צריכה כמה עצות...

צריכה כמה עצות...

שלום לכם יש לי בבית גיטרה אקוסטית ולאחרונה הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות אקוסטית מוגברת. הלכתי לכלי זמר בתל אביב סתם כי ליוויתי חברה והיא עמדה לה שם... התאהבתי בה ממש ממבט ראשון ואחרי הצליל הראשון שהוצאתי ממנה ידעתי שזו הגיטרה שאני מחפשת. אני מאוהבת. היא של חברת ibanez הסיבה שלא קניתי היא כי לא היה לי כסף אבל אני מקווה שמתישהוא בקרוב אני אלך לקחת אותה (אם היא תהיה שם). יש לי כמה שאלות דבר ראשון מה אתם חושבים על החברה? אני שמעתי שהיא לא משהו אבל כשראיתי את הגיטרה התאהבתי בצליל אך בכל זאת אשמח לשמוע מה אתם חושבים על החברה. ועוד משהו שמתי לב שהיה שם כסא ממש נוח ועד עכשיו ניגנתי על כיסא נמוך מאוד והגיטרה גם לא הייתה נוחה בכלל. היה שם מן כסא שנראה כמו כסא בר עם ריפוד אבל יותר נמוך קצת והיה שם רגלית על הכסא שאפשר להגביע את הרגל. יש למישהו מושג איפה משיגים כסא כזה? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

RoieL

New member
אז ככה

1. האקוסטיות של איבנז מדהימות לדעתי ושוות כל שקל, יש לי אחת בעצמי. 2. הכסא- כתוב עליו פנדר? אם כן יש כאלה באיביי אם אני לא טועה. 3. "ליוויתי חברה והיא עמדה לה שם... התאהבתי בה ממש ממבט ראשון". משום מה כשקראתי את זה חשבתי על משהו שהוא לא גיטרות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו. אני האמת חשבתי על אינטרפטציה אחרת למה שרשמתי כתבתי אחר כך חברה חשבתי שתחשבו שחברה (זאת שהייתה איתי) היא זאת שעליה אני שואלת מה אתם חושבים
אבל פירוש יפה נתת פה. הלכתי עם חברה שלי לכלי זמר. היא חיפשה גיטרה ואני פתאום קלטתי את הגיטרה שתינו ישבנו וניגנו והתאהבתי בגיטרה. אני לא זוכרת מה היה כתוב על הכסא אבל מה זהה איבאי?

RoieL

New member
eBay

"זירת המסחר הגדולה בעולם" אתר עם מכירות פומביות של מוצרים חדשים ויד שניה. ויש שם הכל.

הוא לא מצא.

יש לך מושג באיזה מקום מוצאים דבר כזה? אין בארץ חנות שמוכרת כיסאות כאלה?

sheepeH

New member
Fender Stool

אין בארץ. היית במקרה בכלי זמר בראשון? מעניין אם ראיתי אותך. אפשר לקנות אותו בארה"ב ב musiciansfriend.com, עולה 44 דולר בלי משלוח לארץ.

אין לי מושג איך קוראים לכסא הזה

אבל יש מלא כאלה בכלי זמר והייתי בתל אביב אז חשבתי שיש איפהשהוא בארץ חנות שמוכרת דברים כאלה אני אחפש את זה באתר ההוא. אם יש לכם עוד רעיון באאיזה עוד מקום אפשר למצוא דבר כזה אני אשמח תודה.

Kfitzi

New member
למה לחפש דווקא את הכסא הזה?

למה לא להכנס לחנות הרהיטים הקרובה לבייתך, לחפש שם כיסא שיענה על הדרישות שלך מבחינת גובה וריפוד, ותקני.מוכן לתערב שהוא יהיה נוח פי כמה וזול בערך בחצי... תאמיני לי שהכסא של פנדר לא נשמע יותר טוב.

loomer4

New member
אה יובל ../images/Emo3.gif

איך היה דונט סטופ מי נאו?
חיפשתי אותך לחוות דעת ולא מצאתי אותך בין כל האנשים...

Kfitzi

New member
אני חיפשתי את הזמרת הזאת ../images/Emo8.gif

היה תענוג אחי! אם הייתי יודע שאתה מופיע הייתי מגיע על בטוח... זה היה ממש פוקס שהגעתי. חבל שלא היית יותר על הבמה. תענוג לשמוע אותך. אתה יש לך פוטנציאל סוף הדרך.

loomer4

New member
כן הזמרת משו משו! באמת תותחית...

סתם הבסיסט הזמין אותי לנגן איתו שני קטעים, אני בכלל לא במגמה הזאת, להופעה יותר רצינית אני אזמין אותך
ותודה

Kfitzi

New member
חוץ מזה שהיא זמרת מצויינת! ממש

גם הייתי אומר איזה :"שלום לך!" אם היא הייתה עוברת ליידי. יפיפיה. על זה נאמר : R-E-S-P-E-C-E-T

sheepeH

New member
אם זה בציניות אז זה הצחיק אותי ../images/Emo6.gif

אחרת זה סתם עצוב

Kfitzi

New member
כן אני יודע...

למען האמת... זה דיי מעורר רחמים. המצב לא משהו

למעלה