צריכה את עצתם

Krembo Mocha

New member
צריכה את עצתם ../images/Emo10.gif

היי אני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה, יותר לקרוא, אבל הפעם החלטתי לצאת מההרגל ואשכרה לכתוב פה. מקווה שתוכלו לעזור לי קצת בהתלבטות המעצבנת שאני שבויה בה כרגע
אני והחבר שלי ג' יוצאים כבר למעלה משנתיים, מתוכם כבר שנה וחודשיים שאנחנו חולקים יחד דירה. הוא האהבה הכי גדולה שהייתה לי בחיים, החבר הכי טוב שלי והבחור שאני רואה את עצמי מזדקנת לצידו. בחיים לא חשבתי על עצמי כאישה נשואה עד שפגשתי בג' ושנינו דיברנו לא פעם על העתיד המשותף ביחד, ואף הפלגנו בחלומות על דירה משותפת בארה"ב ועל איך יראו ויתנהגו הילדים העתידיים שלנו. הבעיה התחילה לפני חצי שנה. הייתי בדיוק לפני טיסה לביקור בברצלונה, כשגיליתי שג' נוהג לפלרטט עם קולגה שלו בעבודה, ותפסתי תכתובת מאד מביכה שהתפתחה בין השניים. היו צעקות, כלים נשברו וג' הבטיח לי בכל ליבו שהוא לא עשה עם השרלילה דבר, ושהכול היה פלרטוט בלבד, "כי הוא רצה להרגיש חי ושהוא עדיין מבוקש בחוץ". הסיבה הזאת נראתה לי מגוחכת ומאד מאד רתחתי מעצבים, כי לא האמנתי שהוא מסוגל לעשות לי דבר כזה, אבל בסופו של דבר החלטתי לא לפוצץ את החבילה ולסלוח לו. אוי, איזה טיפשה אני... כמה תמימה... לפני יומיים התעוררתי מזיעה מחלום רע שחלמתי וגרם לי להרגיש שמשהו ממש ממש רע הולך לקרות. לא יודעת למה, עשיתי משהו שאני לא עושה בדרך כלל והסתכלתי לו באייפון... לפתע חשכו עיניי. חשבתי שאני חולמת, הוזה!! ג' "הנאמן" שנשבע שלא יכאיב לי יותר בחיים, ג' שחשבתי שאני הולכת לבלות איתו את שארית חיי, החזיק תמונות עירום של בחורות אחרות!!! התחלתי לבכות בהיסטריה ומצאתי דברים מביכים נוספים.. מסתבר שהוא ממש החליף תמונות עירום עם הבנות האלה!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי שג' יתעורר והתחלתי לצרוח עליו. אמרתי לו שאני יודעת הכול, ושמצאתי את התמונות המביכות האלה.. עכשיו הוא פה בדירה, אני בחדר השני, לא ממש רוצה לראות או לדבר איתו... הוא אפילו לא הכחיש@! אתם קולטים? אני לא יכולה להפסיק לבכות ולא יודעת מה לעשות...

ח ו ל ד

New member
אני לא מקנא בך

את חושבת שיש מצב שתישארי איתו עכשיו? שאחרי כל זה את עדיין עדיין אוהבת אותו? אהבה זה לא תמיד מספיק. ומה עם הכבוד העצמי שלך? גם אם את אוהבת אותו, הוא הרי לא הבחור שחשבת שהכרת... לא פשוט. לא פשוט בכלל. אני במקומך הייתי עוזב אותו. אבל לא פשוט.

chenby

New member
אני לא יודעת איך לעזור לך

בראייה שלי, הוא חופשי ואם אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, אז אני מכבדת את הבחירות שהוא עושה. כשאני אחליט שלא מתאימה לי מציאות כזו אני אלך משם. בלי דרמה.

seeyou

New member
סיבה לגרושים"להרגיש חי ועדיין מבוקש(ת) בחוץ".

נכון גם נשים וגם גברים(משבר גיל ה-40) מצדיקים את ה"גלישות מחוץ למסגרת(כן ממוסדת-לא ממוסדת זה ממש לא חשוב) זה קורה אצל הרבה משפחות אחרי הרבה שנים(טובים) ביחד ואפילו עם ילדים גדולים. זאת "מחלה" סופנית-קרונית.....ללא תרופות. את יודעת,אחרי גיל מסןיים מתחילים להבין שהחיים הם לא פיקניק מבינים שיש קשיים בחיים בכול המישורים מבינים שיש מחלות מין מבינים שיש בגידות וחוסר נאמנות אז מה? מפסיקים לחיות? מפסיקים לעשות סקס? מפסיקים להתחתן? אז יש כאלו שלא מתחתנים ונישארים במסגרת פתוחה ואפילו מביאים לעולם ילדים-אז שם אין בגידות? לא ברור למה הוא עדיין מחלק איתך את הדירה עקרונית כול אחד היה צריך לקום וללכת-לא מחזיק אותכם כלום ביחד(לא רכוש-לא ילדים) הוא החליף תמונות עירום עם בנות?לפני או אחרי הסקס? יוסי נ.ב אין ביטוח צד שלישי בזוגיות

אולי הוא בסדר אולי לא...

