Krembo Mocha
New member
צריכה את עצתם ../images/Emo10.gif
היי אני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה, יותר לקרוא, אבל הפעם החלטתי לצאת מההרגל ואשכרה לכתוב פה. מקווה שתוכלו לעזור לי קצת בהתלבטות המעצבנת שאני שבויה בה כרגע
אני והחבר שלי ג' יוצאים כבר למעלה משנתיים, מתוכם כבר שנה וחודשיים שאנחנו חולקים יחד דירה. הוא האהבה הכי גדולה שהייתה לי בחיים, החבר הכי טוב שלי והבחור שאני רואה את עצמי מזדקנת לצידו. בחיים לא חשבתי על עצמי כאישה נשואה עד שפגשתי בג' ושנינו דיברנו לא פעם על העתיד המשותף ביחד, ואף הפלגנו בחלומות על דירה משותפת בארה"ב ועל איך יראו ויתנהגו הילדים העתידיים שלנו. הבעיה התחילה לפני חצי שנה. הייתי בדיוק לפני טיסה לביקור בברצלונה, כשגיליתי שג' נוהג לפלרטט עם קולגה שלו בעבודה, ותפסתי תכתובת מאד מביכה שהתפתחה בין השניים. היו צעקות, כלים נשברו וג' הבטיח לי בכל ליבו שהוא לא עשה עם השרלילה דבר, ושהכול היה פלרטוט בלבד, "כי הוא רצה להרגיש חי ושהוא עדיין מבוקש בחוץ". הסיבה הזאת נראתה לי מגוחכת ומאד מאד רתחתי מעצבים, כי לא האמנתי שהוא מסוגל לעשות לי דבר כזה, אבל בסופו של דבר החלטתי לא לפוצץ את החבילה ולסלוח לו. אוי, איזה טיפשה אני... כמה תמימה... לפני יומיים התעוררתי מזיעה מחלום רע שחלמתי וגרם לי להרגיש שמשהו ממש ממש רע הולך לקרות. לא יודעת למה, עשיתי משהו שאני לא עושה בדרך כלל והסתכלתי לו באייפון... לפתע חשכו עיניי. חשבתי שאני חולמת, הוזה!! ג' "הנאמן" שנשבע שלא יכאיב לי יותר בחיים, ג' שחשבתי שאני הולכת לבלות איתו את שארית חיי, החזיק תמונות עירום של בחורות אחרות!!! התחלתי לבכות בהיסטריה ומצאתי דברים מביכים נוספים.. מסתבר שהוא ממש החליף תמונות עירום עם הבנות האלה!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי שג' יתעורר והתחלתי לצרוח עליו. אמרתי לו שאני יודעת הכול, ושמצאתי את התמונות המביכות האלה.. עכשיו הוא פה בדירה, אני בחדר השני, לא ממש רוצה לראות או לדבר איתו... הוא אפילו לא הכחיש@! אתם קולטים? אני לא יכולה להפסיק לבכות ולא יודעת מה לעשות...
היי אני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה, יותר לקרוא, אבל הפעם החלטתי לצאת מההרגל ואשכרה לכתוב פה. מקווה שתוכלו לעזור לי קצת בהתלבטות המעצבנת שאני שבויה בה כרגע