צריכה חיבוק חם

orit281

New member
צריכה חיבוק חם../images/Emo7.gif

בעלי טס היום לחודש וחצי מהצבא הטפשי הזה שגם ככה לוקח לי אותו רוב הזמן והפיץ שלי חולה בברונכיט והקטנטונת לא מעכלת בכלל שאבא טס ולא יחזור תיכף מנסה להיות אופטימית אולי העוגה במפגש תעודד אותי קצת

orit281

New member
שלא תטעי הילדים הם לא הבעיה

הם זמנית עכשיו בגלל שהילד חולה ולא נותן לי לישון והילדה משגעת אותי שהיא רוצה את אבא אבל ככה ראי שרשור סמוך - הם ישנים בשמונה כבר אז יש לי את הזמן לעצמי שזו בדיוק הבעיה וגם אין את העזרה של המקלחות/אוכל/סיפור ואין ליד מי לישון ולהתכרבל בלילה ואת זה אמא לא יכולה להחליף

g u r a

New member
יש לך דובי גדול../images/Emo85.gif

אז...תחבקי אותו! סתתתם צוחקת...

g u r a

New member
../images/Emo24.gif קשה ..קשה..במבטא של לובה!

אבל אורית..להרים את הראש, לדפוק חיוך,ולהמשיך הלאה. אם תהיי עצובה, גם הילדים יתעצבו,ויהיה יותר קשה לכולם.( לך מותר לבכות בלילה במיטה
) אף פעם לא הייתי במצב כזה ,ואני בטוחה שקשה ליישם..ובכל זאת תנסי חמודה..ציק וצאק הזמן יחלוף. הכתף שלנו כאן לרשותך 24 שעות ביממה, אז אל תהססי.ואם את צריכה משהוא- אשמח לעזור. תשמרי על עצמך

orit281

New member
לבכות בלילה במיטה- קרעת אותי מצחוק

הילדה עברה לגור אצלי בחדר אז פוסלים את האופציה על הסף. ותודה על התמיכה איזה כיף אני כבר מרגישה יותר טוב

orit281

New member
שקלתי את זה

אבל "למזלי" הילד מתעורר כל רבע שעה מחוסר אוויר מסכן אז לא ממש יצא לי לישון לא ממש קריטי איפה עומדים לא???????????

קבלי ../images/Emo24.gif גדול

באמת קשה להישאר לבד כל כך הרבה זמן עם שניים קטנים. יש לך עזרה מהמשפחה?

היי אוריתי

אני לא שולחת חיבוק אני שולחת לך כוח, כוח, והרבה כוח מקווה שיש לך עזרה (איפה את גרה?) ותשרדי ותעברי את זה כמו גיבורה זה בטוח יהיה קשה אנחנו פה בשבילך באדי

מישהי גרה באשדוד ?????

אולי נוכל לעזור במשהו בעלי עובד באשדוד צריכה עזרה בקניות? חחחחחחחחחחחחחחח

orit281

New member
יד אנשים שעובדים באשדוד

לתומי חשבתי שכל האזור יוצא החוצה כל בוקר... אם תראי את פקקי היציאה תביני אמרתי כבר לבעלי לא פעם שהפקקים האלו זה תעודת עניות וקבלה לעבודה הרבה שהעיר הזו מספקת ואני גרה במושב דווקא מתאים לי נהג צמוד לקניות....

למעלה