צריכה את עזרתכן

צריכה את עזרתכן

וואו!!! אתן לא יודעות כמה זמן אני מחפשת כזה פורום. אני ממש גרועה בכל מה שקשור בפלאי הטכנולוגיה אז לקח קצת זמן... יש לי סיפור מאד עצוב: אני עושה IVF לפני שבוע בדיוק הסתיים לו הטיפול השלישי בשיב"א בשבוע 19 כי ירדו לי המיים. הטיפול השני היה הריון מחוץ לרחם והטיפול הראשון נגמר כמובן במחזור. אני ממש בדיכאון, אני לא יודעת מה לעשות, אף פעם לא עברתי משהו כל כך קשה, הטיפולים זה ממש פיקניק ליד להרוג ילד שחי. תנו לי תקוה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

קבלי
ענק שאולי ימעיט במעט את הכאב הגדול בו את שרויה. תזכרי שהדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה שוב
. אני ממליצה לך לפנות גם לפורום אבדן הריון-תמיכה, אחים ואחיות לצרה תמיד יודעים לנחם הכי טוב. תקוה תוכלי למצוא אצלנו מלוא חופניים, גם כאן וגם בפורום הריון אחרי טיפולים ובפורום הורים אחרי טיפולים. שם אמהות שעברו את מסלול היסורים שלך מלטפות בטן הריונית או מחבקות ילד בריא. חוץ מפורומים הייתי מציעה לך להעזר בתמיכה מקצועית. אובדן כזה משאיר פצע מדמם שקשה להתמודד איתו לבד. הבנות בפורום אובדן ודאי יוכלו להמליץ המלצות ספציפיות יותר. ועד ההריון המושלם שלך, את מוזמנת לשבת איתנו ולחתור בסירה. בנתיים את יכולה להכנס לכל הלינקים בסרגל הכחול בראש העמוד (מומלץ במיוחד לקרוא את המאמרים, הקישורים והשאלות הנפוצות).
נועם

אבל תקשיבו...

אני יודעת שאני עכשיו יבאס את כולכן, אבל גם אחרי שיש כבר חיובי, זה לא כל כך חיובי. כי אז מחכות עוד כל כך הרבה צרות שלפעמים אני אומרת שכבר היה עדיף לקבל מחזור ודי. לי היה פעם אחת הריון מחוץ לרחם (שהתחיל עם בטא 12 - איזה התחלה גרועה) ופעם אחת אפילו הצלחתי להגיע לשבוע 19 ואז ירדו לי המים, משהו משהו. אז בעצם מתי אפשר כבר לשמוח, כי אני כבר לא אשמח על תשובה חיובית, אז תתחיל רק היסטריה יותר גדולה. אז מתי לשמוח? מתי לספר לכולם? ואח"כ כשישאלו אז זה יהיה עוד יותר לא נעים? מתי? כשהולכים לאסיפת הורים? אני צריכה עזרה!!

נרי כ

New member
אני.

אמנם חדשה לגמרי (הייתי אצלו פעם אחת). עשיתי תחקיר רציני וקיבלתי עליו המון המלצות בתחום המקצועי ובתחום יחסי האנוש והנגישות. מהביקור היחידי שעשיתי אצלו, הוא אכן נראה מקצועי מאוד וכזה שאפשר בהחלט לסמוך עליו. נתראה בחדר ההמתנה?

שיר5520

New member
הייתי אצלו בפגישה אחת

ואני מכירה מטופלות שלו. עושה רושם שהוא רופה מאוד רציני, הגון ומקצועי. ותאמיני לי שאני כבר יודעת לזהות רופאים טובים משיחה אחת. בענייני תרומת ביציות הוא הרופא היחיד שישבתי אצלו שלא ניסה לסחוט כסף, אלא באמת ניסה לעזור. הוא הפנה אותי למקומות ולפי המחיר שהוא לוקח די ברור שהוא לא מנצל את מצבנו כמו שאר הרופאים. לדעתי, זה ממש אומר שהוא רופא שכדאי להיות מטופלת אצלו. בהצלחה!