אני לא יכול להחליט עד שאני לא רואה את התמונות. תעלי את התמונות לכאן ואז אחווה דעה. אולי את חוששת שהוא יבגוד בך. אבל יש לי הרגשה שזה רק חלק מהעניין. שאת רוצה שליטה על המחשבות שלו. הבכי שלך הוא בכי של ילדה שהרגע הבינה שהחבר שלה הוא לא הדובי שלה ויש לו ראש משל עצמו. אז תתאפסי, תתבגרי ותתעשתי. אל תחטטי לו בדברים האישיים, זכותו להסתכל באיזה תמונות שהוא רוצה.

שילה1

New member
החבר שלך אומר לך בפירוש:

אני מחפש ריגושים. אז מה?מכאן ועד בגידה-המרחק גדול. ואם נראה לך שאת יכולהלמנוע זאת-נסי,ותשיגי,כמובן,את ההיפך. על כן-קבלי אותו כך,ואם לא נעים לך-שקלי פרידה,בדרך בוגרת. ואגב-ממילא האימון ביניכם נשבר:חיטטת לו באייפון הפרטי שלו,דבר שלא היית אמורה לעשות.

ועכשיו..אולי...

תשלחי לו תמונת עירום שלך???. עכשיו ברצינות.... מה שאת צריכה לעשות זה פשוט..."לא להיות שם"... אין תירוצים או הסברים..יש רק דבר אחד לעשותו. אז עשי אותו.. יש לך אינטואיציה טובה...לכי איתה ובהצלחה

tapoozz

New member
יש לך מזל שתפסת עם מי יש לך עסק

חבל להכביר מילים! אני מציע לך לנתק מגע עם הבחור. הברנש הזה יביא לך רק צרות ועוגמת נפש.

מה יש לו להכחיש? הרי ראית את התמונות

מכאן - את זו שצריכה לקבל את ההחלטה. ללכת ממנו עם לב שבור או להחליט שאת אוהבת אותו מספיק כדי לקבל את זה ולהמשיך לחיות איתו. במה את בוחרת?

LayLadyLay

New member
דעה

תראי... כל אחד אומר כאן משהו אחר- לפי המחשבות והדעות שלו. בשורה התחתונה, אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות ואיך להרגיש. הצעד הבא שלך תלוי באיך שאת רואה את הקשר שלכם: 1. אם את מוכנה לקשר פתוח שבו ג' שלך יכול לחוות ריגושים שאת לא כלולה בהם- תשארי בזוגיות הזו. 2. אם מעשים מהסוג הזה פוגעים בך- תסיימי את הקשר. בהצלחה

x יהלי x

New member
אבל למה לצרוח?

אין צורך בסצנות, אין צורך לשבור כלים כשמגיעים למסקנה שזה נגמר, אז די. אומרים שלום וכל אחד הולך לדרכו... לדעתי את צריכה להודות שלא נישאת לבחור, שלא נולדו לכם ילדים משותפים. אז הפגיעה תהיה שם. חודש, שנה אולי קצת יותר. אבל זה יעבור לך- פשוט...עזבי אותו לנפשו ולרשימת ה'שרלילות' שבאייפון שלו.

מרגנית

New member
את הרי יודעת מה את צריכה לעשות

זה לא המשבר הראשון שלכם על רקע זה, זה קרוב לוודאי גם לא האחרון. את יודעת יפה שאינך מסוגלת לחיות עם זה. אז מה את עוד עושה בכלל בחדר השני? או שתחזרי אליו לחדר בשקט כנוע שמוכן להשלים עם כל הבגידות שהיו ועוד יהיו (ומכאן והלאה בלי הגבלה ובלי סצינות, כי את למעשה משלימה עם זה) או שאת עושה מה שכמעט כל בחורה נורמלית הייתה עושה ספונטנית, עוזבת אותו לאנחות (או להמשך אנקות, כי להפסיק עם הסטוצים הווירטואליים או המוגשמים הוא הרי לא יפסיק). אחרי הכול יש עוד כמה מיליארדים גברים בעולם, ובטח אפשר למצוא אחד שבאמת שווה להישאר איתו.

dance shadow

New member
לעזוב ומהר!

