צריכה חיזוק

PINOKY1

New member
צריכה חיזוק

התיעצות עם חכמי העם: לפני שבועיים הכרתי בחור, לאחר שנתיים של תרדמת יזומה מקשר זוגי, עם הצלחה לא מבוטלת של קבורת הצורך הטבעי לזוגיות עמוק עמוק עד שכמעט נעלם. וראה זה פלא הבחור הזיז לי משהוא בלב, אממה, יש קוץ לא קטן והוא - שהבחור רווק. אני את שלב הילדים עברתי ללא שוב ולכן לאחר קשר בן חודש, חתכתי בבשר החי ולשם שינוי הצלחתי לעשות זאת הפעם מבלי להיגרר ליחסים של שנים ונעלמתי טוטאלית. דרך אגב זו הפעם השלישית שדיברתי על פרידה רק שהפעם ביצעתי באופן החלטי. השאלה שלי היא: האם נורמלי לצפות שהבחור יתקשר אלי ויראה טיפ טיפה איכפתיות אלי ? יצר הרע אומר לי שצריך להילחם קצת יותר על אנשים גם אם הסיבה ניראת לכאורה מוצדקת. ואני יודעת שסה"כ אני זו "שהעפתי" אותו, אבל בכל זאת מוגזם אם אני מתגעגעת לשמוע עוד "קושקוש" ממנו? אבל ממש מתגעגעת? ואני יודעת שההגיון שלי בריא רק לעזעזל הוא לא מטפטף לי אל הלב!

היי פינוקי...

תגידי אחותי....לא הגזמת קצת? ששששנתיים?ועוד כמוך שאוהבת פינוקים? ולעניננו: ראשית אני רוצה יחד איתך לעבור על הפרטים העיקריים ותקני אותי אם אני טועה....הכרת רווק [לא ברור אם הוא מעוניין עדיין בילדים?]אחרי חודש של קושקוש וממוש התעשתת וחתכת אותו לפילה בשר....ואת היית היוזמת .....עכשיו ....את מצפה שהוא יתקשר לשאול מה שלומך? העפת את הבחור אחרי חודש , ולא חשוב איך עשית זאת...הוא נפגע....קשה לקבל דחייה ולא חשוב כמה נעשה זאת בעדינות...אממה? תלוי ....יש כאלה אחרי תקופת התאוששות קצרה כן מתקשרים לשאול מה נשמע..אבל אל תבני על זה, לא כל כך נראה לי...ו.עכשיו נחזור אלייך....אני לא מבינה על מה את צריכה להילחם? הפרידה הייתה מצדך ואני מניחה שלאחר הרבה שיקולים והתחבטויות כי החלטת לא מתאים....אז על מה יש להילחם.?..או שכוונתך שאת נלחמת עם עצמך האם להתקשר שוב על מנת לשמוע ממוש וקושקוש....?וכאן יש באמת מלחמה נצחית בין רחשי הלב להגיון...נכון? אז מה הייתי מציעה לעשות? ללכת אחרי רחשי הלב...א ב ל....שימי עלייך שכפ"ץ לפני השיחה כדי שלא תיפגעי....פשוט לשוחח ולתאם עמדות....אם הבחור וצה להקים משפחה חדשה להביא ילדים....חבל"ז...אם הוא כעקרון מוכן לקבל משפחה מוכנה ....סבבה... ויש עוד אלטרנטיבה שאני"" גיבורה "גדולה החלטתי תאורטית לנסות והיא.....כייף לך...נעים לך.... מפנק לך....מרגש לך...מענג לך....אז קחי את מה שיש כאן ועכשיו בלי הרבה התחבטויות נפש...תהני עכשיו ממה שיש ...זה עושה לך טוב? לכי על זה חיי את הרגע.....א ב ל בתנאי שאינך מאלו שמתאהבות עד כלות ואחר נופלות כשהמציאות טופחת בפנים....ומי יודע אולי בהמשך תתרקם מציאות שתהיה מתאימה לשניכם....אם הבחור עשה לך שליכטה בלב כמו שאומרת מרגול.....לכי על זה......

PINOKY1

New member
תודה ערדניקית

על העצה, אבל אסביר לך משהוא- ראשית הוא כן אמר שבעתיד ירוצה ילדים, רק שטען שזוגיות מבחינתו היא במקום הראשון ולא זה מה שישבור את גב הגמל. אני לא קונה את הטיעון ולא שאני חושבת שהוא משקר, פשוט אנשים מגיבים אחרת בזמן אמת. שנית את ממש קלעת, כן אני מאלה שמתאהבות עד כלות ולמרות הגיל והניסיון ניראה לי שגם בגיל 80 אני יאהב בכל נימי נפשי. לכן לזרום מבלי לחשוב הלאה, זה לא כ"כ מתאים לי, כי אני חייבת לקחת בחשבון את המחיר שאני עלולה לשלם (מניסיון). ושלישית ואחרון חביב, מה שהכי מעצבן אותי שעד לפני חודש וחצי הייתה לי שליטה מלאה על הרצון להכיר, (למשך שנתיים) פשוט הרדמתי אותו וחייתי לי בכייף מבלי להיתגעגע לכל הנושנוש הדביק הזה, ופתאום עכשיו זה היתעורר ובגדול ובא לי לנער לעצמי את מה שעומד לי על הכתפיים ולחזור לאדישות שהרגיעה אותי. טוב, אם הרווחתי מזה או לא - רק הזמן יגיד. בכל-אופן תודה רבה וסליחה על הבלבול מח.

