צריכה את עצתם

kalissto

New member
יש סוף לסיפור

גם הפעם הוא יספר סיפור שישמע לך מאוד הגיוני. משהו כמו "זה סתם, אני רק רואה תמונות". בגלל שסלחת לו בפעם הראשונה אני יכולה להמר שהוא גם יכעס פתאום שאת חונקת אותו ושאפילו להסתכל אסור. הוא ימצא איך לתת לך להרגיש לא בסדר. בסוף את סולחת. אתם רק חברים והוא רוצה ריגוש. מה יהיה כשתתחתנו והילדים והשגרה יתנו לכם יד מכל צד?.. את תסלחי וככה יראו חייך. ויום אחד את תקראי על מישהי שמספרת את הסיפור שלך בדיוק ושואלת מה לעשות. ואת תסתכלי לאחור ותמני את אינספור ההזדמנויות שהיו לך לצאת מזה- וסלחת. לא יעזרו הצרחות שלך. ולא יעזרו הבכיות קורעות הלב שלך. והלב שלך נקרע בכל פעם שאת אומרת "מה חסר לי שהוא מחפש באחרות" כלום לא עוזר.. הוא לא ישתנה. את יודעת שזה לא משהו שחסר בך. זה הוא! את יודעת, מגיע לך טוב יותר! בהצלחה

nofoo

New member
תשמעי..

מבינה את הכאב שלך, אבל סביר להניח שבן זוגך הוא אדם שזקוק לריגושים, לפרטנריות נוספות מלבדך. זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, אבל קחי בחשבון שאם תמשיכי עם אדם כזה לכיוון זוגיות ונישואים, יש סיכוי לא קטן שהוא יבגוד בך במהלך השנים. במידה ואת מוכנה לכזה סוג של קשר, תשארי שם. אם לא, אז תעזבי אותו ואל תאמיני למה שיאמר , שהוא ישתנה ובלה בלה, כבר היה לו צאנס להוכיח את עצמו.

תהילה44

New member
משתתפת בצערך...

אני חושבת שהדבר הכי חשוב בקשר הוא אמון... ולדעתי קשה מאד לשקם אותו אחרי מעידה לא חד פעמית. אני חושבת שאת צריכה לקבל החלטה בכלל לא פשוטה... הרבה הצלחה מחזיקה לך אצבעות

dokishot

New member
זווית ראיה אחרת

היי, כולם פה כתבו כמה הם מצטערים ושאת חייבת לחתוך את זה. ואני רוצה להציע זווית ראיה קצת שונה...ברשותך. וייתכן מאד שאני טועה לגמרי. האם הצלחת לדבר איתו על הסיבות שהובילו אותו לזה? האם לא מעניין אותך מהם הגורמים? יכול מאד להיות שהוא פשוט אדם כזה...או בוגדני ...או שקרן... ויכול להיות שיש משהו ביחסים שלכם שמפריע לו וזה הפתרון שהוא מצא? אולי חוסר תקשורת בנושא מיני? תסכול? חסכים? כמו תמיד..לכל סיפור יש 2 צדדים.... תחשבי על זה..ואם תרצי להתייעץ תשלחי לי הודעה. אשמח. בהצלחה

seeyou

New member
"האם לא מעניין אותך מהם הגורמים?"../images/Emo12.gif?

אם היא אמא שלו או היא מתכוונת להיות הפסיכולוגית שלו אז(לדעתי) כןןןןו חשוב לדעת . אם היא מתכוונת לחיות במסגרת "מקובלת" לשניהם אז(לדעתי) לא!!!!!!!!!!!. . יוסי נ.ב בגלל "הגורמים" העברינים חוגגים ומשתחררים ללא עונש "

למעלה