לא מספיק הפלירטוטים שלו עכשיו גם תמונות עירום? תראי, אני לא מנסה פה להעצים את כל הקטע, אבל מה שהוא עשה זה איום ונורא, אין לך מה לעשות עם בחור כזה. רואים שהוא לא נאמן ואפילו לא כנה! בשביל הבריאות שלך, אני מציעה לך לעזוב אותו וכמה שיותר מהר. אין לך מה לעשות איתו, את פשוט תסבלי כל פעם שתהיי איתו. את לא צריכה אפילו לשמור על קשר עם כזה בן אדם! ופשוט שתדעי, עכשיו קשה להבין את זה, אבל הכל לטובה! יש פתגם שאומר שאם הכל עזבה עם חתן אחר, לא ידוע מי בר המזל. כלומר, זה שהוא פלרטט ומי יודע מה עוד עפ בנות אחרות, לא אומר שהוא זה שהרוויח, אני בטוחה שאת הרווחת מזה. את לא תצטרכי לחיות עם בן אדם שקרן, לא נאמן. את בטוח תמצאי מישהו שיאהב אותך ויכבד אותך עם כל הכבוד שמגיע לך! לג' לא מגיע לחיות עם מישהי כמוך. שילך לשרלילות שלו, שאני בטוחה ששוות כמוהו בדיוק. בשורה התחתונה, בזה שתעזבי אותו, יהיה לך לא קשה בהתחלה, אבל הרבה יותר קל בהמשך. את תמצאי בן אדם שיאהב אותך ושאת תאהבי אותו. בהצלחה!

malkashl

New member
נשמע סיפור לא אמיתי ונאיבי מידי. הכתיבה חשודה

האם מערכת תפוז מעורבת כאן בכתיבת סיפורים להגברת מספר הקוראים או שאולי סביר יותר שאחד הכותבים כאן מנסה להשתעשע... יומיים אחרי שמגלים בגידה לא הולכים לכתוב על זה בפורום ועוד בצורה כזו. אבל בכל מקרה, בהצלחה.

קטיה ט

New member
למה לא?

אני לא רוצה להיות תמימה ולהגיד שאין שום סיכוי שבתפוז מידי פעם זורקים איזה פיקציה בשביל לעורר קצת רעש ודיון ציבורי בקרב הגולשים. אבל אני לגמרי מבינה את הצורך לשתף בצורה אנונימית מישהו בסערת הרגשות שלך ולקבל עצה או מילת הזדהות, באינטרנט זה מאוד קל והרבה אנשים עושים את זה, חלק גדול מהפורומים מבוססים על זה (למשל הפורום הזה נראה לי כאחד שכל כולו מבוסס על שיתוף והזדהות) זאת הסיבה שאנשים כותבים בלוגים וכ'ו. לפעמיים מצבים כאלה מביכים מכדי לספר אותם לאנשים שקרובים לך.

seeyou

New member
יומיים אחרי שמגלים בגידה לא הולכים לספר על זה

לא כול כך נכון
בגיל מסויים מספרים אפילו אחרי כמה רדות
תלוי מה ולמי. קבל בדיחה " איש מבוגר מאוד מגיע לכנסיה ומבקש מהכומר להתוודות: "בתחילת מלה"ע השניה אישה צעירה ויפה התדפקה על דלתי וביקשה מסתור מהגרמנים. הסתרתי אותה בעלית הגג של ביתי והגרמנים לעולם לא מצאו אותה". "זה מעשה הרואי!" פוסק הכומר "אני לא מבין למה אתה צריך להתוודות" "יש פה צד אפל" עונה האיש בהיסוס "הייתי חלש אופי, אני מודה, דרשתי ממנה טובות הנאה מיניות בתמורה למחסה" "תראה" עונה הכומר "אלה היו זמנים קשים, ולקחת על עצמך סיכון אדיר כי הגרמנים היו הורגים אותך אילו מצאו אותה בביתך, אני בטוח שאלוהים בתבונתו ידע לאזן בין הטוב והרע שעשית." "תודה לך כומר" אומר האיש "ירדה לי אבן מהלב. "תגיד אני יכול לשאול אותך עוד שאלה ?" "ודאי" עונה הכומר. "אני צריך להגיד לה שהמלחמה כבר הסתיימה? " יוסי

ללכת ומהר

גם אם הוא יבטיח לך שלא יעשה את זה יותר, ייקח לו אפילו כמה שנים טובות אולי, אבל הוא יחזור לעצמו... וימשיך . עניין של זמן . והאם את רוצה להמשיך לחיות עם גבר או בעל , כשאת כל הזמן חושדת בו? לא יהיה לך שקט נפשי, ורק תהיי במתחים כל הזמן. לחתוך. בלי הרבה עניינים.

למעלה