מפאת קוצר זמני רק אומר לך:

בשום פנים ואופן אל תחזרי לתקופה ההיא ...זהו...זה נגמר....את יוצאת שוב מהארון איתו או בלעדיו...ומתמכרת לנושנוש..והדביק....דרך אגב זה מעורר כל מיני הורמונים שגורמים להרגיש טוב...חלאס נגמרה תקופת הנזירות....יום נעים יקירה....

PINOKY1

New member
אחלה של עידוד

ואני חייבת לומר לך שאת מה-זה ממי ומעודדת, ותודה רבה על הפידבק, אחלה יום!

ben 911

New member
פינוקי, אני מבין שזרקתותו ועכשיו את מתגעגעת.

ניסית לבקש ממנו סליחה? אולי הוא מספיק פגוע מכדי לחזור אליך...אבל לפחות יראה בבקשת הסליחה... שאת לא כל כך איומה כפי שחשב קודם.

PINOKY1

New member
למה סליחה?

אני סיימתי ממש ממש יפה, ומבלי לפגוע בו. זה היה באופן עינייני טהור, בגלל סיבה טכנית שלא תלויה כ"כ בנו ואני יודעת שזה לא נעים להיות דחוי. ובאמת שאין לי בעיה של אגו לבקש סליחה אבל במקרה הזה אני לא יודעת על מה? ואגב כן, הרגש שלי סובל לפעמים מפיצול אישיות ואני כן מתגעגעת, אבל רק בגלל שהתאים האפורים שעוד שרדו אצלי אחרי זה, אומרים לי שזה לא יוביל לשום מקום אני מתאפקת מלהיתקשר אליו. ועוד שאלה קטנה - אתה לא חושב שאם הייתי מתקשרת אליו הוא היה מפרש את זה כרצון לחזור? (אמרתי לך שיש פיצול..)

תגידי חמודה בגילנו....לאן את מצפה שזה יוביל??

לחתונה? למה????חמודה שום פיצול אין כאן...הכל מובן ולגיטימי...ומה אכפת לך איך הוא יפרשן זאת???את מתגעגעת??תתקשרי....[רק שחקי אותה כאילו...רק לשאול מה נשמע?? הרי אנו צריכות לשמור פאסון בכל זאת?]ותראי לאן השיחה תוביל....תקראי את הסיפור שלי משבת....מרוב התחבטיות...ולא נעים....הבחור חי עם משהיא אחרת באושר ואושר עד עצם היום הזה....מה אני רוצה להגיד????גם אם צפיותייך לא התממשו גם אם התאכזבת....לפחות התרגשת..התעורר בך משהו רדום...גם אם זה למספר דקות....שעות...ימים......

PINOKY1

New member
לחתונה לא.

אבל את יודעת מה? מסתבר שלאהבה גם אין גיל. ומסביבי אני כן רואה מצבים שזה ניגמר בחתונה או למשל בזוגיות ארוכת שנים, למה לא בעצם? ושימי לב לתופעה המתפשטת ומתרחבת לה באין מפריע, של גיל הזוגות המתגרשים בקצב רצחני, אז אם בגיל שלנו לא נתחתן, מי כן? ולגבי הסיפור שלך משבת, אם כך קרה, אז זה מה שהיה צריך לקרות (כמה קל לדבר כשזה אצל אחרים) ואולי ההתחבטיות היו לטובה? אני מאמינה שבסופו של דבר הרווחתי יותר זמן נכון בעתיד, מאשר דקות מהנות ומטעות.

ben 911

New member
סליחה על כל עוגמת הנפש שגרמת לאומלל...

שכל חטאו זה שהוא רווק... אולי יש עוד חטעים שאת מסתירה מאיתנו? בכלופן אני לא יודע מדוע החלטת לקרוא לעצמך פינוקי...
אם ככה את הולכת לפנק את עצמך בגילגול הזה... המצב לא טוב.

