צריכה את הדעה שלכם...

karin byrne

New member
אההה לפי דעתי...

את או צריכה למצוא לעצמך חברות חדשות או ללכת אליהן ולשאול אותן מה בדיוק הבעיה שלהן איתך?שיגידו לך בפנים ולא מאחורי הגב...כי מאחורי הגב זה עוד יותר פוגע מאשר שאומרים לך את זה בפנים...וליישר איתן את ההדורים(כמו שאומרים) ולהסביר להן שזה מאוד פוגע ששתי החברות הכי טובות שלך מרכלות עלייך מאחורי הגב...וגוף של גיטרה?מותק זה הכי יפההההההה...לי יש גוף גיטרה ואני לא שמנה(יש לי בטן שטוחה וקצת יריכיים ותחת...משו כמו ג'ניפר לופז...בעע כזה...חחח...) ודווקא חברות שלי אומרות לי שזה הכי יפה....אז שימי *ין על מה שהן אומרות...

AmiTutiT14

New member
זה תלוי-

אם את ביסודי, תפיצי שראית את אבא של אור מתנשק עם אמא של מיטל.
אם את בחטיבה, תפיצי שראית את שתיהן מתנשקות בשרותים של הבנות.
אם את בתיכון, תפיצי שלאחת יש איידס, ואחרי כמה ימים תפיצי שהשניה נותנת לכל הבנים.

הממ...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

לפי דעתי זה טיפה מוגזם...
כאילו - ברור שהן פגעו בה (בך) נורא, אבל היא (את) לא צריכה לרדת לרמה נמוכה כמו שלהן. פשוט תתעלמי, ואל תדברי איתן יותר.

AmiTutiT14

New member
חחחח זה היה בהומור...../images/Emo6.gif

למרות שאם יש לה את האומץ לעשות את זה- אני בעד. אין דבר יותר פוגע מאשר חברות הכי טובות שפוגעות בך, ועוד כשאת שומעת, והן עוד בשיא חוצפתן משקרות לך בפרצוף. ועוד מילא הן לא היו החברות הכי טובות..

AmiTutiT14

New member
זה תלוי-

אם את ביסודי, תפיצי שראית את אבא של אור מתנשק עם אמא של מיטל.
אם את בחטיבה, תפיצי שראית את שתיהן מתנשקות בשרותים של הבנות.
אם את בתיכון, תפיצי שלאחת יש איידס, ואחרי כמה ימים תפיצי שהשניה נותנת לכל הבנים.

עמית קרעת אותי....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אה... ואיך משנים את שם המשתמש אני לא מצליחה

AmiTutiT14

New member
זה קל../images/Emo26.gif

את לוחצת על "הוספת הודעה", ואז איפה שכתוב לך את הניק, מצד שמאל, כתוב "החלפת שם". תלחצי על זה, ותמלאי את מה שצריך. אם את לא רוצה לשלוח הודעה, פשוט תצאי ב"הקודם", או "back".

eliya bloom

New member
יש לי רעיון!!

קודם כל תמצאי לך חברות חדשות יותר טובות! תרכלי על אור ומיטל איתן(עם החברות החדשות) להן ישמעו "תראי איזה גוף בלי צורה יש לה" חחח.. ותצחקו ואם הן יסתובבו תצחקו ותגידי מה?! ותמשיכי לצחוק מקווה שעזרתי...

למעלה