צריכה דוליז

צריכה דוליז

יש לי אתר כללי ורציתי לדעת אם מישהו מוכן לעשות לי דוליז... כי לי באופן אישי זה לא מצליח :( מי שיכול שישלח לי את הדוליז בפרטי(וגם כאן אם בא לו פשוט פה ההודעות נעלמות אחרי שנייה)

the queen zohar

New member
לא יתנו לך../images/Emo168.gif

הבנות פה עובדות שעות על דוליז
לא עושים דולי ראשונה בשתי שניות ואז מוותרים
אין דבר כזה כישרון, יש רק התמדה

שלום!

אז קודם כל, הודעות לא נעלמות סתם ככה. יכול להיות שהן נמחקו, או ירדו לדף הקודם. שווה להציץ. דבר שני- כל בת בפורום עבדה קשה מאוד כדי להגיע לרמה שבא היא נמצאת עכשיו, גם אם היא מתחילה. אני בטוחה שיש פה בנות שמרוצות מהדוליז שהן מציירות ככה שלא נראה לי שהן יסכימו לתת לך את הדוליז שלהן, שתפרסמי ככה סתם באתר שלך בלי קרדיט. מצטערת, אבל לא שמעתי את המילה "קרדיט" או "זכויות יוצרים" מוזכרים בהודעה שלך. לפני שאת בכלל מבקשת ממישהי לפרסם את הדולי שלה באתר כלשהו שלא על דוליז, את צריכה להבטיח בכלל שיש קרדיט. מצטערת, אני בספק אם מישהי תסכים לתת לך כמה דוליז לאימוץ. חוץ מזה, תנסי לצייר גם את. אז מה אם לא מצליח? לא צריך להוולד עם כישרון לידה, הדבר היחיד שצריך זה לחשוב איך לצייר הכי ריאלסיטי. תוכלי להשתמש בטיוט' שיש בפורום (בטאג ליין, או בקישורי הפורום). אם תקראי את החוקים, תביני לאן צריך לשרשר כל דולי ואני בטוחה שהרבה בנות יסכימו להגיב על אותה דולי ולעזור לך לשפר אותה. יום טוב!

meidl

New member
איזו חוצפה

אם כל הכבוד.. זה לא עובד ככה.. כל מה שאת יכולה לעשות זה לפתוח למישהי אתר משלה.. פשוט להיות מנהלת העיצוב האינטרנטי.. אבל מזה פה לקחת קרדיטים על דוליז? אין לי כוונה להיות כאן בוטה או מעליבה.. אבל זה לא בא בחשבון

בסדר,

אם היא הייתה מבינה את זה היא הייתה פותחת פה הודעה? היא בטח רגילה לראות את האתרים האלה שגונבים דוליז, אז בשבילה זה בסדר. מה גם היא לא חיטטה בשדח"ם והעתיקה את כל הדוליז ששם, היא בסך הכל ביקשה. והסברנו לה, אני בטוחה שהוא יכולה להבין את זה.

למעלה