צריכה ייעוץ

תגובה

תעשי ניסוי. תנסי להעמיד פנים במשך תקופה ידועה מראש לעצמך,שהכל בסדרושפשוט נעים לך עם עצמך גם כשאת שם. כשאת רואה שהם מתחילים בשלהם תתחברי למקום של שלווה בעצמך ונסי להתמקד בבעלך ובחשיבות הקשר שלכם ובחיוביות שבו.אם לא תתני ליחס שלהם לחבל בקשר שלך עם בעלך יהיה הרבה יותר קל.אני מניחה שאת צריכה להיות שם לכל היותר פעם בשבוע{מקווה בשבילך..}אז זה דבר שאפשר להתמודד איתו.תהיי חכמה ונסי לפעול כמה שאפשר בדרכי שלום,כי יחסי משפחה הם דבר מורכב ,אל תהיי מאלה שנופלים לתוך סכסוכים אינסופיים שהורסים כל חלקה טובה.

sitvaniyot

New member
לשונאת המשפחה - מהסבתא

פעם כשהייתי צעירה, אמר לי בהקשר אחר, אדם מבוגר ממני. "זכרי יש לך יתרון אחד". "והוא?" שאלתי, "שאת צעירה, והם יעברו מהעולם הרבה לפנייך ואז הכל יסתדר". עד היום לא שכחתי מילים אלו, והאמיני לי, כשמביטים כך על הדברים, אז באמת הכל מסתדר. בהצלחה.

זרבובה

New member
מענין מה היית אומרת

לו אמרו את זה על אמך.. אל תשכחי שגם תהיי "חמה" ביום מין הימים ולא תרצי כלה עם פרצוף לימון שבאה פעם בחודש לבקר ונראית כאחת שבלעה לימון שלם דקה לפני כניסתה.. קבלי עצה=מחקי את פרצוץ הלימון כשאת מגיעה לשם ותנסי להיות מעט יותר חברותית ונחמדה נסיונות לגרום לנתק בין הבעל למשפחתו רק יכניסו טינה בינך לבעלך

למעלה