צריכה את עזרתכן...

S h i R l e y

New member
צריכה את עזרתכן...

נכנסתי לפורום וקראתי קצת ונראה שנותנים פה ממש עצות נהדרות ואני חושבת שהגעתי למקום הנכון. עוד שבוע יש לי מסיבת סיום! למסיבת סיום צריך שמלה... אבל אצלי הבעיה כפולה, לא רק שהגזרה שלי בעייתית בנוסף לכך אני גרה באילת ואופציות הקנייה פה לבחורות מלאות הן מצומצמות מאוד. אני מידה 44 בערך ויש לי חזה גדול מה שמקשה לפעמים את הקנייה... חשוב לי להראות טוב ולהרגיש טוב ואני מכירה תופרת נהדרת שיכולה לתפור לי שמלה אבל אני תוהה מה מתאים לי. אני לא לובשת שמלות וחצאיות אבל ממש מתחשק לי הפעם. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על אורך, מחשוף, סוג בד, עיצוב כלשהו או על חנות במידה ואתן מכירות באילת או בב"ש (יכול להיות שאני נוסעת לב"ש ביום ראשון) תודה רבה רבה

myei

New member
היי!

אני חושבת שאני יכולה לעזור לך.... גם אני גרה באילת וגם לי יש מסיבת סיום תלכי לג'אמפ יש שם בגדים ממש מדהימים שמלות וחצאיות ממש ממש יפות גם אני אף פעם לא הולכת עם שמלות או חצאיות ויש לי גזרה בעייתית אבל מצאתי בג'אמפ חצאית ממש יפה וחולצה מדדתי גם כמה שמלות סטרפלס ממש יפות ואני בטוחה שתמצאי גם ואני אפילו במידה יותר גדולה ממך... בהצלחה לך!

Lylyana

New member
זה תלוי.

מאיפה את?אם את מאילת,אז יש לכם ג'אמפ באתר ביג החדש.

DREAM111

New member
היי שירלי אז הנה כבר המלצה ראשונה

קיבלת את גאמפ. אני הייתי לאחרונה באילת וראיתי שב-X-MIX בטיילת מצד שמאל יש קולקציה לא רעה ויש את המידות שלך. במידה שלך את יכולה לראות בעצם גם במתאים לי גם בשרינה. לגבי מה ואיך קשה לי לומר לך מבלי לראות אבל כן לתת הדגשה לחשיפה באיזור החזה ולו בגלל שאמרת שהוא גדול, באם יש חלק בגופך יותר מרשים אז תדאגי להדגיש אותו.

S h i R l e y

New member
תודה רבה לכולכן!!!

מצאתי שמלה בג'אמפ ואני מאוד מרוצה מהקנייה ומקווה להנות במסיבת סיום שלי... חייבת לכן הכל!

למעלה