צריכה את עזרתכם

• פותח הנושא hllfe
  • פורסם בתאריך

hllfe

New member
צריכה את עזרתכם

יש לי ידיד שהתגרש בפעם השניה מרוויח 7000 ש"ח נטו בחודש יש לו ילדה מנישואים ראשונים 2 ילדים מנשואים שניים איך הוא אמור להמשיך לחיות? 4500 עבור מזונות 2800 שכר דירה נגמרה המשכורת. האם גברים גרושים מפסיקים לחיות? האם יש דרך להוריד את עלות המזונות ? אשמח לשמוע כל הצעה

בעיה, יצטרך להגדיל הכנסה,אולי לעבור למקום

יותר זול,אולי הסדר כלשהו עם האמהות?

schlomitsmile

Member
מנהל
גם לנשוי עם 3 ילדים יש הוצאות דומות, לפחות. ילדים צריכים שהוריהם יפרנסו אותם, הורים יכולים להתגרש זה מזה, לא מאחריותם כלפי ילדיהם. צר לי על ידידך, באמת קשה. לא שונה כאמור ממצוקת מעמד הביניים כולו.

שלום חדשה נקלעתי בטעות קראתי ומעונינת להגיב

לפני הרבה שנים הכרתי גבר שהיו לו מספר ילדים אשתו בנפרד כל הזמן פנתה לבית המשפט עם דרישה זו או אחרת להגדיל את טווח המזונות, ובכל פניה כזו כמעט כל שנה שנה וחצי העלו לה את המזונות בסופו של דבר הגבר התפרץ לשופט ושאל אותו אדוני אני לא צריך לחיות ומשכורתו היתה באמת נמוכה , תשובת השופט היתה קרה מאוד , אדוני היקר אלו הם ילדיך ואתה עד גיל 18 צריך לזון אותם , ואת רעייתך , ואפילו לך לעבוד עבודה נוספת כי הממשלה לא עשתה לך את הילדים , אתה עשית אותם אתה אחראי להם . צר לי שזאת התשובה כלפיך שאת רוצה להוריד ולשפר את תנאי האדם שעליו מדובר . אבל יתכן שיש דרך לפנות לבית משפט לעניני משפחה ולהוכיח שאינו מסוגל לשלם יותר, אולי בית המשפט יתחשב בכך בקבלות שימציא לו הבעל ויאפשר לו לשלם פחות או אולי לא להגדיל את גובה המזונות צר לי שזאת התשובה שלי אולי רציתם תשובה אחרת , אבל החוק מאוד יבש במה שנוגע לילדים ,

למעלה