צריכה לדבר

נוסעת27

New member
עכשיו הדברים קצת יותר ברורים :)

תראי זה תמיד מלכוד כי מצד אחד אנחנו רוצים לדעת, לשאול וסקרנים. מצד שני כשעונים על השאלות פתאום הידיעה לא עושה לנו טוב..
לא נראה לי שזה הוגן להתבאס ששאלת שאלות ושהוא ענה "יותר מדיי". הרי שאלת :) לא תמיד אנשים יודעים את הרגישות המתאימה איך לענות על שאלות כאלה, את שאלת והרגשת שקיבלת יותר מדיי מידע, מישהיא אחרת הייתה רוצה לדעת הכל.. הוא לא יכול לנחש כמה בדיוק מותר לענות כשאת שואלת וחוקרת.. אני בטוחה שהוא לא נכנס לפרטים אינטימיים מדיי אלא ענה על שאלות ששאלת (איך היא נראתה)
ושימי לב שסיפרת שזה היה באוסטרליה בחוף הים וכעסת שהוא הציע נישואים בישראל בחוף הים כאילו חוף הים הפך נגוע... זה אפילו לא אותו הצד של היבשת! (גם אם כן היה, אז מה??).
אני עדיין חושבת, למרות שיש כאן הרבה חילוקי דעות בעניין, שזה בראש שלך ושלך בלבד... אבל זאת רק דעתי על סמך מה שאת מספרת

wild orchid

New member
מסקנה:אם את לא באמת רוצה לדעת או רוצה לקבל רק תשובות שעומדות

בציפיות שלך, אל תשאלי ואל תחפרי. פשוט אל.

עננה שחורה

לכולנו יש עבר. את מציינת שגם לך היו חוויות ויחסים עם בחורים בעבר, אך מדוע מפריע לך שלבן זוגך גם כן היו?
מאין נובע חוסר הביטחון שלך?
יש לברר מה מפריע לך?
האם יש בחיטוט שלך בעבר, דרך להביע ספקות בהחלטתך?
את צריכה לברר בעצמך או בעזרה מיקצועית, מה גורם לחוסר נחת.
ההתנהגות שלך - אינה מבשרת טובות. כדאי לעצור כאן ולבדוק

adam33

New member
שולטת או שורדת?

אני תוהא ביני לבין עצמי אם את בעלת שליטה על החיים שלך או שאת שורדת ממערכת זוגית לשניה.
לבחור יש חיים עד לזמן שהוא פגש אותך ואת רוצה שגם העבר שלו יישכח.
מצד שני כשאת עשית בדיוק אותם דברים ואוליי אף יותר " חוויות מיניות מהממות" אז פתאום זה לא חשוב.
כולנו עושים השוואות ולכולנו יש המקומות שאנחנו אוהבים ללכת אליהם ולחלוק אותם עם כל אדם שאנחנו רוצים בקרבתו ולכן לא מובן לי למה זה לא בסדר.
ולכן אני מגיע למסקנה שאת פשוט שורדת.
נכנסת למערכת יחסים נהנת טיפה והורסת אותה במו ידייך ואחרי זה מנסה להצדיק את המחשבות שלך והמעשים שלך.
ולכן עצתי אלייך הוא להניח לדברים...
לפעמים לא צריך לחשוב יותר מדיי וצריך לתת למעשים ולחיים להתגלגל ולהפנים שזה הטוב ולא צריך לחפש מדרגה יותר גבוהה כי לכל סולם יש את הסוף שממנו רק יורדים או מחליקים.
אז בפעם הבאה שאת רואה אותו תחבקי אותו ותשמרי עליו מכל משמר ותגידי לעצמך שהוא אוהב אותך מבלי לשפוט אותך.

למעלה