צריכה דחוף את עזרתכם

shanaya2

New member
צריכה דחוף את עזרתכם

הי לכם. הייתי מושבעת דוסון כשכל הטאררם החל, אני צריכה רק לדעת, אם יש פה פריקים של התקופה ויודעים את השירים שהיו בה, איזה שיר מתנגן כשפייסי ואנדי נפרדים, כשהיא חוזרת לאישפוז? אחד השירים היותר מוכרים, אני חייבת למצוא אותו!!!!! מישהו?

G A L 17

New member
תנסי את

"Paper Cup" - Heather Nova נראה לי שזה השיר שהם נפרידים

G A L 17

New member
או שזה לא זה...

שאת אומרת שהם נפרדים , למה את מתכוונת ? השיר הראשון שנתתי לך זה שפייסי נפרד מאנדי שהיא הולכת להתאשפז.. השיר I Will Remember You" - Sarah McLachlan שהוא הרבה יותר מוכר הופיע כשאנדי נפרדה מכולם כשהיא עזבה את קייפסייד אחרי הבלאגן עם האקסטזי...

shanaya2

New member
זה לא השניים הראשונים...

אני עדיין מחפשת, אולי האופציה האחרונה תוביל לתשובה הנכונה מוזמנים להמשיך לנחש:)

G A L 17

New member
יש לך אולי עוד פרטים ?

יש אתר שמראה איזה פרק יש בכל סיצנה השירים שהבאתי לך זה שירים שהופיעו בסוף העונה השניה שאנדי נלכה לאשפוז אם את זוכרת באיזה פרק הופיע השיר שאת מחפשת יהיה יותר קל לחפש

shanaya2

New member
זה לא זה!!!!

הסצנה היא כשאנדי נפרדת מפייסי כי היא מגיעה בחזרה לבית חולים לחולי נפש, ואז מתנגנן איזה שיר ופייסי בוכה. זה לא אף אחד מהשירים אם כי השיר הראשון שנתתם לי (פייפר קאפ) מהמם ביופיו והעיף אותי נוסטלגית לסדרה. חייבת למצוא את זה! יש עוד ניחושים?

G A L 17

New member
באיזה עונה??

בעונה השניה? שהיא הולכת לבית חולים ? או בעונה הרביעית אחרי התקרית עם האקסטזי ? בכל מקרה אני כבר ממש לא יודע... תנסי פה http://www.dawsonscreekmusic.com/ זה אתר עם כל השירים שהופיעו בסידרה מסודר לפי פרקים .. אם תמצאי תרשמי מה זה היה , מעניין , בהצלחה.....

shanaya2

New member
אני לא זוכרת

אם זה היה אחרי תקרית האקסטזי, אני רק זוכרת שהיא ופייסי עוד היו יחד והיא חוזרת בעל כורחה אחרי שכנועים שלו וכאלה והוא מאבד אותה ומתחיל לבכות כמו איזה ילד, זו סצנה ממש חשובה שהיתה בעונה הזו אבל אני ממש לא יודעת באיזו עונה, כמה כבר עונות היא שיחקה.? אתה לא זוכר?

למעלה