מעמקים מאירה היבט חדש ומאוד נכון לדעתי,
אבל לדעתי האישית (כרגיל
) היא הלכה איתו קצת רחוק מדי.

אף אחד לא אחראי לאיך שהבחורה מרגישה ואף אחד לא *אמור* *לגרום* לה להרגיש כלום. אדם בשל שמוכן למערכת יחסים בוגרת כבר מצא את האושר והשלמות העצמית שלו מבפנים וממש לא צריך שאף אחד יסגור לו את הפינה הזאת.

אבל! מעמקים בהחלט צודקת בהפניית הזרקור גם לאדון הנכבד, דבר שגם אני פספסתי עד עכשיו. לבחורה שמכה על חטא מאוד פשוט לקחת את כל האחריות עליה, אני הורסת, אני מקלקלת, הוא מושלם. זה בדיוק הצד הנגדי של מטבע ה"אני מושלמת ובעלי שטן" - וכרגיל, המשחק כולו הוא שקר.

אני מסכימה שהבחור הזה הוא לא טלית של תכלת, ועכשיו כשאני קוראת שוב את הטקסט אני רואה שזה באמת מאוד נסתר. אבל רמז אחד גדול יש: איך בדיוק היא יודעת שהסטוץ היה עם בחורה שנראית יותר טוב ממנה? היא אומרת את זה באופן ברור, כאילו זה משהו שהיא יודעת ולא משערת. כאילו זה נאמר לה בצורה מפורשת. באמת שלא כתוב שם הרבה - חוץ מכמה שהוא מושלם ודואג ואוהב ובאמת איך יש מישהו כל כך מושלם ומה פתאום שאחד כזה יהיה עם בחורה כל כך פגומה שדופקת הכל -ולכן יש כאן מקום לפירוט נוסף (פותחת השרשור מוזמנת להאיר את עינינו), אבל יכול להיות שככה מתחת לפני השטח הוא באמת זורע בה את הפחדים וההשוואות האלה. לא בכוונה, כמובן. לא כדי לגרום לה להרגיש רע עם עצמה, רק ככה, בקטנה, לוודא שהיא יודעת איזה שלל מעולה היא תפסה. ככה בקטנה שלא תרגיש שהיא יכולה לתפוס עליו תחת כמו שאולי כמה חברות קודמות עשו. שלא תתלהב מעצמה יותר מדי. ובטח שהוא אוהב ורוצה שיהיה לה טוב - אבל גם, עמוק בפנים, שתדע את מקומה.

בטקסט הזה רב הנסתר על הגלוי. לדעתי יש שם מספיק כדי לשער שהסיבה שלפתע פתאום בחורה, שמעולם לא סבלה מבעיית בטחון עצמי והשוואות לאקסיות, מתחילה לאכול סרטים, קשורה למשהו שהבחור עושה, כנראה לא במודע בכלל. הפתרון היחיד שאני רואה הוא שהיא עצמה תלך לייעוץ כלשהו כדי לחשוף את הדינמיקה האמיתית שמתחוללת שם, כדי שתוכל לפתוח את זה מולו ולהעלות את הדבר לסדר היום הזוגי שלהם, ויפה שעה אחת לפני החתונה ולא אחריה