V vaselius New member 25/4/04 #22 "רובכם מתים אחרי השני"?? רובם גם לא יצליחו לרוץ מרתון אבל יש בינינו שכן וכן וכן יכולים רק חבל ש..........
"רובכם מתים אחרי השני"?? רובם גם לא יצליחו לרוץ מרתון אבל יש בינינו שכן וכן וכן יכולים רק חבל ש..........
I Irishwolf New member 25/4/04 #24 את מדברת על מותרות ש... אצל הנשואים שביננו ... מה שאת אומרת זה מותרות להישאר???????? בלתי אפשרי יום טוב
את מדברת על מותרות ש... אצל הנשואים שביננו ... מה שאת אומרת זה מותרות להישאר???????? בלתי אפשרי יום טוב
ח חתולת בית מפונקת New member 25/4/04 #25 מותרות../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif מי לא אוהב מותרות?../images/Emo9.gif
I Irishwolf New member 25/4/04 #26 פשוט חשבתי פשוט חשבתי (כן כן אני יודע שלא בריא לחשוב) שאת שייכת לאותה הקבוצה... ואים יש לך דרכים מעניינות או הצעות בכדי להגיעה להנות ממותרות אלו.....אז... בבקשה שתפי
פשוט חשבתי פשוט חשבתי (כן כן אני יודע שלא בריא לחשוב) שאת שייכת לאותה הקבוצה... ואים יש לך דרכים מעניינות או הצעות בכדי להגיעה להנות ממותרות אלו.....אז... בבקשה שתפי
ח חתולת בית מפונקת New member 25/4/04 #27 יפה לחשוב רעיונות? למה לי רעיונות כשיש לי חברות? שלא נותנות לי לנהוג כשאני "שיכורה" למשל... לאאאא אתה לא יכול להישאר לישון אצל "חברות" שלך... לילה טוב אצלך או בוקר? ניראה כאילו נחתתי בניו יורק הלילה.. איזו מהפכה בשינה שלי...
יפה לחשוב רעיונות? למה לי רעיונות כשיש לי חברות? שלא נותנות לי לנהוג כשאני "שיכורה" למשל... לאאאא אתה לא יכול להישאר לישון אצל "חברות" שלך... לילה טוב אצלך או בוקר? ניראה כאילו נחתתי בניו יורק הלילה.. איזו מהפכה בשינה שלי...
I Irishwolf New member 25/4/04 #28 לילה טוב בוקר טוב הכל... לילה טוב בוקר טוב הכל ביחד .. ממשיך את הלילה לבוקר יום חדש.. "נשארתי בעבודה " ללילה אבל בדרך כלל יש עבודה כך שאי אפשר לצאת ניו יורק: הייתי רוצה נראה לי שאולי עוד כמה חודשים
לילה טוב בוקר טוב הכל... לילה טוב בוקר טוב הכל ביחד .. ממשיך את הלילה לבוקר יום חדש.. "נשארתי בעבודה " ללילה אבל בדרך כלל יש עבודה כך שאי אפשר לצאת ניו יורק: הייתי רוצה נראה לי שאולי עוד כמה חודשים