צריכה חיבוק... וטישו...

:(

תפסיקי בבקשה, זה כואב תנסי במקום לחתוך את עצמך לחתוך את התמונה שלו או איזהשהו דף ריק ותדמייני מה תעשי לו כשהוא יהיה חסר אונים כמוך

CrazyMagic

New member
אין לי תמונה שלו..

וזה לא עוזר כל הדפים.. את צריכה לראות את החדר שלי. חתיכות דפים אני חושבת שקרעתי מחברת שלמה.. ושוב נכנסתי למעגל הזה.. חותכת> רע לי כי חתכתי>חותכת שוב... למה מה שהוא עשה צריך לפגוע עכשיו גם ביחסים שלי עם חבר שלי..? בו..? ישפגע בי.. אני רגילה, למה בנו?

...../images/Emo41.gif

חצי שנה זה הרבה זמן וכל הכבוד לך שהחזקת מעמד.. ואת יודעת משהו, אני מאמינה שעם כל הקושי, אפשר לנסות גם אחרת.. אפשר להוציא את הכאב בדרכים אחרות.. גם ככה הגוף שלך סבל, אל תסבלי עוד.. תחזיקי קר בידיים, תזעקי לתוך כרית, רק אל תפגעי בעצמך..

CrazyMagic

New member
החבר ראה.......

לא רציתי שהוא יראה... אבל אם הוא לפחות ראה למה הוא לא הגיב... עד כדי כך לא אכפת לו..? אני עד כדי כך לא חשובה לו? שזה לא שווה אפילו התיחסות?.. אולי זה נכון.. אני מתחילה להאמין שזה ככה..

suzzan

New member
CrazyMagic ..

יכול מאד להיות שהוא לא הגיב דווקא בגלל שאיכפת לו ודווקא בגלל שכאב לו שזה מה שעשית.. אני יודעת שכשלי היה בן זוג והוא היה רואה את זה הוא היה משתתק ונאלם-לא יכל להגיד מילה מרוב שזה כאב לו. סתם נקטדה למחשבה.. חוץ מזה-מה שלומך היום??

יש

חיבוק ענק
וטישו
וגם שוקו חם
איך את מרגישה עכשיו?

CrazyMagic

New member
לצערי לא ממש.. רע לי לאחרונה...

יש לי כבר כמה לילות רצופים חלומות שהחבר עוזב אותי... חרדת נטישה? אולי אני פשוט אוהבת אותו יותר מידי..

למעלה