אפרסקה

New member
תראי, אני מניחה שזה כך לגבי כל דבר

תראי, אני מניחה שזה כך לגבי כל דבר בחיים. יש תשובות שליליות ויש הריון כימי ויש הפלות זה נכון. מצד שני, בייחוד במציאות של היום, הכל כל כך שברירי ומתפרק בין רגע. אז אני חושבת שצריך לשמוח על כל שלב. לשמוח עם שני הפסים כי הנה יש הריון. ולשמוח עם הבטא שמכפילה ומשלשלת. ועם הדופק ועם הלב. ובכל שלב לקוות שזה ימשיך הלאה. לגבי מתי לספר? לא יצא לי... אבל אני מניחה שאפשר לחכות אפילו עד שאין ברירה ומתחילים לראות ורק אז לספר. תלוי בהרגשה שלך, כי אין בטחונות. כמו שאת, לצערך, יודעת מניסיון. בהצלחה!!

אפרסקה

New member
קודם כל ברוכה הבאה

ותדעי שלא מזמן היה שירשור שכל אחת סיפרה את הסיפור שלה, זה אמור להופיע ב"טאג ליין" שזו השורה הכחולה שרצה מעל הפורום. ולגבי... אני אפרסקה בת 27 ואני לפני הזרעה ראשונה, אבל הזקיקים שלי לא כ"כ גדלים החודש אז עוד לא ברור אם נוכל לעשות. אני עם שחלות פוליציסטיות ובעלי עם בעיית זרע. בחודש הבא אני מתחילה להזריק
מאחלת לך הרבה הצלחה!! אגב, טיפ קטן: שמתי לב שפתחת שתי שאות נפרדות. אז מה שנהוג פה בדרך כלל זה שאם שאלת כבר שאלה, את "משרשרת" את שאלתך האה לאותו השירשור (כמו שעשית עכשיו) כדי שהדפים לא יגמרו מהר. או למשל אם יש לך שאלה בנושא שהועלה כבר היום, אז לשרשר אותה לשירשור של אותו הנושא. מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מדי...

סליחה על הבלאגן...

כל פלאי הטכנולוגיה האלה זרים לי לגמרי, בעלי עכשיו מלמד אותי איך בכלל "עושים שיהיה כתוב במחשב". תודה על הקבלת פנים ומקווה שתתקדמי שאתר השכן: הריון ממש בקרוב. אז רגע, מה צריך לעשות? לעבור לתגובה, לא לפתוח חדש?

s h i r a 3 0

New member
יקירה. אני כל כך מכירה את התחושה

הזו. ב-ivf הקודם התחלתי עם בטא 10 שנגמר ב-200. היה לי כל כך קשה שלא האמנתי שאחזור לטיפול נוסף וחזרתי. להגיע לשבוע 19... על כך קשה לי אפילו לכתוב ושום מילים לא יעזרו כאן. לא יודעת מתי אפשר לשמוח. האיש שלי אומר, שכנראה מרגע שנכנסים להריון ולנצח תהיה דאגה גדולה. אמא שלי בוודאי חותמת על כך בשתי ידיים. היא תמיד אומרת לי שאת "זכות הדאגה" אני לא יכולה לקחת ממנה. אני מחכה לתשובה חיובית בשבוע הבא ומאוד אשמח אם היא תגיע. זה יותר טוב מתשובה שלילית - זו התחלה. אם תהיה בטא נמוכה מאוד אהיה בחרדה גדולה אבל אני מקווה שכבר אדע להתמודד יותר טוב ולפתח תקוות מוגבלות מאד. למי לספר - אם תהיה תשובה חיובית, ידעו עליה רק האיש שלי, אתן ואולי חברה אחת טובה. וזהו. לכן המקום הזה הוא בשבילי בית. כאן יודעים את מגבלותיה של השמחה הזו. השאר ידעו רק כשלא יהיה כבר מקום לספק וכולם יראו. ודבר נוסף על השמחה של הבטא החיובי הנמוך - הוא מעיד על האפשרות להכנס להריון. אם היה בטא חיובי, גם אם נגמר, זה נחשב בקרב הרופאים לסימן טוב לכך שיש סיכוי טוב לטיפולים. ואני נורא מקווה שהחלום של כולנו יתגשם במהרה.

s h i r a 3 0

New member
ועוד דבר קטן.

מצאתי לך את ההנחיות לשרשור בפורום, שפורסמו כאן למישהי חדשה נוספת, אתמול או שלשום. מקווה שאצליח לקשר נכון ושזה יעזור להתמצא כאן.

למעלה