צריכה את הדעה שלכם...

צריכה את הדעה שלכם...

אם 2 החברות הכיייי טובות שלכם מרכלות אחריכן מאחורי הגב ואתן שומעות הכל הנה דוגמה: אתם הולכים עם הכיתה לאיזה מקום את מקדימה ו2 הן מאחורה את שומעת שהן שמיטל אומרת לאור( 2 "החברות הכי טובות") איזה גוף של גיטרה יש לה (ועוד מזה קשה לך לרדת המשקל והן יודעות את זה) אחר כך אתן מסתכלות עליהן ואור אומרת:" זה לךא עליך מה את מסתכלת" והם ככה כול הזמן גם בכיתה הן מרכלות עליכן... מה הייתן עושות? אה.... ושלום לכלללל החדשות
ואני מבקשת אל תגידו לי לשרשר!!! כי זה חשוב!!!

Sweet 6teen

New member
אם תשאלי אותי...

אני הייתי אומרת להן ביי ביי... לזה את קוראת חברות הכי טובות?! אני מאוכזבת.. ולא ממך.. מהאנשים. כמה רעים אפשר להיות?! לא רק שהן מרכלות עלייך הן גם צבועות... אני בטוחה שכל מי שרק תירצי תהיה חברה שלך! כי את בנאדם מדהייים!!!!! ולכן אני בעד שה"חברות" הזאת תיפסק כמה שיותר מהר, כי זה רק מזיק לך! יש עוד המון בנות בעולם הזה! אז קדימה, לסגור את 'ספר' החברות שלכן. ולפתוח דף אחד אל חברות אחרת... מקווה שעזרתי לך... ואל תתני אף פעם לאף אחד לגרום לך להרגיש ככה!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאם הן מרכלות עלייך..

הן לא נקראות חברות...תתעלמי מהן, ותרכלי גם עליהן
... *יכול לשרשר

מיטץ

New member
אממ, לזה את קוראת חברות../images/Emo35.gif

סורי, אבל חברות שלך צבועות...

נטלי007

New member
לדעתי..

את צריכה לנתק איתן תקשר כי הם חברות זבל שלא מגיעות לקרסוליים שלך
ועוד אחר שהם ריכלו עלייך ושמעת את זה והם אמרו לך שזה לא עלייך הם סתם דוחות!!!!! עם הם היו חברות אמיתיות הם היו יודעות כמה זה קשה לך לרדת במשקל ולא היו מרכלות עלייך! אני מציעה לך להגיד להם כל מה שאת חושבת עליהם ואז לנתק איתן תקשר! לדעתי זה הדבר הכי נכון לעשות אבל הכל תלוי במה שיותר נוח לך.. למשל עם את מפחדת שהם יסיתו חברות אחרות שלך נגדך או שאת פשוט לא שמה עליהן.. על תשימי עליהן הם מניאקיות מכוערות!!

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה כאן עם כל מה שאמרו כאן!! אל תפחדי עם מה שהם יכולות אולי לעשות
כי לפי איך שהם נשמעות, זה רק יעזור להם!! את צריכה לא לשים קצוץ עליהם.!! ררר איזה ז*נ*ת!!!

../images/Emo51.gif

כי אינ כל הזמן נקת להן את הטלפון ומחקתי אותם במסנג'ר (חסמתי אותם) ושנה הבאה הם יקנו ביי (עכשיו אני מתעמלת) וירדתי... והם כל הקיץ טוחנות שנה הבאה אני אעשה להם ת'מוות!!! תודה בכל זאת....
ומזל טוב לכולם!!!1 וברוכה הבאה/השבה לכל מי שהצתרפה

איילה ל

New member
..

תקשיבי זה באמת ממש לא יפה מה שהן עשו.. אבל... לחסום אותם ולמחוק אותם?? אני לא חושבת שזה התרון את לא צריכה להתחמק מהם! תעמדי על שלך ודברי איתם תגידי להן שאת לא מוכנה שיתיחסו אליך כמו אל חרא (סורי על הגסות..חח) ושאם הן ככה אז חבל מאוד כי את לא חברה שלהן יותר ויחפשו מישהי אחרת לרכל עלייה ושפעם הבאה ינסו לעשות את זה טיפה יותר בשקט.... ואל תעשי להן תמוות..... תאמיני לי זה לא עוזר... את טובה מהן גם ככה ואם את אומרת שאת עושה כושר ויורדת במשקל המוות שלהן יהיה כשהן יראו אותך ואת לא תצטרכי להתאמץ כדי לעצבן אותן....!

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאני חושבת בעצם שצריך לעשות..
להתעמת איתם
זאת הדרך הכי טובה לדעתי בשביל להתמודד איתם, ובכלל.. אחרי שאת תדברי ככה איתם אז תאמיני לי שאת תרגישי הרבה יותר טוב...

kittycatbone

New member
נצל"ש... מפגש צ'אט..

אתמול עד לקראת הסוף, המפגש היה לא משו...
רוצות בכל זאת שנעשה היום עוד אחד?
אם כן... אני מציעה אולי לאחר את זה ל-12:00...
אז נא לבוא ולהיה במצב כפית כמה שאפשר!

../images/Emo39.gif וי..

בשמחה..(למרות שאתמול לא הייתי) וגם סופסוף מישהי כותבת משהו!! כבר שנים אני מול המחשב משתעממתתת

אני לא מצליחה להכנס לצ'אט

זה רושם לי שעה "בכניסה הראשונה הכניסה תערך מספר דקות" ואיך משנים את השם המשתמש אני לא מצליחה

karin byrne

New member
כן!!!!

בנות יאללה בואו בהמוניכן,....אתמול לא היה כל כך כיף...בקשה בקשה בקשה בואו
....אני אהיה שם בטוח...!

מי שום מה זה מוכר לי

א. תמצאי חברות אחרות ב. אל תשימי
אליהם ג. לכי אליהם ותגידי להם מול הפנים :"לי יש גוף של גיטרה??? לא שמלא לכם יש גוף יפה, לפחות לשלי יש צורה" ותלכי גם "חברה" שלי צחקה על צורת הגוף שיש לי והיא בכלל ישרה כמו סרגל גם ככה אני שונאת אותה אז אני מרשה לעצמי לעליב אותה אחרי כל מה שאתה לי ועשתה לי המון. מקווה שעזרתי

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא נראה לי שלהקניט אותן

בחזרה יעזור...פשוט אל תרדי לרמתן. אני בטוחה שתמצאי חברות יותר טובות מהן...

לדעתי צריך להחזיר להם באותו מטבע

אבל נזכרתי בעוד משהו את (זאת עם החברות) יכולה לשחק אותה צבועה איתם או שתפסיקי להסתובב איתם ואלוהים כבר יעשה את שלו *אלוהים עזר לי והוא יעזור גם לך הם יאכלו אותה ובגדול

למעלה