צריכה את עזרתכן

טיפטיפ29

New member
חחחה....מאותגרות פריון

הצחיק אותי, המינוח הזה... אולי, רק אולי, עקרות על שתי משמעויותיה, זה מקרי, כלומר, אולי זה כמו עוד הרבה מילים בשפה שיש להן שתי משמעויות שאין להן קשר... אולי, לא נראה לי. אני סתם תמימה. אבל כמו שאת אומרת ובאמת שקשה לי לראות את זה עכשיו קורה לי, גם אנחנו נעשה את זה.

Yosepha

New member
מאותגרות פריון

המונח הזה הוטבע בעיקר בסדרה sex and the city, כששרלוט לא מצליחה להיכנס להריון. אגב, בעונה האחרונה שרלוט עוברת דיקור, לומדת להירגע, נכנסת להריון ובפרק האחרון שהוקרן עוברת הפלה. שנאתי את הפרק הזה, מפני שהיה ברור בעליל שמפיקי הסדרה היו חסרי רגישות כלפי התחושות שמעוררת הפלה. בכל מקרה, הסדרה עשתה שימוש הומוריסטי/ציני במונח reproductively challenged.

שיר5520

New member
עקרות זו מילה ששיכת להיסטוריה

כל מיני נשים בתנ"ך נקראו עקרות עד שפתאום אלוהים נתן להם ילד. אז מה הן - עקרות או לא? פעם פשוט לא ידעו מה לעשות עם זה. היום יש פתרונות לכל דבר. אני לא מרגישה עקרה.

טיפטיפ29

New member
גם אני לא....

אני פשוט לא מבינה למה המילה הזאת השתרבבה לכל העולם הזה שלנו, פשוט לא מבינה מה זה האכזריות הזו. לא מספיק אנחנו עוברות, אז עכשיו לקרוא לנו בכל מיני שמות נוראיים?! עכשיו, לגבי התנ"ך, אז את יודעת, בתנ"ך קראו הרבה ניסים: גם הים נפער לשניים וכל בני ישראל עברו בו, אז אם אני אחכה שכזה סוג של נס יקרה לי, אז נראה לי שהמשיח יבוא יותר מהר. ביאסתי אותך?

נועה 35

New member
התנך נכתב על ידי גברים

ועקרות (בנוגע לבעיות פוריות של נשים) הוא מונח של גברים....

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו המילים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. ובאשר למילה עקרות. על פי המילון הפרטי שלי עקרות היא אי יכולת מוחלטת להרות וללדת, לעומתה אי פוריות היא קשיים ביכולת להרות וללדת. כל עוד לא הוכח באופן מוחלט שאני לא יכולה ללדת המילה עקרות לא רלוונטית לגבי, ומן הסתם אין לי על מה למחות. אם ביום מן הימים אגלה חלילה כי אי הפוריות שלי היא מוחלטת, המחאה שלי תופנה אל המציאות ואל היושב במרומים, לא נגד השימוש במילה
. נועם

shulybuly

New member
לספר בלי להתבייש

עוד דעה : למרות שאני יחסית חדשה (כמה חודשים) הקרובים לי יודעים, וככה לא מציקים לי ולי יותר קל להתמודד-נשאר להתמודד רק עם הבעיות ולא עם הסביבה, שמבינה ולא מציקה.

גולה1

New member
ברוכה הבאה לפורום מקווה

שלא תהיי בו הרבה זמן ושתהיי בהריון מהר מאוד.

למעלה