צריכה ייעוץ

monik00

New member
צריכה ייעוץ

אני שונאת את משפחתו של בעלי , ממש שונאת . אבל למען שלום בית והיות ואני מכבדת מאוד את בעלי אני מגיעה לשם לעיתים רחוקות . אבל אני כשאני שם אני מרגישה ממש לא טוב אני עצבנית מאוד... השנאה נובעת מכך שהמון פעמים שמעתי אותם מדברים מאחורי גבי, הם מתייחסים בזילזול וחוסר כבוד אלי . שונאת אותם

3 yuvi

New member
מרגיז....

אני לא שונאת אותם, את חמי וחמתי, אבל יותר גרוע זה שאנחנו נפגשים בבית שלהם הם מדברים רוסית בשביל שאני לא אבין,הם עלו ארצה בגיל 8 או 6 ממש קטנים מהעליה הקודמת זה לא שהם לא יודעים עיברית, כמה פעמים ביקשתי שידברו עיברית והם בשלהם רוסית מדברים מאחורי גבי ואני יודעת זה ממש מרגיז, ביקשתי יפה שידברו עיברית, אז למה???

פרצלה

New member
תלכי ללמוד רוסית:) שלא ידעו

ויום אחד תוכלי להבין כל מה שהם אומרים מאחורי הגב שלך.

אוסה

New member
בעלך מודע למה שאת מרגישה ?

בעלך מודע שאת שומעת אתם מרכלים עלייך? אם הוא יודע ולא עוצר זאת - חבל. ואת , באותו הרגע שהם מרכלים עלייך למה אינך נכנסת לדבריהם ומעמידה אותם במקומם?

סהרה4

New member
קשה.

אין הרבה פתרונות אבל - תנסי לתת להם פחות משקל בחיים שלך. תעסיקי את עצמך בדברים חיובים ומועילים, אל תנסי לנבור בכל השיחות שלהם, פחות להתעניין מה הם אמרו ולמה. פשוט תזרמי, תחשבי שאת עושה את זה עבור בעלך תחשבי שלהיות איתם זה זמני, מפגשים שעתידים להסתיים כמו שהתחילו. אני מאד מבינה אותם ויודעת כמה זה קשה, אבל באמת שאין הרבה פתרונות טובים. חוץ מזה שתעבדי על עצמך, פחות להפגע ופחות לכעוס. הם אנשים קטנים וממורמרים.

אריאלז

New member
"הם אנשים קטנים וממורמרים" וואלה את מכירה

אותם??? . מאיפה? את בטוחה שזה הם?
אני מקנא באנשים שיודעים לאבחן ישר בלי להכיר ובלי להסס. איזה כייף לך.

ממש מסובך להבין, הא?

אנשים שמדברים רעות מאחורי הגב, ואפילו לא מנסים להסתיר על מנת לא לפגוע (עובדה שהיא שמעה אותם כמה וכמה פעמים) הם לא אנשים קטנים וממורמרים? אתה באמת צריך לקנא בא אבל לא בגלל מה שיש לה אלא מה שאין לך.

שנאה למשפחתו

שנאה למשפחתו לא תתרום לך ולבעלך שום דבר למערכת אלא רק תכביד מאוד. עצתי לך שמרי מרחק,כמו שאומרים רחוק מהעין קרוב ללב. גם אני שמעתי את חמתי מרכלת עליי,אבל זה מנהגם של חמות לרכל חוץ מזה אין להם מה לעשות. גם את אל תכבדי אותם אבל שמרי מרחק,ושמרי על בעלך כי את מכבדת אותו.

10גאיה

New member
איזו אקסיומה ../images/Emo22.gif

.......,"אבל זה מנהגם של חמות לרכל חוץ מזה אין להם מה לעשות".... כבר מזמן לא שמעתי ניתוח כל כך מעמיק . פשוט מבריק WOWWWW

10גאיה

New member
לא כל כך שִמחְת כמו שהדהמת../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא רוצה להתערב

אבל מכירה הרבה מאוד חמיות נהדרות שאינן מרכלות , אז רצוי שתדייקי בהודעותייך. אני יוצאת נגד כל מי שאומרת שכל הכלות.... כנ"ל אין להכליל על חמיות. גם את תהיי יום אחד חמות ,אז ..............?

יש ויש

נכון את צודקת יש ויש יש כלות טובות ויש גם חמות טובות, הדוג' הטובה ביותר היא אמא שלי וגיסתי שהם כמו חברות טובות. אני מדברת על העניין שלי,על הנפילה שלי לצערי הרב. אני חס וחלילה לא מכלילה אלא אומרת את מה שעיני ראו. אם זה האפליה בין ילד לילד או אם זה ריכול ששמעתי במו אוזניי או אם זה כפייה לעשות חגים גדולים אצלה. אני נגד הדברים האלה. אני יודעת שככה אני לא התנהג עם הילדים שלי,אלא אתן להם את החופש להחליט ולא אקשור אותם אלי בכוח,אלא שמרצונם יבואו.

100 איריס

New member
מוניק

אינני רוצה להוכיח אותך, ואני מבינה את הרגשתך. אבל.. שמת לב שכשאת מחייכת למישהו הוא מחייך חזרה? אותו דבר גם לגבי רגשות אחרים, כשאת עצבנית, ולא אוהבת מישהו, סביר להניח שאלה הם רגשותיו גם של האדם שמולך.. עזבי את זה שהם דיברו עליך מאחורי גבך (דבר באמת מכוער שכולנו חוטאים בו..) תחליטי להגיע לשם בגישה אחרת, חייכנית, אוהדת, רכה. חוץ מזה, הרי זו המשפחה של בעלך, הוא חשוב לך? תחשבי על המצוקה שלו, להרגיש נחבט בין שני צדדים.. לא מגיע לו, נכון? עם המשפחה הזו הוא גדל, (ואני מקווה שהוא אדם טוב לב ומבין), הוריו הם אלה שהיקנו לו את חינוכו, האחרים את חוויות הילדות והנערות. תרפי מהכעס, תחליטי על אהבה, ואחר כך תגיע גם הכנות ותוכלו ללבן את מה שהרגשת כל השנים. תגיעי לעיתים קרובות יותר, לפעמים עם תבשיל , מאפה ריחני, מתנה קטנה לבעלת הבית.. תעשי את זה למען עצמך, למענו, למען ילדיך (הם מחקים את מה שהם רואים מסביב). המאמץ שווה. שבת שלום

למעלה