הכל ידוע מראש אבל נסתר מהלב

(מתוך שיר של רונית שחר) כמה אני מבינה את הנסיון שלך להכנס ל"תרדמת רגשות" (הגדרת יפה) וכמה אני מכירה את הסתננות האהבה והרגש דרך סדק במעטפת על הלב , סדק שמתרחב ברגע שאנחנו זוכרים את התחושות של ההתאהבות . אז ככה לדעתי הבחור מרגיש אלייך משהו (מוקדם לדבר על אהבה) אבל הוא יצטרך לוותר על ילדים באם יהיה איתך תוך חודש דיברת איתו פעמיים על פרידה ובפעם השלישית גם ביצעת. לא מוגזם שאת מתגעגעת וברור מאוד שאת רוצה עוד קצת מהחום ומהמתוק הזה שבא עם ההתאהבות אחרת לא היית אנושית אבל אני במקומו לא הייתי מתקשרת . במקומי בכל אופן הייתי נותנת לך
אורלי

s h o o s h a

New member
דרך מילוט

אחרי שבועיים כבר דיברת על פרידה [פעמיים] ובפעם השלישית מימשת את ה'איום'. גם הצהרת על אי כוונתך להביא ילדים לעולם [לגיטימי מבחינתך], ונעלמת טוטאלית. לדעתי הבחור פשוט ניצל את החלון ו...[אשתמש במילה לא קלה, ובכל זאת]- ברח. האיש רווק, רוצה מערכת יחסים שתוביל לזוגיות, ילדים ומשפחה. משאת נפש של כמעט כל אחד. את לא מעונינת 'לספק לו את הסחורה' ומצהירה על כך בריש גלי. אם לא היית חותכת בבשר החי הוא היה עושה זאת, במוקדם או במאוחר. ולדעתי, עדיף מוקדם. לשאלתך האם נורמאלי ש ...? בהחלט נורמאלי. אבל כמו אורלי כך גם אני, חושבת שטוב עושה הבחור שאינו מתקשר ואינו מנסה לחדש דבר. כי- לשם מה? איזו טובה תצמח לו מזה? איזו טובה תצמח לך מזה? חכם מאד לשניכם להיעלם זה מחיי זה. ואני דווקא מפרשת את התנהגותו כאיכפתית מאד. לאיש איכפת מעצמו, לאיש איכפת ממך. מה הטעם לפגוע? [כי כל סוג של קשר ביניכם רק ישא פגיעה...] אני גם חושבת שאת מתגעגעת לשמוע "קושקוש" בכלל ולאו דווקא ממנו, כי התעורר בך משהו מחדש, חמימות מופלאה הציפה אותך אחרי תקופה שבה היית בהקפאה. את מתגעגעת וזה טבעי. ויהיה זה מאד לא טבעי אם תנסי עכשיו להקפיא אותך שוב, את הרגשות הנהדרים האלו. כי אם תקפאי הרי לא תוכלי לחוש שוב את הרגשות הללו. קחי לעצמך עוד קצת זמן, המיועד נמצא אי שם, וכפי שאני נוהגת לומר- במקום הכי פחות צפוי ובזמן הכי פחות צפוי, זה יקרה, והחגיגה תהיה בעיצומה.

PINOKY1

New member
יכול להיות,

שזה נכון, אבל את יודעת שבזמן שהקפאתי את כל החמימות הכייפית הזאת (ש-מי כמוני מכורה לה) הקפאתי יחד איתה גם את ה-לא נעים שתמיד קיים בזוגיות. ואת יודעת מה? נחתי לי מכל המינוסים שקיימים בזוגיות ושכ"כ מעייפים והיה - יותר מלא רע, אפילו טוב מאוד. יכול להיות שמה שלא הורג אותך, בעצם מחליש אותך ולכן אני מרגישה מותשת ריגשית. בכלל יש לציין שאני את הסוס הלבן מזמן ראיתי רק ניראה לי שהאביר נפל איפה שהוא בדרך. ממש פסימית אני אה? זה בסדר, אני יודעת שיש עוד מלאן טלאפים אהבה בעולם!!!!!!!!!

מ../images/Emo207.gif שרשור זה להודות לכם על התגובות

והתמיכה שנתתם לי בשרשור "בעייה או הזדמנות" - אמנם הדרך שלי להביא נושא לדיון היתה דרך הפן האישי אך אני יודעת שהדברים שאנו עוברים די משותפים לכולנו. תודה על התגובות והעצות והאכפתיות קראתי אותן את כולן אך בזמנו לא היה בידי זמן המחשב בכדי לענות אישית.

הייPINOKY1 נכון שערדניקית משו,,,,,

ישר הכניסה אותך פה לעניינים, פינוקית,,,,,,בחרת את המקום הנכון, פה מפנקים ומתפנקים

PINOKY1

New member
וואי איזו שושנה,

ממש מדהימה. אין, אין כמו פרחים! וכן ערדניקית באמת משו... משו... בכלל ניראה לי שהיגעתי לפורום חמים עם אחלה אנשים, המפרים זה את זו או להיפך. שיהיה לנו אחלה שבוע מפנק

למעלה