צריך תריסים ?

צריך תריסים ?

שלום לפורום, נראה שבחודשים הקרובים אבלה פה זמן רב.... רכשנו בית פרטי, ואנלנו מתכננים להרחיב את היציאה מהסלון לגינה לחלון באורך 3.6 מ', גובה 2.2 מ'. השלאה האם ממולץ להתקין תריסים ? בין כה וכן אנחנו מתכננים להתקין סורג, ולשים וילון, ואז נשאלת השאלה - למה תריסים ? אשמח לשמוע אותכם

0 אור 0

New member
תריסים

אין שום חובה "בחוק" לשים תריסים. תחשוב למה בעצם אתה צריך אותם: נגד קור - יש כאלו שמעדיפים תריסים ,אבל אפשר לפתור עם זכוכית בידודית. - אם אתה מחפש החשכה מוחלטת של החדר - אם החלון יוצא בדיוק בכיוון של הגשם, ואתה גר באיזור גשום, וגם לא בא לך לשים גגון ... אני אישית לא שמתי תריסים, אבל לא לכל אחד זה מתאים.

מאגר

New member
אפשר היום לשים תריסים שהם במקום

סורג וכאשר שמים גם תריסים וגם שמשות על סורג אין צורך בסורגים ואין צורך להרגיש בבית סוהר ואם רוצים עוד אבטחה אפשר לעשות מערכת אזעקה חיצונית וילונות קירבה ואז מוגנים גם יפה וגם טוב.

טוב נראה לי שבלי....

סה"כ נראה לי שזכוכית בידודית/סורגים/וילו ןנותנים פתרון להכל.... תודה !

L7

New member
תריס גלילה מאלומיניום מחליף סורגים.

חשמלי כמובן. הוא נעלם במצב פתוח- בלחיצת כפתור. דלתות סורג - רואים כל הזמן. תופס מקום. קומפלקס סורגים ברוחב 3 מטר נראה די דוחה.......

איההההה

New member
לאיזה כיוון פונה החלון?

אם הכיוון הוא מזרח או מערב יכולה להיות לך גם בעיה של חום וקרינה חזקה בקיץ שיכולים לגרום לנזק לכל מה שמואר באור חזק כל כך במשך שעות... אני התקנתי תריס במערב ובמזרח רק וילון ורטיקלי כהה שבהחלט מספק.

למעלה