור לך שהעניין כולו הוא בראש שלך. הים קיים אלפי שנים, והוא לא מזדהם מזה שמישהו יש לו שם סטוץ, ולא מיטהר כשמישהו מציע נישואין. באותה מידה יכולת לומר שאם הסטוץ היה בתל אביב, אז אסור שהוא יציע נישואים בת"א. זה הגיוני באותה מידה. הים הוא הים, ותל אביב היא תל אביב, כל השאר הוא בראש שלך.
&nbsp
העצה המעשית היא אכן לדבר, עם איש מקצוע. יש בוודאי סיבות למה נכנסת לסרט הזה, צריך להבין אותן ולמצוא פתרונות איך תצאי מהמעגל הזה. מה שדרוש שם הוא עבודה מעשית שלך, ולא הסתמכות על שיחות עם חברות ועצות סבתא.
&nbsp

סטנגה Joe

New member
התשובה

בגוף השאלה.
תפסיקי עם השטויות.
תעזבי אותך מהעבר שלו.
ההווה והעתיד שלו איתך.
בהצלחה

אייבורי

New member
משתתף בצערו

&nbsp
מקווה שיתפוס שכל מהר וירוץ לאותה כוסית על חוף הים.
&nbsp
[אין ספק שבאותו רגע היה מושלם]

למעלה