צריכה חיבוק חם

orit281

New member
אבל עם הצבע החדש את חייבת פן

מה יש תתגנדרי לכבודי/ נו

בדיוק עכשיו האשדודי שלי הגיע

אני חייבת להיכנס למשרה מספר שלוש ללבוש את המדים ו....לעבודה אולי לא אוכל לבוא לאשדוד אבל אני כאן בשבילך יום שישי את באה.....תקבלי חיבוקי באדי

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif מחבקת חזק חזק!!

וואי..שמחה לשמוע שאמא שלך תעזור לך, כי באמת, חוץ מהגעגועים, נורא קשה ככה להיות לבד עם ילדים כאלה קטנים. אז בהצלחה, תחזיקי מעמד, אני בטוחה שהזמן יעבור מהר!! שתפי אותנו, בשביל זה אנחנו פה!!
מאחלת בריאות לילד..מקווה שיעבור לו מהר
תגידי, למה בעלך טס מהצבא? לאן? בגלל מה?

orit281

New member
הטייסת שלהם פורסת בקנדה

אימונים משהו לא ברור לי וגם לא ממש אכפת לי הוא לא פה זה לא ממש משנה

lilaaa1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הזמן טס....... אל תהיי עצובה

orit281

New member
אהבתי את המשחק מילים

כן זה באמת נכון וזו הנחמה שלי אני ישקע בשגרת יומיום שלי עם העבודה המדהימה שמעיפה לי את היום והפיצפונים שמעיפים את הלילה.. חחחח וב 9/6 הוא יחזור אלי

מיריVA

New member
באמת הרבה זמן - בעלי היה טס

לפני שהיו ילדים אז זה שונה לגמרי היה לי פתאום חופש מוחלט - החזיקי מעמד

maybesure

New member
../images/Emo24.gif

לא בטוחה שאוכל לעודד, אבל אני כן הייתי במקום בו את נמצאת. גם כשהיו קטנטנים (אמנם רק 2), וגם קרה שהבן היה עם ברונכיט קשה והזעקתי חברה באמצע הלילה כדי לטוס איתו למוקד, וכל זה קורה תמיד כשהבעל בחו"ל. אבל מסתדרים, ועם העזרה של אמך את תראי שהכל יעבור הרבה יותר מהר ממה שנדמה עכשיו. אני עברתי את הנסעיות שלו מספר פעמים, היו גם נסיעות למס' חודשים. אין לך מושג כמה אנחנו חזקות באמת! לא נעים להודות---אבל באיזשהו מקום...פתאום גיליתי שאפילו נחמד לי לבד קצת, ורק ממש לפני ההגעה שלו הרגשתי געגועים. שולחת לך ים של חיזוקים, סמכי על היכולות האימהיות שלך, ותראי שהכל מתקתק.

למעלה