צריכה דעה

צריכה דעה

אני בחורה מלאה/שמנה , כל אחד לפי ההגדרות שלו. מידה 42/44 בד"כ. בכל חנות אני רואה המון שמלות יפות ומיתבאסת שאני לא יכולה לקנות כי הרגליים שלי נוראיות. אני הולכת לספינינג אך לא באינטנסיביות כך שתוצאות באיזור השוקיים אני לא רואה. מדדתי לפני כמה זמן שימלה והתגובה שקיבלתי היתה שאני צריכה לבוש משהו שקצת יותר יכסה את האיזור הבעייתי. צריכה תגובות לתמונות להלן.

Fun Fair

New member
נתחיל מזה

ש 42-44 זה ממש לא שמנה. נקודה. אני אפילו לא בטוחה ש "מלאה" זו הגדרה נכונה (תלוי בגובה, במבנה גוף וכו). נמשיך עם זה שספינינג, עם כל הכבוד (ויש כבוד) זה לא "מעצב שוקיים אוטומטי" (אם כבר- לשם כף עדיף פילאטיס, שמאריך ומגמיש את השרירים...) ולענייננו: לאחותי יש בעיה זהה- שוקיים בשרניות למדי. יש לכך כמה פתרונות: 1. גרביונים (ואני מודעת לזה שבקיץ זה פחות נעים)- הן "תופסות" את הרגליים, מעצבות אותן וגורמות להן להראות יותר "מסודרות" (אני מקווה שאת יורדת לסוף דעתי
) 2. עקבים. עקבים גורמים לרגליים להראות ארוכות יותר. 3. לקנות שמלות מעט יותר ארוכות זו גם אופציה (במיוחד שיש עכשיו כ"כ הרבה שמלות קייציות ואורכי המידי/מקסי כ"כ באופנה..) 4. (והכי טוב) פשוט ללכת עם מה שנוח לך ומה שאת אוהבת. נקודה

איפה Fun Fair שוקיים בשרניות למדי?

אני רואה חצאית באורך מכובד ורגלים שאפשר להציג אותן גם באורך כזה . נכון שנעל עם עקב עושה עבודה נהדרת .

Fun Fair

New member
??

לא אמרתי שוקיים "מכוערות/שמנות/לא יפות/לא מכובדות/לא נאות" ואני בהחלט מסכימה שאפשר ללכת עם חצאית בכל אורך (והחצאית אגב- מצויינת, לא אמרתי עליה מילה רעה). אבל כל זה לא סותר את העובדה שאלו לא שוקיים דקיקות וצרות, אלא יותר בשרניות (ולא בהקשר רע). מה לעשות, לפחות לחצי מהאוכלוסיה יש כאלה. זה לא כזה חריג...

yuli26

New member
מזדהה

אני אמנם מידה 38-40 אבל בהחלט עם בעית ברכיים קשה.אני קונה רק שמלות וחצאיות מתחת לברך, אבל העצה של עקב+גרביונים אני אשמח לנסות (לפחות עקב כרגע) בהצלחה!

אני לא רואה שום בעיה עם השוקיים שלך

כמו ש-Fun Fair אמרה, לחצי עמישראל יש כאלה. חוץ מהפתרונות שהציעו לך פה של גרביונים ונעלי עקב, אני מציעה לבוא בגישה חיובית ועם ביטחון עצמי, תמיד טוב. מזמינה אותך גם לראות את הבלוג הזה, שהיא לדעתי במידה גדולה יותר משלך.

Mics

New member
הלו הלו!

יש לך אחלה שוקיים - דומות לשלי ואני הולכת עם מיני בכייף
42/44 זו ממש מידה רגילה ואני לא מבינה למה את מגדירה את עצמך כשמנה... לדעתי, החצאית יושבת עלייך יפה מאוד, אני מאוד אוהבת את האורך הזה (אחרי הברך) וממש חוצפן מי שאמר לך "לכסות איזורים בעייתיים". לגבי העצות שקיבלת ללבוש גרביונים ונעלי עקב - נכון שזה מחטב/מעצב, אבל כמו שאומרים: "את הכי יפה כשנוח לך" , ואני, למשל, שונאת שונאת שונאת לשים גרביונים אז אני מוותרת על זה, ויש לי גם כפות רגליים רגישות אז אני יוצאת אפילו עם קרוקס (לא הדגם עם החורים חח) - העיקר שנוח לי :) ממליצה לך לאמץ את הגישה :)

candy77091

New member
לדעתי זה נראה ממש סבבה

וגם בלי גרביונים נעלי עקב לדעתי אפשר ללבוש את זה וזה נראה סבבה לגמריי.

תודה לכולכן

עזרתן לי המון, בתמונות אני יחפה וזה כדי להראות את המצב הרגיל, ככה אני תמיד עם עקב, למרות שעכשיו האופנה היא נעליים שטוחות, פלטפורמה או סתם לא מחמיאות לרגל....

למעלה